Dobrá kartářka v Olomouci

397
19.6.12 18:53

Dobrá kartářka v Olomouci

Ahojky holky, neměla by některá z vás tip na dobrou kartářku v Olomouci, může být i Přerov nebo v blízkém okolí? Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Iuliana
19.6.12 18:55

Kartářka jsou jen podvodnice ;) nikdo nemůže vědět svůj osud..atd to ti NIKDO nepředpoví

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
19.6.12 19:47
@konvalinka13 píše:
Ahojky holky, neměla by některá z vás tip na dobrou kartářku v Olomouci, může být i Přerov nebo v blízkém okolí? Díky moc :D

Doporučuji Bouzov :) můžu najít kontakt… Je perfektní, skvělé zkušenosti, chodím již několik let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.6.12 08:45

Ahoj Wii, to budeš hodná, když na ni pošleš kontakt. Prosím napiš na SZ, ať někoho nepohoršujeme viz. výše :) Hezkej den konvalinka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sagošek
28.6.12 12:57

Dobrý den, můžu poprosit o kontakt na zmíněnou kartářku? Děkuji a přeji hezký den. S pozdravem Radmila Kubová :)

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
28.6.12 13:06
@Sagošek píše:
Dobrý den, můžu poprosit o kontakt na zmíněnou kartářku? Děkuji a přeji hezký den. S pozdravem Radmila Kubová :)

napište mi do soukromé zprávy pošlu odkaz na stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sagošek
28.6.12 17:36
@Wii píše:
napište mi do soukromé zprávy pošlu odkaz na stránky

Zdravím, vůbec netuším, jak Vám mám napsat do soukromé zprávy. Zkouším různé způsoby, leč marně. :(

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
28.6.12 17:39
@Sagošek píše:
Zdravím, vůbec netuším, jak Vám mám napsat do soukromé zprávy. Zkouším různé způsoby, leč marně. :(

se dívám asi nejste registrovaná - odkaz je tedy http://www.studiocesta.cz/…i-detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sagošek
28.6.12 17:42

Děkuji moc, jste hodná. Ještě prosím o info, jaká je čekací doba a kolik si paní účtuje? Mějte se krásně a ještě jednou díííky. :)

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
28.6.12 18:04
@Sagošek píše:
Děkuji moc, jste hodná. Ještě prosím o info, jaká je čekací doba a kolik si paní účtuje? Mějte se krásně a ještě jednou díííky. :) [/citace
bylo to vždy 500kč za hodinu ale nevím jestli od nového roku nemá už za 600kč, nejlepší je poslat sms že chcete objednat a napsat ji do te sms tak 3termíny kdy by se vám to hodilo - odpo, dopo to je jedno a ona napíše zda může popřípadě pošle jiný termín. chce to zkusit, vždy jsem se objednávala tak měsíc dopředu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.2.13 13:50

Já byla před vánoci u kartářky v Olomouci. A byla užásná. Moc mi pomohla při rozhodování. I když jsem už v podstatě rozhodnutá byla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sagošek
2.2.13 14:23

Můžu poprosit o kontakt? Děkuji a zdravím. Radka

• Citovat
  • Upravit
173
2.2.13 14:40
@Sagošek píše:
Můžu poprosit o kontakt? Děkuji a zdravím. Radka