Dobrá kartářka v Olomouci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrá kartářka v Olomouci
Ahojky holky, neměla by některá z vás tip na dobrou kartářku v Olomouci, může být i Přerov nebo v blízkém okolí? Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kartářka jsou jen podvodnice
nikdo nemůže vědět svůj osud..atd to ti NIKDO nepředpoví
- Citovat
- Upravit
@konvalinka13 píše:
Ahojky holky, neměla by některá z vás tip na dobrou kartářku v Olomouci, může být i Přerov nebo v blízkém okolí? Díky moc
Doporučuji Bouzov
můžu najít kontakt… Je perfektní, skvělé zkušenosti, chodím již několik let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Wii, to budeš hodná, když na ni pošleš kontakt. Prosím napiš na SZ, ať někoho nepohoršujeme viz. výše
Hezkej den konvalinka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, můžu poprosit o kontakt na zmíněnou kartářku? Děkuji a přeji hezký den. S pozdravem Radmila Kubová ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sagošek píše:
Dobrý den, můžu poprosit o kontakt na zmíněnou kartářku? Děkuji a přeji hezký den. S pozdravem Radmila Kubová
napište mi do soukromé zprávy pošlu odkaz na stránky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wii píše:
napište mi do soukromé zprávy pošlu odkaz na stránky
Zdravím, vůbec netuším, jak Vám mám napsat do soukromé zprávy. Zkouším různé způsoby, leč marně. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sagošek píše:
Zdravím, vůbec netuším, jak Vám mám napsat do soukromé zprávy. Zkouším různé způsoby, leč marně.
se dívám asi nejste registrovaná - odkaz je tedy http://www.studiocesta.cz/…i-detail.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc, jste hodná. Ještě prosím o info, jaká je čekací doba a kolik si paní účtuje? Mějte se krásně a ještě jednou díííky. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sagošek píše:
Děkuji moc, jste hodná. Ještě prosím o info, jaká je čekací doba a kolik si paní účtuje? Mějte se krásně a ještě jednou díííky.[/citace
bylo to vždy 500kč za hodinu ale nevím jestli od nového roku nemá už za 600kč, nejlepší je poslat sms že chcete objednat a napsat ji do te sms tak 3termíny kdy by se vám to hodilo - odpo, dopo to je jedno a ona napíše zda může popřípadě pošle jiný termín. chce to zkusit, vždy jsem se objednávala tak měsíc dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla před vánoci u kartářky v Olomouci. A byla užásná. Moc mi pomohla při rozhodování. I když jsem už v podstatě rozhodnutá byla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sagošek píše:
Můžu poprosit o kontakt? Děkuji a zdravím. Radka
603497555 - pí Skálová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jěště prosím o info, kolik si paní bere a jak dlouho výklad trvá? Díky Radka
- Citovat
- Upravit