Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky, necetla sem celou diskuzi, ale z vlastni zkusenosti vim, ze koukat v noci do zrcadla se nevyplaci. Jedna moje znama kdysi cetla, ze pokud se o pulnoci podiva do zrcadla, rekne nejakou vetu (uz si napamatuju jakou) zjevi se ji jeji „odraz duse“…ta blbka to udelala. Rano ji nasli v bezvedomi pred zrcadlem a do dneska je v blazinci:- je to asi jenom shoda nahod, ale ja se radsi v noci do zrcadla NIKDY nedivam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JitusO píše:
Ahoj holky, necetla sem celou diskuzi, ale z vlastni zkusenosti vim, ze koukat v noci do zrcadla se nevyplaci. Jedna moje znama kdysi cetla, ze pokud se o pulnoci podiva do zrcadla, rekne nejakou vetu (uz si napamatuju jakou) zjevi se ji jeji „odraz duse“…ta blbka to udelala. Rano ji nasli v bezvedomi pred zrcadlem a do dneska je v blazinci:- je to asi jenom shoda nahod, ale ja se radsi v noci do zrcadla NIKDY nedivam
No, teda.
- Citovat
- Upravit
@JitusO Já dokonce ani nemůžu spát v místnosti, kde je zrcadlo, což je občas problém na dovolené. Prostě mám špatný pocit a bojím se toho, že v noci půjdu kolem a něco uvidím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 joo to chapu
me jednu dobu vadila i televize, protoze v ni jde taky vsechno videt. Uz sem si ale na tv i zrcadlo zvykla, ale nedivam se do neho pokud to neni nutne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak to máte s dveřmi? Já musím mít dveře do ložnice zavřené, jinak mám strach, že třeba někdo projde ![]()
Jinak zkušeností se sny apod mám dost..těžko říct, jestli nám s tím pomáhají andělé, nebo máme tyhle schopnosti, jen se je naučit vnímat a nebát se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji…ale taky sem ze začátku s parnerama měla hroznou smůlu, jeden mě mlátil druhej podváděl a sebral mi peníze třetí měl ještě druhou partnerku…takže sem si taky užila…ěřím že jsou na tom některé ženy ještě hůř
…na to co mám doma nedám do pustit ![]()
- Citovat
- Upravit
Dveře musim mít zavřené! když sem byla menší stávalo se mi že se otevírali a někdo chodil po mém pokoji dokola a pak odešel…dodneška mam z toho hrůzu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskuze o zrcadlech ve mně vyvolává vzpomínky…
Tenkrát jsme byly s holkama na brigádě, bylo mi osmnáct, dva týdny jsme pracovaly ve firmě, kde se zavařovala zelenina, bydlely na ubytovně, byla sranda
a spolu s náma tam bylo hodně dalších holek, z různých konců republiky, zejména gymplaček a různých intelektuálek. No a po večerech jsme se bavily a povídaly o různých věcech, až přišla řeč i na toto téma. Jedna z holek nám začala vyprávět, že se její strejda duchařině hodně věnuje, speciálně prý minulým životům a jestli chceme vědět nějaké zajímavosti.. poslouchaly jsme všechny jako zařezané
Říkala, že můžeme v zrcadle vidět svou podobu z minulých životů. Že stačí, abychom seděly v tmavější místnosti před zrcadlem /ideálně když vás zezadu osvětluje svíčka nebo tlumené světlo, aby bylo vidět do tváře/ a počítá se pomalu od 25 nebo 20 /už si nepamatuju/ k nule… Postupně se vám prý ukáže vaše minulá tvář… Pak prý stačí napočítat myslím do pěti? A obraz zmizí.
No… kamarádka měla upitu asi skleničku vína a že to tedy zkusí… Ani jsme nedýchaly, když začala počítat. Najednou se ale obraz v zrcadle zamlžil a po chvilce kamarádka vyletěla s křikem na chodbu a utíkala ven z ubytovny. Dlouho se vzpamatovávala ze šoku. Ona jí totiž zmizela hlava.. viděla obraz člověka bez hlavy… tímto zážitkem večer skončil.
Po čase jsme si to vysvětlily tím, že měla drobet upito a bůh ví, co viděla a nevím, proč, jsme si s holkama řekly, že to zopákneme. Já jako největší skeptik jsem řekla, že klidně začnu, protože jsem si říkala, že toto je naprostá blbost a že není možné, aby se obraz měnil, že je to jen představivost atd… Zcela střízlivá jsem /s kamarádkami za zády/ začala odpočítávat. Ze začátku nic, ale pak mi začalo nebýt do zpěvu… tvář se mi skutečně měnila, jakoby mi z ní mizelo maso, šedivěly vlasy, odhalovaly se zuby… nakonec můj obraz vypadal jako obraz mrtvého muže se železnou maskou na očích/ jako nějaké brnění/, který asi už déle ležel na bojišti mrtvý tak, že se objevily kosti a odhalily zuby… No bylo mi pořádně zle, celou dobu jsem jen počítala a vyděšeně na to koukala a v duchu si říkala, kruci, ty nervy ale pracují. Jenže když jsem pak skončila, v místnosti bylo hrobové ticho, které pak přerušilo šeptání kamarádek " Viděli jste ty zuby…". No… docela se divím, že to pak ještě někdo zkoušel, já jsem byla jak zařezaná a vyřazená z provozu, jen jsem seděla a tupě zírala na ty další obrazy. Zrzavá kamarádka se měnila v černovlasého muže se šikmýma očima… a když pak další kamarádce začala opět mizet hlava/ano, byla to ta samá, co minule/ celé jsme to přerušily a už nikdy jsme nic podobného neopakovaly…
Nakonec jsem si z toho nějak extrémně negativní zážitek neodnesla, to spíš ta kamarádka " bez hlavy", ale nedoporučuji to opakovat, naštěstí už ani přesný popis neznám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi divne
.mne to dnes nedalo, zkusila jsem se na sebe divat do zrcadla.No,bylo mi divne(bylo asi 15:00 a mela jsem pocit, ze se divam po chvili sama na sebe, ale cize).Ale ted, ted jsem si sedla pred zrcadlo, v chodbe temno a jen svetlo z koupelny v zadech. divala se, nemela jsem to delat. Oblicej se nemenil, jen mi pripadlo, ze mi ujizdi oci a rozjizdi zornicky(coz nevim, jestli byla pravda),a citila, ze se strasne, ze se napojuji jinam.bylo mi spatne, strasna zimnice, silne mi jeste pred chvilkou busilo srdce, jako by mi melo vyskocit.Hned jsem odesla ale chtelo se mi curat, zastavila jsem se zas u zrcadla a koukala, nelibilo se mi to, mela jsem pocit, ze jestli budu dyl koukat, tak usnu, odpadnu, jako bych koukala na cizi.Ted jeste porad jsem rozklepana, zimnice a necitim se dobre
.Ted otazka, nebyl to jen strach a sugesce???Nebo, kdyz na sebe dlouho koukam do oci, neco jako hypnoza? Citim se strasne divne, vydesene
.kdyz si to vybavim, zrychli se mi tlak,zimnice.Ja tomu proste nechci verit.Toto je blbost. Myslim, ze to co se stalo byla panika ze strachu a nezmama. Jinak si to nemuzu vysvetlit. Ten stav byl strasne divny
.Pardon za anonymitu, stydim se ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pink Bird tvuj prispevek me k tomu dnes dohnal, tim to nemyslim zle, ale cely den jsem chtela napsat, ze mi to prijde jako blbost.Co bych napsala ted? Nevim, bylo to strasne divny.Ten strach, ty pocity. I tak neverim,nechci.Toto prece nemuze existovat
. Ne ze bych uz neprosla jednim naznakem(no jednim, po porodu jsem byla v prd.eli,ale zas to uduvodnuji poporodni depresi, ze jsem videla, citila neco, co nebylo).
- Citovat
- Upravit
Kua, zas strasna zimnice
.Citila jsem jeste pred tim, pred zrcadlem strasny brneni. Nejvic na predlokti, az jsem mela pocit, ze diky tomu necitim ruce.No strasny
.Co msm delat?
