Strážný anděl

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1366
2.6.12 14:23

Strážný anděl

ahoj holky, mám dotaz: každý z nás má prý strážného anděla. Prý se dá zjistit, kdo to je. Stačí prý stát před zrdcadlem, zapálit svíčku a zeptat se.....On se nám prý zjeví za zády. Máte to někdo ozkoušené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
2.6.12 14:26

Ne,bojím se do takových věcí pouštět :? Vidět anděla,ducha nebo cokoliv nadpřirozenýho,klepne to se mnou :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
The Original
2.6.12 14:27
@Jana F píše:
ahoj holky, mám dotaz: každý z nás má prý strážného anděla. Prý se dá zjistit, kdo to je. Stačí prý stát před zrdcadlem, zapálit svíčku a zeptat se.....On se nám prý zjeví za zády. Máte to někdo ozkoušené?
Četla jsem to, mám o to knížku a taky se tam mimo jiné píše, že tímto si můžeš přivolat zlo, s tímto bych si nezahrávala.
  • Citovat
  • Upravit
24292
2.6.12 14:28
@Tereza1986 píše:
Ne,bojím se do takových věcí pouštět :? Vidět anděla,ducha nebo cokoliv nadpřirozenýho,klepne to se mnou :nevim: .

naprostý souhlas, taky to mám tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 14:30

Brr, představa, že se mi v zrcadle zjeví kdokoliv krom mě, když jsem v místnosti sama, je naprosto děsivá.
Pokud na to máš nervy, tak s chutí do toho, ale já bych se potento hrůzou :mrgreen:

Nicméně z logiky věci mi přijde, že to není moc dobré, vědět, kdo ten strážný anděl je, aby se pak na něj člověk nezačal spoléhat a házet mu na hrb práci navíc. Starat se máme především o sebe a své blízké my sami, strážného anděla bych brala jen jako příjemný nadstanard, se kterým ale nepočítám jako se samozřejmostí. By se pak taky mohl pěkně nakrknout a vymáchat mi v nějakém problému čumák, kdybych se moc spoléhala, že si můžu dovolit kdeco, protože mám přeci strážného anděla za zadkem.

Omlouvám se, že jsem nenapsala úplně k tématu :kytka: :kytka: :kytka: Ale poslední dobou mi přijde, že se tu nějak množí diskuze v tomhle „mezi nebem a zemí“ a ono je vždycky lepší stát oběma nohama pěkně na zemi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.6.12 14:30

Jsem zvědavá,ale asi by to taky se mnou kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.6.12 14:32

Mě úplně stačí ti dva moji malí satani :twisted: Ještě anděla k tomu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.6.12 14:33

Mi uplne naskocila husi kuze. Jestli ho mam jsem za nej rada, ale ze bych ho musela videt to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.6.12 14:34

Ježiši, tak to se bojim zkusit…jedině, že by se mi zjevil za zády můj manžel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
2.6.12 14:34

mě o tom řikala kamarádka. já se taky hrozně bojím to zkusit, jen jsem chtěla vědět jestli je to možné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.6.12 14:42

každý má anděla strážného, to co popisuješ bych rozhodně nedělala, ale věřím tomu, že i kdybys to udělala, tak se ti nikdo nezjeví, ale jak psaly holky výše s tímhle bych si nezahrávala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.12 14:53

Kdysi dávno jsem něco podobného zkusila. V naprosté tmě jsem si sedla do tureckého sedu před veliké zrcadlo, ve kterém byla vidět celá má postava a před sebe dala svíčku. Pozorovala jsem plamen svíčky v zrcadle. Nevím, za jak dlouho, ale dostala jsem se do velmi zvláštního stavu a měla asi halucinace.
Ne konkrétní osoby, ale po nějaké době jsem vůbec nevnímala plamen svíčky, ale v zrcadle různé smysluplné i nesmyslné obrazy a výjevy. Statické i pohybující se. Z tohoto stavu mě dostalo bušení spolubydlící osoby na dveře toalety.
Prý do dveří mlátila strašně dlouho a už je chtěla vykopnout. Pak jsem otevřela.
Od té doby jsem to nezkoušela, i když mě to pořád láká. Mám ale strach to znovu zkusit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.12 15:06

Nezkousej to. Timto zpusobem se nekteri uci i videt vlastni auru, ale znam mnoho pripadu, kdy to skoncilo na psychiatrii. Zrcadlo te muze prenest uplne jinam, do minulych zivotu, otevrit cestu do tvoji hlavy necemu, co uz nedostanes ven a bude te to desit ve dne v noci. Radsi se na to vykasli. Andela muzes privolat v meditaci a mluvit s nim, ale tuhle cestu pres zrcadlo fakt nepokousej.
 L.

• Citovat
  • Upravit
5436
2.6.12 15:07

Jano,
ano, každý má strážného anděla ;)
Ale do takovýchto čar a kouzel před zrcadlem a se svíčkou v ruce se nepouštěj 8o :roll: S tím si fakt nezahrávej :? Nemusela bys tam vidět jen toho anděla, je to nebezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.6.12 15:09
@Baba píše:
Mě úplně stačí ti dva moji malí satani :twisted: Ještě anděla k tomu :roll:

Hihi, a co ten třetí metřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek