Energetický upír
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, jen pár příspěvků. Také jsem měla tu čest s jedním takovým,,upírem,,. Jedná se o ženu, z rodiny. Konkrétně jmenovat nechci. Kdykoliv jsem k nim domů s manželem přišli tak po chvíli jsme odcházeli. Vše v pohodě, najednou se mi udělalo špatně, mdlo, studený pot a davaj si to na záchod. A tak mi bylo než jsme odešly. Jen jsme vylezli ze vchodu, najednou nic, vše v pohodě, že jsem se mohla dát do zpěvu. Furt jsem nevěděla čím to je, že nikde jinde se mi to nestalo. No a pak my došlo, že mi vadila její přítomnost. Protože to byly je řeči hm ty máš něco novýho, kolik to stálo, kde jsi to koupila, kde jsi na to vzala, když jsme se zmínili, že někam jedeme nebo někde byli tak hned tam já bych nejela, tam nejezděte, proč jste si koupili tohle a ne tamto, ty kalhoty máš v pase upnutější, tak mi je dej, no ted kyž jsi zhubla tak určitě budeš mít všechno velký tak mi to v týdnu všechno přines a dej (samozřejmě žádný prosím). Snažila se mi zkazit každou radost, vše okamžitě zkritizovala a snažila se mi to nacpat z té hoší stránky (ta barva líčení ti nesluší, v té sukni máš velký zadek). a jak se mi narodila dcera a ona mi hodlala u mě doma zavádět její praktiky (stylem proč jako mají být moje děti ticho když ti mimino spí však ať si zvyká atd.) tak jsem se s ní prostě přestala stýkat. Po chvilce s ní jsem vždycky byla jak po výšlapu na Sněžku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamca22 píše:
Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, jen pár příspěvků. Také jsem měla tu čest s jedním takovým,,upírem,,. Jedná se o ženu, z rodiny. Konkrétně jmenovat nechci. Kdykoliv jsem k nim domů s manželem přišli tak po chvíli jsme odcházeli. Vše v pohodě, najednou se mi udělalo špatně, mdlo, studený pota davaj si to na záchod. A tak mi bylo než jsme odešly. Jen jsme vylezli ze vchodu, najednou nic, vše v pohodě, že jsem se mohla dát do zpěvu. Furt jsem nevěděla čím to je, že nikde jinde se mi to nestalo. No a pak my došlo, že mi vadila její přítomnost. Protože to byly je řeči hm ty máš něco novýho, kolik to stálo, kde jsi to koupila, kde jsi na to vzala, když jsme se zmínili, že někam jedeme nebo někde byli tak hned tam já bych nejela, tam nejezděte, proč jste si koupili tohle a ne tamto, ty kalhoty máš v pase upnutější, tak mi je dej, no ted kyž jsi zhubla tak určitě budeš mít všechno velký tak mi to v týdnu všechno přines a dej (samozřejmě žádný prosím). Snažila se mi zkazit každou radost, vše okamžitě zkritizovala a snažila se mi to nacpat z té hoší stránky (ta barva líčení ti nesluší, v té sukni máš velký zadek). a jak se mi narodila dcera a ona mi hodlala u mě doma zavádět její praktiky (stylem proč jako mají být moje děti ticho když ti mimino spí však ať si zvyká atd.) tak jsem se s ní prostě přestala stýkat. Po chvilce s ní jsem vždycky byla jak po výšlapu na Sněžku…
Ano, tohle musí být nepříjemné…Ale zase je celkem pochopitelné, že se v přítomnosti někoho takového necítíte dobře, pokud stále něco kritizuje, komentuje všechno, co uděláte…To se o té mé kolegyni říct asi úplně nedá, ona nemusí nic kritizovat, nemusí být na mě nějak hnusná nebo vysloveně nepříjemná, a přesto mě „vysaje“. Jinak při té vaší zmínce o studeném potu jsem si uvědomila, že se při komunikaci s ní taky vždy víc potím (celkově se začínám potit, když jsem nervozní, takže z toho usuzuju, že jsem z ní prostě nervozní, ačkoli zdánlivě není proč, prostě to „něco“ cítím, asi jako když se začně vždy ve filmech nebo knihách v přítomnosti upíra plašit dobytek…
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calathea píše:
To co píšeš je podle mě hezký příklad upíra, to nemusí být jen negativní člověk. Mám s tím taky problémy a ve svém životě už jsem jich pár potkala, snažila jsem se pohledat nějakou pomoc a jediný co jsem našla a trochu pomohlo bylo pomyslně si okolo sebe utvořit hranici - jakože si představit, že jsi třeba uzavřená v nějakým tubusu a její energie, která tě vysává k tobě nemůže. Mluvila jsem o tom i s naší učitelkou psychologie na VŠ a říkala, že některý lidi jsou na tohle citlivý, že to rozhodně může být. Přeju hodně síly a A´t brzy najdeš nějakou obranu co ti zafunguje.
Uznávám, že jsem asi celkem dost citlivá na různé „vibrace“ mezi lidmi, nevyrostla jsem v úplně harmonické rodině a tak nějak jsem se naučila vycítit, co je ve vzduchu, kdy to zavání hádkou rodičů, kdy je něco špatného, byť nevyřčeného a brzy se mi to snese na hlavu…Nebo aspoň tomu to přisuzuju…O představu toho ochraného tubusu nebo vajíčka se budu pokoušet, snad se mi to podaří…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@open mind píše:
Hyperaktivni a zaroven neustale nervni clovek dovede cloveka vyvest z rovnovahy. Mne jsou takovi lide taky neprijemni, vnaseji mi do nalady ten svuj neklid, ac se me to nijak netyka prenesou ho na mne. Pomaha mi omezit komunikaci, obcas supnout sluchatka do usi a mit svaty pokoj a klid
Ano, to už dělám, snažím se omezit komunikaci jak jen to jde, i když tedy na mě pořád doráží, a sluchátka teď též hodně používám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Amuletky
@janajelinkova9 Doporucuji nejake ochranne amuletky. Silne ucinky maji kameny. Cerny opal jeden z nejvzacnejsich a nejsilnejsich. Pak cerny obsidian apod. Pri kontaktu s osobou mit na tele nebo jej trit v dlani. Pak ocistit a nechat znovu nabit. Uhackovat cerveny naramecek. Upirku mamu nezavidim. Dulezite je se na takove lidi nenapojovat myslenkami. Nedavat jim silu. A opravdu pokud to jde tak se jim vyhybat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj,
energetičí upíři jsme do jisté míry všichni-ruku na srdce- už jen tím, že se snažíme třeba získat energii tím, že nás někdo lituje apod. To ochranné zrcadlo nebo vajíčko funguje, avšak je třeba i tu „odraženou“ energii nějak vyřešit, a proto požádat vnitřně, aby ta špatná energie byla ode mě odražena do světla a dotyčný, co ji vysílá a jeho energie také. Nejvyšší energie je vždycky Láska.
POMSTA tvoří vždy jen další pomstu- MSTA- nízká energie-
LÁSKA!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě bych doporučila si pořídit kombinaci kamenů Křišťál a černý turmalín, které ochraňují dobře energetické pole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krystalová škola Chtěla jsem se zeptat zda je potřeba kameny čistit a nabíjet po každém nošení nebo mohu čistit třeba jednou týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit