Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Vkládám to jako anonym..ale vlastně neni důvod. Možná jen jediný..kdyby mi ten můj příběh ze zastávky vyprávěl někdo jiný, myslela bych si že asi bude potřebovat pomoc odborníka protože mu trochu asi hrabe.. ALE JÁ SE POD TO PODEPÍŠU! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa jasně
při přítomnosti anděla mas příjemný pocit, můžeš cítit jeho dotyk. Pokud je to někdo z temný strany, děti pláčou, necítis se dobře atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shak29 Děti i dospělí mohou být vyděšení, i když vidí anděly, pokud neví o co se jedná…já to takhle měla v noci po celé dětství…chodila jsem vyděšená za našima do ložnice a brečela jsem, že v dětském pokojíčku s náma někdo je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuciKo většinou se děti nebojí
a dospěly je to taky kus od kusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem měla opět úžasný sen o tom, že mi vypadl zub..Aby jste tomu rozuměly, vždy když mám něco se zubem, někdo onemocní. Nebo když se mi zdá o jakékoliv katastrofě, dojde k velké hádce..Bohužel tyhle sny mám často.
No a před chvílí jsem se dozvěděla, že umřel partneruv děda. Přemášlím, že si sny budu zapisovat úplně všechny než je zapomenu ![]()
Zajímalo by mě, co to způsobuje, že tyhle prorocké sny mám
Nevíte někdo? Je tady někdo se stejným ´´problémem´´?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlecnaSally píše:
Zajímalo by mě, co to způsobuje, že tyhle prorocké sny mámNevíte někdo? Je tady někdo se stejným ´´problémem´´?
Co to způsobuje to nevím, ale já tyhle sny mám. Jen je nemám jak ty že se ty zda o zubu a někdo onemocní, ale vidím ve snech budoucnost ( jestli se to tak da nazvat) prostě se mi něco zda a pak se to stane nebo to vidím ve skutečností. Beru to spíš jako dar než problém ![]()
- Citovat
- Upravit
@SlecnaSally Občas ve snu vidím nějakou událost ze svého života nebo života mých blízkých, která se pak splní…
Varovala jsem takto bratra před dopravní nehodou autobusu, ve kterém seděl..řekla jsem mu, ať si sedne vlevo…Koukal trochu na mě, jak na blázna, ale pak jsem se dozvěděla, že zprava do nich narazil náklaďák…
Taky jsem měla sen, jak se snažím zachránit dospívající asiaty před vodou tím, že na ně křičím, ať běží po těch schodech nahoru…řekla jsem to ráno manželovi…ten pak za mnou přišel se zprávou, že se zrovna potopila korejská loď se studenty…
Mám takové sny jen občas, spíše výjimečně…Myslím, že to mají všichni lidi, jen někteří to vnímají a uvědomí si to třeba a jiní ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuciKo píše:
@SlecnaSally Občas ve snu vidím nějakou událost ze svého života nebo života mých blízkých, která se pak splní…
Varovala jsem takto bratra před dopravní nehodou autobusu, ve kterém seděl..řekla jsem mu, ať si sedne vlevo…Koukal trochu na mě, jak na blázna, ale pak jsem se dozvěděla, že zprava do nich narazil náklaďák…Taky jsem měla sen, jak se snažím zachránit dospívající asiaty před vodou tím, že na ně křičím, ať běží po těch schodech nahoru…řekla jsem to ráno manželovi…ten pak za mnou přišel se zprávou, že se zrovna potopila korejská loď se studenty…
Mám takové sny jen občas, spíše výjimečně…Myslím, že to mají všichni lidi, jen někteří to vnímají a uvědomí si to třeba a jiní ne…
Ahoj holky, chci se zeptat jak vnímáte anděly kolem sebe? Cítíte že s vámi jsou a pomáhají? Já ano, ale zajímají mě zážitky druhých. Jak vám andělé dávají najevo že jsou tady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana F píše:
ahoj holky, mám dotaz: každý z nás má prý strážného anděla. Prý se dá zjistit, kdo to je. Stačí prý stát před zrdcadlem, zapálit svíčku a zeptat se.....On se nám prý zjeví za zády. Máte to někdo ozkoušené?
To bych nedoporučovala, ale jestli tě zajímají duchovní věci, doporučuji přečíst si Nový zákon. Já jsem tam našla odpověď na každou svoji otázku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučují přečíst si Lornu Byrne vidí anděli ve svých knihách je popisuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já ho viděla ale rozhodně ne v zrdcadle to bych se pos..
pamatuju si to uplně do detailů! Je to 5 let zpátky, stála jsem na zastávce a viděla ho. Bylo to jako by se zastavil svět, koukal na mě, já na něj.. vše bylo nějaké zpomalené a zvláštní. V jeho osobním prostoru stál člověk bez ohledu na to že všude okolo bylo místa dost, bylo to jako by ho nikdo jiný neviděl jen já..prolítla mnou myšlenka na mého strážného anděla, zamrazilo mě až jsem se oklepala, on-kývnul hlavou na souhlas, usmál se, projela tramvaj a byl pryč. Hledala jsem ho všude a neumím vysvětlit kam mohl během 5 vteřin zmizet -nebylo kam do tramvaje nemohl nastoupit jen projela - ta cvičná. Celé roky jsem hledala logické vysvětlení ale prostě neni… možná že něčemu zabránil… kdo ví co by bylo kdybych tam jak trubka nestála a nenechala si ujet svou tramvaj- měla jsem tenkrát velké zpoždění. A jak vypadal? NÁDHERNĚ! Rozcuchanej blonďák v kvádru ale byl hodně uvolněnej nebyl upravenej jen slušně oblečenej vyzařovala z něj jistota, zábava ale i vážnost..
no ty kráso!!! to muselo být nádherný
bych se do něj okamžitě zamilovala ![]()
- Citovat
- Upravit
Já už asi dva dny kolem sebe intenzivně cítím babičku která v listopadu zemřela. Cítím její pohled, pořád se ohlížím kde je.. Je to jako když jsem byla malá a hráli jsme spolu na schovávanou. Věděla jsem že v místnosti není a přesto je. A stejně jako tenkrát stále čekám že se prostě babička odněkud vynoří a udělá baf!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle jsem babičku cítila u sebe když jsem sila dceři kroj ona byla taková folklorka a myslím ze jsem ji tím udelala radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho viděla ale rozhodně ne v zrdcadle to bych se pos..
pamatuju si to uplně do detailů! Je to 5 let zpátky, stála jsem na zastávce a viděla ho. Bylo to jako by se zastavil svět, koukal na mě, já na něj.. vše bylo nějaké zpomalené a zvláštní. V jeho osobním prostoru stál člověk bez ohledu na to že všude okolo bylo místa dost, bylo to jako by ho nikdo jiný neviděl jen já..prolítla mnou myšlenka na mého strážného anděla, zamrazilo mě až jsem se oklepala, on-kývnul hlavou na souhlas, usmál se, projela tramvaj a byl pryč. Hledala jsem ho všude a neumím vysvětlit kam mohl během 5 vteřin zmizet -nebylo kam do tramvaje nemohl nastoupit jen projela - ta cvičná. Celé roky jsem hledala logické vysvětlení ale prostě neni… možná že něčemu zabránil… kdo ví co by bylo kdybych tam jak trubka nestála a nenechala si ujet svou tramvaj- měla jsem tenkrát velké zpoždění. A jak vypadal? NÁDHERNĚ! Rozcuchanej blonďák v kvádru ale byl hodně uvolněnej nebyl upravenej jen slušně oblečenej vyzařovala z něj jistota, zábava ale i vážnost..