Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No do pytle, holky, vy mi dáváte
Už jsem se chystala se svíčkou před zrcadlo, ale dočetla jsem příspěvky a nikam nejdu
Chlap má noční a co já bych tu pak dělala. Beztak se mi nikdo neukáže ![]()
Ale na anděla strážného věřím ![]()
Do zrcadla v noci nekoukám
ale po ránu vždycky málem zařvu, kdo to je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já doufám, že doma žádný cizí duchy nemáme a ani mít nebudeme, já se nadpřirozena fakt dost bojím.
Ten zemřelý švagr dělal různý věci, ale např. švagrová se ráno probudila a v celém bytě měla zotvíraná dvířka u skříní, hrnky ve skříni otočené aj. U nás padaly předměty z kuchyňské linky, neustále se nám rozsvěcovala světla a tak.....
No a je fakt, že máme kocoura a ten často někoho vítal a to, že se mladý jako miminko chcechtal do prázdna a natahoval tam ručičky a povídal si, o tom ani nemluvím.........
Ale jak je to s Anděli se dnes asi už nedozvíme.
A jinak… to zrcadlo fakt nedělej, raději si s těmito věcmi nehrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já věřim ale nerada o tom mluvim.Dokážu si s nima povídat klidně kadý večer.jejich zjevení vidim také často naposledy při porodu a fakt se mi to nezdálo ale nerada o tom mluvim.Bojim se že už pak nepřijdou a nebo že mě někdo bude mít za blázna,ale máme pár nejbližších co obchází celou rodinu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko píše:
A Kamčo jako duchové nebo Andělé?
to nevim jak poznat a jakej je mezi nima rozdíl?Vidim je stejně jako když tu byli.Ve věku ve kterém odešli(6let a dědeček 83let) .Normálně na mě mluví ale neodpoví.Já jim povídám někdy oni jen přijdou a něco řeknou.Naposledy když se Tomášek narodil.Řekla mi teto ten je tak krásnej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kami
![]()
Já si pamatuju ještě ten tvůj medailonek u nás ve skupině
takže vím.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko píše:
A jak poznáme, že i on nás chce poznat? Kdo vůbec je strážná anděl, je to duše někoho, kdo odešel? Máme ho od narození nebo ho získáváme postupem v životě. Máme jednoho stálého, nebo se andělé v průběhu mění.
Proč je nebezpečný pohled do zrcadla v noci? Já se tedy v noci pohledu do zrcadel vyhýbám a bojím instinktivně, i když reálně nevím proč. Pokud se do zrcadla dívám, tak se soustředím jen na sebe a bojím se podívat za sebe.
Fakt zajímavé téma.
Ahoj, Anděl není duše zemřelého, je to vyšší duchovní bytost bez fyzického těla. Jeho přítomnost je od narození, v případě toho strážného. Mimo to má člověk spoustu duchovních rádců a dalších andělů k dispozici, stačí jim naslouchat srdcem. Andělé i průvodci jsou tu od toho, aby nám pomáhali. Jsou velmi rádi, když s nimi komunikujeme a dokážeme je slyšet. Můžu doporučit knihy od Doreen Virtue, například. Kdo vidí, vnímá anděly jako oslnivě zářivé bytosti, já jako bílé. Od duchů zemřelých lidí jsou odlišitelní.
Pohled do zrcadla není nebezpečný. Jen prostě zrcadlo opravdu odráží různé reality, energie a vidět v něm lze i svou pravou tvář.. což není vždycky hezký pohled. Obecně se bytosti světla vnímají daleko lépe srdcem než očima.. tam nezasahuje rozum
Uzavřela bych to tím, že ke komunikaci s Andělem nepotřebujeme prostředníka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamco, to je krásný, my měli po stěhování v domě cizí. Měli jsme z nich strah, ciila jsem je tam, na segru něco sáhlo, slyšeli jsme je. Fakt jsem se bála, jedna paní mi pordila, jak se jich zbavit a je klid. Nasi psi mi doma nevadí, rada se s nima ještě rozloucim, ale je to zvláštní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nadji Děkuji ti za vysvětlení. Jednou jsem byla u kartářky a ta mi řekla, že opravdu jsou a dokáží i plnit přání a že kdybych chtěla, mohla bych s nimi komunikovat, že mám i cit pro energie, výklady aj. dokonce mě chtěla zasvětit, ale já se fakt moc bojím si s tímhle zahrávat........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko píše:
@Nadji Děkuji ti za vysvětlení. Jednou jsem byla u kartářky a ta mi řekla, že opravdu jsou a dokáží i plnit přání a že kdybych chtěla, mohla bych s nimi komunikovat, že mám i cit pro energie, výklady aj. dokonce mě chtěla zasvětit, ale já se fakt moc bojím si s tímhle zahrávat........
Tohle je ale o vesmiru, ne o duchach. Když si něco moc prejes, čistě nezištně jako dite, tak se ti to splni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka Jenže ona tvrdila, že ne, že když si něco přeješ a požádáš o to, tak ti to dopřejí. Třeba mi vykládala, že viděla nádherný kabát, tak mu řekla „Hochu, kdybys stál o půlku míň, tak si tě koupím, doma poprosila energii - anděla“, za týden byl ve slevě a koupila si ho. Měla na to formulku - Chci, přeji si a mám, jenže ani výklad od ní se nevyplnil, tak nevím. Jinak byla z Klášterce nad Ohří.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
téda holky, tady se to rozjelo v duchařský mejdan, moc děkuji za reakce a za názory. je my jasné, že to nikdy zkoušet nebudu. ale dozvěděla jsem se i spoustu zajímavých věcí, které jsem dosud ani netušila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit