Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nezkousela bych to. Jsem posránek, když kojím v noci, tak mě občas napadne, co kdyby chlap najednou otevřel oči a měl je třeba červené ? Br, nekoukam ani na horory, kdysi jsem viděla „džina“ do dnes mám scénu před očima, jak se chlap schová do skříně, která má mřížky jak žaluzie, po chvíli je roztáhne a tam ty žlutý kočičí oči. Mám strach z nadpřirozena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
nezkousela bych to. Jsem posránek, když kojím v noci, tak mě občas napadne, co kdyby chlap najednou otevřel oči a měl je třeba červené ? Br, nekoukam ani na horory, kdysi jsem viděla „džina“ do dnes mám scénu před očima, jak se chlap schová do skříně, která má mřížky jak žaluzie, po chvíli je roztáhne a tam ty žlutý kočičí oči. Mám strach z nadpřirozena
Já na horory koukám ráda,ale pak se mi občas vybaví nějaká scéna a bojím se jít i na wc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
Já na horory koukám ráda,ale pak se mi občas vybaví nějaká scéna a bojím se jít i na wc
proto na ne nekoukam, ještě si dobře pamatuju Fredyho Krugera, sice na jednu stranu strašná nereálná slátanina, ale podvědomí to pochopit nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zajímavé… A kdo by to měl jako být? Jakože třeba zemřelý dědeček nebo tak? Jakože co mi pomůže, když v zrcadle uvidím cizího chlapa, že jo ![]()
Osobně bych měla taky strach to zkusit, připomíná mi to to o Bloody Mary
Ale na druhou stranu moc nevěřím, že se něco stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana F Ahojky, pokud ti můžu poradit, něco o tomhle vím, tak v zrcadle se ti objeví kde co, ale tvůj anděl strážný to s největší pravděpodobností nebude. Když půjdeš spát, pozdrav ho, oslov, řekni mu, proč ho chceš poznat a požádej ho, ať se ti poznat dá. Bude moc rád, když s ním budeš komuinkovat. Chce to jen trošku trpělivosti a mělo by to jít od srdce, ne z hlavy. Ale v zrcadle ho nehledej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ufff, uplne mi naskocila husi kuze. Ale nesla bych do toho, myslim, ze kazdy ma sveho strazneho andela, ale ja to vedet nechci. Nechci se na nikoho spolehat. A jak tady pisi holky, muze se to zvrtnout v uplne neco jineho.
Zajmalo by me, zda ma opravdu zrcadlo takovou moc@ivana-domca píše:
proto na ne nekoukam, ještě si dobře pamatuju Fredyho Krugera, sice na jednu stranu strašná nereálná slátanina, ale podvědomí to pochopit nechce
Jezisi, Fredy, no tak to jsem videla jen jednou a doted je mi z toho tak nejak divne jen si na to vzpomenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nadji Páni,to zkusím.Když tomu rozumíš,tak to,co tu píšou holky o tom zcadlu ja pravda?já jak to čtu,tak se do něj asi už nikdy nepodívám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 Přesně tak!!!nebo krvava mery.Ja Vidět asi i andilka by to semnou selko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana F píše:
mě o tom řikala kamarádka. já se taky hrozně bojím to zkusit, jen jsem chtěla vědět jestli je to možné
já jsme opravdu četla aslyšela od lidí, co se tím trošku zabývají- nejsou ale žádní expetri- že to může být nebezpečné.
Pohled do zrcadla jako takový v noci může být nebezpečný.
Nevím, od té doby s ev noci nekoukám do zrcadla, jsme posera jak blázen ![]()
- Citovat
- Upravit
Když mi bylo asi 15 sme zkoušeli jako děti z nakými romskymi dětmi vyvolat ducha v kulně a z ničeho nic se vyvrtatili dveře asi špatně znamení ty děti už jsou dospěle a všecky v kriminale,zvlaštní.
- Citovat
- Upravit
@byron píše:
já jsme opravdu četla aslyšela od lidí, co se tím trošku zabývají- nejsou ale žádní expetri- že to může být nebezpečné.
Pohled do zrcadla jako takový v noci může být nebezpečný.
Nevím, od té doby s ev noci nekoukám do zrcadla, jsme posera jak blázen
já mám nevýhodu, koukám v noci na sebe do zrcadla když kojím, máme totiž v ložnici velkou skříň se zrcadlem a přímo naproti mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca no a vložnici by zrkadla být neměla- už naši předci věděli, že to není ončo a porto se hodně dávali do skříní
- Citovat
- Upravit
@Nadji píše:
@Jana F Ahojky, pokud ti můžu poradit, něco o tomhle vím, tak v zrcadle se ti objeví kde co, ale tvůj anděl strážný to s největší pravděpodobností nebude. Když půjdeš spát, pozdrav ho, oslov, řekni mu, proč ho chceš poznat a požádej ho, ať se ti poznat dá. Bude moc rád, když s ním budeš komuinkovat. Chce to jen trošku trpělivosti a mělo by to jít od srdce, ne z hlavy. Ale v zrcadle ho nehledej.
A jak poznáme, že i on nás chce poznat? Kdo vůbec je strážná anděl, je to duše někoho, kdo odešel? Máme ho od narození nebo ho získáváme postupem v životě. Máme jednoho stálého, nebo se andělé v průběhu mění.
Proč je nebezpečný pohled do zrcadla v noci? Já se tedy v noci pohledu do zrcadel vyhýbám a bojím instinktivně, i když reálně nevím proč. Pokud se do zrcadla dívám, tak se soustředím jen na sebe a bojím se podívat za sebe.
Fakt zajímavé téma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
Ne,bojím se do takových věcí pouštětVidět anděla,ducha nebo cokoliv nadpřirozenýho,klepne to se mnou
.
Naprostý souhlas!!Do toho bych nešla, bych se pak po…
Taky myslím, že tuším kdo je můj anděl strážný, ale dělat pokusy nebudu, abych měla jistotu brrr…
- Citovat
- Upravit
@mamaterka píše:
@Nadji Páni,to zkusím.Když tomu rozumíš,tak to,co tu píšou holky o tom zcadlu ja pravda?já jak to čtu,tak se do něj asi už nikdy nepodívám
Tak o noci stím zrcedlem jsem ještě neslyšela, ale je fakt že člověk nějak intuitivně čučí na sebe a ne okolo ![]()
- Citovat
- Upravit