- Citovat
- Upravit
@Pink Bird píše:
Diskuze o zrcadlech ve mně vyvolává vzpomínky…
Tenkrát jsme byly s holkama na brigádě, bylo mi osmnáct, dva týdny jsme pracovaly ve firmě, kde se zavařovala zelenina, bydlely na ubytovně, byla srandaa spolu s náma tam bylo hodně dalších holek, z různých konců republiky, zejména gymplaček a různých intelektuálek. No a po večerech jsme se bavily a povídaly o různých věcech, až přišla řeč i na toto téma. Jedna z holek nám začala vyprávět, že se její strejda duchařině hodně věnuje, speciálně prý minulým životům a jestli chceme vědět nějaké zajímavosti.. poslouchaly jsme všechny jako zařezané
Říkala, že můžeme v zrcadle vidět svou podobu z minulých životů. Že stačí, abychom seděly v tmavější místnosti před zrcadlem /ideálně když vás zezadu osvětluje svíčka nebo tlumené světlo, aby bylo vidět do tváře/ a počítá se pomalu od 25 nebo 20 /už si nepamatuju/ k nule… Postupně se vám prý ukáže vaše minulá tvář… Pak prý stačí napočítat myslím do pěti? A obraz zmizí.
No… kamarádka měla upitu asi skleničku vína a že to tedy zkusí… Ani jsme nedýchaly, když začala počítat. Najednou se ale obraz v zrcadle zamlžil a po chvilce kamarádka vyletěla s křikem na chodbu a utíkala ven z ubytovny. Dlouho se vzpamatovávala ze šoku. Ona jí totiž zmizela hlava.. viděla obraz člověka bez hlavy… tímto zážitkem večer skončil.Po čase jsme si to vysvětlily tím, že měla drobet upito a bůh ví, co viděla a nevím, proč, jsme si s holkama řekly, že to zopákneme. Já jako největší skeptik jsem řekla, že klidně začnu, protože jsem si říkala, že toto je naprostá blbost a že není možné, aby se obraz měnil, že je to jen představivost atd… Zcela střízlivá jsem /s kamarádkami za zády/ začala odpočítávat. Ze začátku nic, ale pak mi začalo nebýt do zpěvu… tvář se mi skutečně měnila, jakoby mi z ní mizelo maso, šedivěly vlasy, odhalovaly se zuby… nakonec můj obraz vypadal jako obraz mrtvého muže se železnou maskou na očích/ jako nějaké brnění/, který asi už déle ležel na bojišti mrtvý tak, že se objevily kosti a odhalily zuby… No bylo mi pořádně zle, celou dobu jsem jen počítala a vyděšeně na to koukala a v duchu si říkala, kruci, ty nervy ale pracují. Jenže když jsem pak skončila, v místnosti bylo hrobové ticho, které pak přerušilo šeptání kamarádek " Viděli jste ty zuby…". No… docela se divím, že to pak ještě někdo zkoušel, já jsem byla jak zařezaná a vyřazená z provozu, jen jsem seděla a tupě zírala na ty další obrazy. Zrzavá kamarádka se měnila v černovlasého muže se šikmýma očima… a když pak další kamarádce začala opět mizet hlava/ano, byla to ta samá, co minule/ celé jsme to přerušily a už nikdy jsme nic podobného neopakovaly…
Nakonec jsem si z toho nějak extrémně negativní zážitek neodnesla, to spíš ta kamarádka " bez hlavy", ale nedoporučuji to opakovat, naštěstí už ani přesný popis neznám…
To snad není možné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak známá se začala věnovat něčemu hlubšímu, auře, nebo astrálnímu cestování, přesně nevím a skončila na psychyatrii a už není normální, jak kdysi, takže bacha, nezahrávat si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se asi taky bála, věnovat se těmto věcem nějak víc. Jednou jsem to vyzkoušela a díky, nechci… třeba na vyvolávání duchů atd bych si netroufla vůbec. Známá říkala, že jako děti kdysi jen tak pro zábavu vyvolávali ducha Boženy Němcové a že se pak v noci někdo dusil. A pak si prý přečetli, že Němcovou vyvolává nejvíce lidí a ona se zlobí, že nemá pokoj… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je to možné cítiti přítomnost anděla - nebo někoho jiného - v místnosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit