Strážný anděl

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
28.4.15 16:22

Já také nesouhlasím s tím aby se podsvětí zbytečně dráždilo. Nesouhlasím s pubertáckými hrami u svíček, kdy děcka nechápou co vlastně dělají. Ale nevidím nic špatného na tom, když se v dobrém úmyslu snažím napojit na někoho blízkého z rodiny. Nedělám žádné šílené rituály, ale prostě na něj myslím a vzpomínám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
28.4.15 16:29
@Reginaa píše:
Chtěla bych všechny varovat před různými formami magie, okultismu, dokonce i výklad karet, to všechno je zahrávání si s duchovním světem a může vám to ublížit.
V Bibli by to nebylo zakázané jen tak pro nic za nic.

Naprosto souhlasím. Pokud takové rituály dělá někdo, kdo jim vůbec nerozumí a považuje to jenom za hru, tak se mu může podsvětí hodně pomstít. Mám bohužel ze svého okolí příklady děcek, které skončili na psychiatrii. Kamarádka si také tak hrála, u svíček vyvolávala různé bytosti a prostě blbla. Chechtala se u toho s kámošama a popíjeli pivečko. Z doslechu vím že se jim zjevil duch kterému se posmívali a v tu ránu sranda skončila a kamarádka se z toho nevzpamatovala dodnes. Podsvětí jí dalo lekci. Ale také vím že pokud takto blbnete, tak někde shora dostanete napřed varování at přestanete. Pokud neposlechnete, následky si nesete sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.4.15 18:32
@Reginaa píše:
Chtěla bych všechny varovat před různými formami magie, okultismu, dokonce i výklad karet, to všechno je zahrávání si s duchovním světem a může vám to ublížit.
V Bibli by to nebylo zakázané jen tak pro nic za nic.

otázkou je zda si s věštěním zahrává totální laik, který si myslí, že to je sranda nebo to je člověk, který uznává a uctívá jisté principy a bere to vážně. Ono, ale většinou tomu laikovi se nepodaří zajít tak daleko, jako člověku, který alespoň trochu ví (i když vyjímky existují).Otázkou také je k jakému účelu je věštba, okultismus, magie-nazývejte to jak chcete používáno.

Ale soudný člověk, který se nad tím nestranně zamyslí, pochopí, že všichni v podstatě věříme jednomu a tomu samému, jen to jinak nazýváme, bohužel někdy se lidé nechají zmanipulovat jinými lidmi a toje mnohem nebezpečnější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
14.2.16 22:19

Ahojte, možno to tu už je, tak sorry. keby ne, tak len pre pobavenie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.2.16 06:08
@chipsa píše:
Naprosto souhlasím. Pokud takové rituály dělá někdo, kdo jim vůbec nerozumí a považuje to jenom za hru, tak se mu může podsvětí hodně pomstít. Mám bohužel ze svého okolí příklady děcek, které skončili na psychiatrii. Kamarádka si také tak hrála, u svíček vyvolávala různé bytosti a prostě blbla. Chechtala se u toho s kámošama a popíjeli pivečko. Z doslechu vím že se jim zjevil duch kterému se posmívali a v tu ránu sranda skončila a kamarádka se z toho nevzpamatovala dodnes. Podsvětí jí dalo lekci. Ale také vím že pokud takto blbnete, tak někde shora dostanete napřed varování at přestanete. Pokud neposlechnete, následky si nesete sami.

Strašáci pro dětišky. Také jsem za mlada blbla a několik úspěšných vyvolání jsme i s kamrády vyzkoušeli. A to ne nějaké špiritistické legrácky se sklečničkou a cárem papíru jak to páchají dětišky první třídy pomocné školy, ale skutečné vyvolávání podle starých magických knížek. Nikomu se ani v nejmenším nic nestalo. :nevim:
Viz pro příklad Arbatel, Z magie starých eventuýlně Josef Dudd, Experimentální démonologie. A nikomu se nic nestalo.
http://uloz.to/…rr-josef-zip
 http://uloz.to/…-starych-doc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 20:52

Mě by zajímalo zda jste zkoušeli se před spaním zeptat svého strážného anděla na otázku co vás trápí. Aby vám dal ve snu odpověď.

Já procházím náročným obdobím.
Už asi dvakrát jsem zeptala, odpověď přišla.

Nejsem plně věřící, ale ani ateista.
Věřím že něco mezi nebem a zemí je.
Věřím že co do světa vysíláš se Ti vrátí.
Dobro i zlo.

• Citovat
  • Upravit
7223
27.4.25 20:53

Tak tahle metoda na řešení problémů mě nenapadla :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 21:03
@Atisia píše: Více

Někde jsem to četla. Že se zeptat dá.
Proto jsem to zkusila.
A zkusila jsem to s odstupem. Odpověď byla stejná. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7223
27.4.25 21:16

Takže nic? Já nevím no. Zkoušela jsem jen tak nějaké rady jak zjistí jméno svého anděla tažného. Zatím jsem nenašla nic co by ukazovala na jedno jméno. Takže to asi nebude úplně věrohodné.
Pokud by se směřovala k jednomu jménu několika postupy tak už bych upozornila a řekla, že to nebude úplně náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 21:25

Tolik o tom načteno nemám.
Hodně se řídím intuicí.
Jsou věci, které vím, cítím. Že to tak je, nebo bude. A ono se pak splní.
Je to tedy u osob blízkých, které znám dobře.
Ne že bych někomu něco věštila.

• Citovat
  • Upravit
7223
27.4.25 21:29
@Anonymní píše: Více
něco takového mám taky. Občas prostě vím a jen čekám až to řeknou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 21:41

Je to zvláštní viď.
Má to i mamka a jedna z mých dcer.

Moje blízká kamarádka se mě vždy ptá jak to cítím. A vždy to sedí.
I třeba řeknu, ta nemoc tam je, ale bude to dobré

Teď se nám stalo, že jsem se ptala na otázku před spaním. A odpověd přišla mě, o týden později mamince a nakonec dceři.
Ani jedné jsem o svém snu ani otázce neřekla.
A obě mi řekly jen představ se co se mi zdálo.
Všem třem se nám zdálo to samé. Jen v malých detailech se to lišilo.
Až z toho mrazí

• Citovat
  • Upravit
7223
27.4.25 21:46
@Anonymní píše: Více

Brr. V tom případě to muselo být důležité sdělení.

pred pár týdny jsem od pračky slyšela divný Zvuk, šla jsem se podívat a zjistila jsem, že nemám a zavřené vchodové dveře. Pračka už pak jela jako jindy. Tohle se mi stalo hned 2× a vždycky byli špatně zavřené dveře. Musím říct, že mě strašně vyděsilo a prolezla jsem celý byt.

Příspěvek upraven 27.04.25 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 21:49

@Atisia naprosto zásadní sdělení

• Citovat
  • Upravit
4942
27.4.25 22:00

A proč si myslíš, že by Anděl strážný měl mít nějaké jméno? Třeba žádné konkrétní jméno nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat