Energetický upír
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Energetický upír
Zdravím vás holky. Zajímá mě, jestli někdo pociťuje to, co já. Mám kolem sebe lidi, kteří mi vysávají energii. V jejich přítomnosti je mi zle (fyzicky), vadí mi s nimi komunikovat a musím od nich vždy rychle pryč. Vím o nich, ale musím s nimi pracovat (kolegyně) a dokonce moje mamka je obrovský vysavač energie. Bojuju s tím roky, zatím se mi nepovedlo nad tím nějak vyhrát. Spíš se straním. Zažívá někdo něco podobného? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To samé mám i já,není těch lidí moc,ale jejíma ,,kecama'' jsem tolikrát tak unavená,že až až.Nerada se s takovýma lidma stýkám,a nevyhledávám jejich společnost.
- Citovat
- Upravit
mám a znám to, dokonce jsem o tom mluvila s jednou paní, co se zabývá ezoterikou a podobnými „čáry-máry“ radila: Otevřít okna, pálit svíčky v přítomnosti člověka, po jeho odchodu vysát, utřít prach a jako by vyčistit byt od jeho negativní energie. Je to šílené takového člověka potkat či ho mít v rodině. Já to pociťuji tak, že po odchodu této osoby jsem vyšťavená jako bych skládala uhlí, celková únava, je mi zle. Brácha měl takovou přítelkyni-hlasitá, všude ji bylo plno, všechno věděla-znala, nic nebyl problém a jediná její návštěva mě ubíjela na strašně dlouho.
Po tom, co mi ta paní poradila, tak řekla, že mám dát dotyčné osobě na jevo nebo i říct, že o setkání s ní nestojím, možná je to těžké, ale opravdu jsem to udělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@levmah28 píše:
To samé mám i já,není těch lidí moc,ale jejíma ,,kecama'' jsem tolikrát tak unavená,že až až.Nerada se s takovýma lidma stýkám,a nevyhledávám jejich společnost.
Přesně někoho takového mám v blízké rodině
. Je to blbý, mám tu osobu jinak fakt ráda, ale ty kecy
.
@janajelinkova9 - jedině se jim stranit. A když to nejde (např. ta kolegyně), co zkusit nějaký druh cojávím - meditace, duševní očisty nebo tak? Jestli jsi citlivá na to vysávání energie, třeba bude něco, co tě zase dobije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme měli doma. Mamka si našla přítele o kterém dodnes tvrdím, že byl energetickým upírem !!! Mamina během roku zhubla 15 kg, onemocněla (doktoři nevěděli čím), no hrůza. Až se toho člověka zbavila, tak rozkvetla a to doslova. I ona nemoc byla pryč.
I ve svém okolí mám známou a když se ke mě vecpe na kafe, tak se cítím jak po celodenní dřině. Pryč s takovýma lidma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem to zazila,ale naopak jsou lidi co energii predavaji pozitivni.znam 3takovy lidi.v jejich pritomnosti se citim prijemne,v bezpeci a plna energie.mam ale podezdreni u sve velice dobre kamaradky na toho upira:-(.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano ano mam presne to same, a to co pise Anulka zkusim. I kdyz clovek neveri na cary-mary, muze to pomoc na zklidneni a muze to byt takova tecka za odchodem te osoby. Ja mam ve svych blizkych takove osoby tri a je to fakt narocny. Ani nemuzu rict, ze by neco konkretniho delaly spatne, ale kdykoli je vidim, tak behem par minut upadam do apatie a po jejich navsteve se z toho musim vyspat. Takze za mne - ANO.
- Citovat
- Upravit
Tak přítomnosti upíra pomůže třeba překřížit nohy- toho si nevšimne nebo ruce- je to obranný reflex těla, kdy si nikoho nepouštíme k sobě. POkud nezabere ani to, tak je dobré se na chvíli soustředit a vytvořit si jakési obranné vajíčko/obal, do kterého ti nikdo nevstoupí. Sem tam na to mysli, že to máš kolem sebe a zafunguje to. Tak jak někomu může přijít na hlavu sání energie, tak stejně i to vajíčko, ale mám to vyzkoušeno na sobě. POradil mi to můj blízký přítel- on už je to skoro šaman. To je i stejné, když po vás někdo řve a vy se nechcete hádat nebo chcete zůstat v klidu, tak stačí udělat to vajíčko a prý to funguje. Tady jsem to nezkoušela, protože jsem býk a většinou vidím červeně sama
Tak hodně štěstí. A tobě zakladatelko co nejmíň ukradené energie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anulka píše:
mám a znám to, dokonce jsem o tom mluvila s jednou paní, co se zabývá ezoterikou a podobnými „čáry-máry“ radila: Otevřít okna, pálit svíčky v přítomnosti člověka, po jeho odchodu vysát, utřít prach a jako by vyčistit byt od jeho negativní energie. Je to šílené takového člověka potkat či ho mít v rodině. Já to pociťuji tak, že po odchodu této osoby jsem vyšťavená jako bych skládala uhlí, celková únava, je mi zle. Brácha měl takovou přítelkyni-hlasitá, všude ji bylo plno, všechno věděla-znala, nic nebyl problém a jediná její návštěva mě ubíjela na strašně dlouho.
Po tom, co mi ta paní poradila, tak řekla, že mám dát dotyčné osobě na jevo nebo i říct, že o setkání s ní nestojím, možná je to těžké, ale opravdu jsem to udělala.
A jak osoba reagovala?
- Citovat
- Upravit
A já myslela, že jsem v tom sama…
Ochranné vajíčko a překřížené ruce, nohy prsty jsem zatím nezkoušela, ale zkusím se na to zaměřit. Je to občas k nevydržení. Někdy se jim vyhýbám ale dlouho to nevydržím, mamku navštěvovat musím. Jsem hodně citlivá, už jsem si i trochu zvykla. Navíc teď v těhotenství je to o trochu horší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S vajíčkem souhlasím, a ještě lepší je si tu ochranu nepředstavovat s motivací strachu (jako aby mi někdo neublížil), ale jestli to zvládneš najít v sobě nějakou myšlenku dobra, lásky a tu jakoby ze svýho srdce vyzařovat ven. Úplně stačí třeba myšlenka „ať jsem já a lidi kolem mě v pohodě a šťastní“, nebo myšlenka soucitu „to je škoda, že musíš žít na úkor jiných lidí, přeji ti aby ses uzdravila“.
Vím, že při styku s nepříjemným člověkem je dost těžký být bdělý, nezklouznout do pocitů strachu a agrese a hledat v sobě kousek toho „dobra“, ale když se ti to podaří "vyšší, dobré vibrace - je jedno jestli nazveme od pánaboha nebo vesmírnou energii
" pak působí jako spolehlivá ochrana. Ze zkušenosi výborné při návalech v pražské MHD a metru ![]()
Působí to spolehlivě, ale je to taky dost o práci s vlastní myslí, žádnej kouzelnej amulet co udělá všechno sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janajelinkova
, já bych ti poradila jak psala Cheekymonkey ochrané vajíčko či obal kolem sebe a zkusila bych si ho představovat v barvě zlato-stříbrné.
Já měla to stejné se svou šéfovou. Ta si mě vždy zavolala, vylila si srdce, jak jsou všichni hrozní a jak jí ubližují a já od ní vždy odešla totálně hotová. Pak jsem si vždy před tím než jsem k ní šla udělala barevný obal a za pár dní si mě už srdíčko nevylívala
. A doporučuji ti udělat obal i mimču.
A ještě bych to v případě kolegyně zkombinovala s tou svíčkou co tu psala Anulka (pokud tedy můžeš mít rozsvícenou svíčku v práci).
A pokud tě někdo „vytáčí“ řečmi, zkus si natrénovat to, že zůstaneš úplně klidná a to i vnitřně. Pak tomu dotyčnému nedovolíš ti sebrat energii. Hlavně se drž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě bych doplnila Ysthe, můžeš poslat tomu dotyčnému lásku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, na tohle doporučuji zrcadlový ochranný obal, vše co k tobě dotyčný vysílá se mu vrátí. Každopádně, tobě se nestane nic co nedovolíš, tudíž bych se zamyslela i nad tím, proč to na tebe tak působí. Lidé co jsou energetickými upíry, o tom většinou ani neví a dělají to podvědomě. Ale nejsou to jen lidé, může to být místem, nebo tím když nesouhlasíš s něčími názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lastkecka píše:
Ahoj, na tohle doporučuji zrcadlový ochranný obal, vše co k tobě dotyčný vysílá se mu vrátí. Každopádně, tobě se nestane nic co nedovolíš, tudíž bych se zamyslela i nad tím, proč to na tebe tak působí. Lidé co jsou energetickými upíry, o tom většinou ani neví a dělají to podvědomě. Ale nejsou to jen lidé, může to být místem, nebo tím když nesouhlasíš s něčími názory.
A jak to udělat?
připadá mi to jako pomsta tomu druhému,a to bylo fajn ![]()
- Citovat
- Upravit