Co s duchem - ne na testu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co s duchem,ne na testu..
Ahojte vsechny, vsichni..
mam problem, u pritele se deji divne veci..sama od sebe se rozsviti baterka, pocitac se sam prepne ze spiciho rezimu do bdelosti..4× za sebou spadne slozene drevo…atd..co delat? mate nekdo zkusenost? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ježiš, tady je to dneska samá duchařina. Zkušenosti nemám, jsem zvědavá co poradí.
- Citovat
- Upravit
Nekolikrat se mi stalo ze kdyz jsem sla udelat klukum v noci UM tak mi zhaslo svetko v kuchyni. Vzdy mezi 3. a 4.hod ranni.
Pak se na to podival tata elektrikar a je klid. Byl tam nekde blbej kontakt. Kazdopad e jsem se taky fest bala. ALe az takovyhle veci se nam nedeji dikybohu. Kazdopadne ja bych tam nemohla bejt. Jsem na tohle hroznej posera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steveka píše:
Ahojte vsechny, vsichni..mam problem, u pritele se deji divne veci..sama od sebe se rozsviti baterka, pocitac se sam prepne ze spiciho rezimu do bdelosti..4× za sebou spadne slozene drevo…atd..co delat? mate nekdo zkusenost? dekuji
Mne se jednou za dopoledne 5× sam od sebe PC vypnul, ani jsem u neho nebyla, hrala jsem si s malym, pak se na to manzel podival, uz nevim co to mu bylo a byl klid
porad je to proste technika, staci nekde neco a dela si co chce
a to drevo..staci nekde spatne jedno polinko a uz to sjede…ja myslim, ze duch u vas neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že toto vše se dá nějak vysvětlit. Až uvidíš průsvitný lidi, bude průser. Tím Tě nechci nijak shodit, ale je zbytečný si přidělávat stresy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, dik za reakce…ale ja tomu verim, proste. jako magor si nepripadam..dejme tomu ze technika…ale to drevo???4× za sebou.. a to tak, ze se ta hranice postavila znova azase spadla??to prece neni mozny..spadla lampa ze tramu, co tam predtim visela x let. voditko od psa namotane na plote…pes si ho tam sam jiste nedal..nezda se mi to…spis jsem chtela rady, typu co delat, ne ze to je jen technika…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nestalo se tam něco nepříjemného? Jak je ten barák starej? Nemůže tsm být někde kus nějaké kostry? Ve sklepě? Neoběsil se tam někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1912 to nasel vyryte na tramu..koupil to po nekom
prestavuje stary barak..predtim tam zila nejaka pani..umrela cca pred 15lety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj znamí kamaradka si koupuila chatu jezdí tam hodne casto vždy večer nebo když se setmelo viděli obrysy citili jak kolem nich neco chodí a i divne zvuky zjistovali co se v tom baraku stalo ale nic nezjistili po nakym tom mesícimanžel ty kamaradky chodil na pudu a promlouval k duchum že přijeli na víkend jestli by mohli dat v noci pokoj a od te doby je verčer klid ale obcas prez den je ta
m citi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj´martino, mno…ja mam pocit, ze to ono, po me neco chce..proc by to jinak bylo? urco me jen nechce pozdravit. nemam vylozene strach..ale prijemne to neni. pritel se boji hodne. jak se rozsvitila ta baterka, tak byl uplne najezeny..proste tam nekdo je.
eva valoa, o kostre nevim, jen ze se tam zbourala stodola, co stala na dvorku..jinak nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu spat. budu rada za vsechny rady. taky jsem se tomu smala, pri prvnich podivnych vecech. jasne, ze na vse se da najit odpoved, rozumove podlozena..,ale tech veci je uz moc. deje se to kdykoliv, nejen v noci. tak zitra ahojte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkusit taky k tomu promluvit v klidu bez strach zkusit jim rozkazem rict ad toho nechaj nebo se zeptat proc to dela ja s timhle osobne zkusenost nemam jen to co jsem slysela od ty kamaradky duchove tam byli pry 3 a videli je i plno lidi co k nim jelo na tu chatu takže e ukazovali vsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně se v Americe řešil Poltergeist a údajně tyto jevy způsobovali puberťáci, to ale asi není Tvůj případ? Myslím ne, že bys byla Ty, ale jestli nemáte v domě děti tohoto věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manželova maminka se o toto téma hodně zajímá a říká, že když chceš, aby duch odešel, do místnosti (nejlépe do každé) dát do každého rohu trošku soli, malou hrstičku a pálit svíčky. A také důrazně a rozkazem říct ať odejde, že tady nemá co dělat… Za zkoušku nic nedáš
.. Nám se kdysi děli doma taky zvláštní věci, často jsem za zády cítila chlad a nebo najednou z ničeho nic jako kdyby proti mně a mnou projel hrozně rychle ledový vzduch, atd.. Bylo mi řečeno, že máme doma ducha a ať tohle udělám a zabralo to. Jak jsem pálila svíčky tak jsem uviděla na chodbě jako kdyby na mě mávla ruka a od té doby nic.
tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit