Strážný anděl

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
2.6.12 17:55

tady to jsou uplny Akta Y :idea: :! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
60142
2.6.12 17:55
@Rose-k píše:
Tak o noci stím zrcedlem jsem ještě neslyšela, ale je fakt že člověk nějak intuitivně čučí na sebe a ne okolo :think:

No ale to snad dělá i přes den, ne? Proč bych čučela do zrcadla za sebe, když se můžu ohlídnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.6.12 17:56
@Hanka1 píše:
tady to jsou uplny Akta Y :idea: :! :mavam:

Spíš XX :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.6.12 17:58
@byron píše:
@ivana-domca no a vložnici by zrkadla být neměla- už naši předci věděli, že to není ončo a porto se hodně dávali do skříní

proc se nemaji davat zrcadla do loznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
2.6.12 18:00

Jsou oknem do jiných světů..můžou být špatné sny atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.6.12 18:00
@byron píše:
já jsme opravdu četla aslyšela od lidí, co se tím trošku zabývají- nejsou ale žádní expetri- že to může být nebezpečné.
Pohled do zrcadla jako takový v noci může být nebezpečný.
Nevím, od té doby s ev noci nekoukám do zrcadla, jsme posera jak blázen :mrgreen:

Do pr…e, si představím jak jdu za tmy kolem zrcadla a nevidím tam jen sebe, tak zdechnu na mistei ta představa mě desi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
2.6.12 18:01

@careynka chchi, já taky..já se po tmě ani nerozhlížím..valím na záchod a zpět:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.6.12 18:02

@careynka mě taky, já fakt v noci do zrcadla nekoukám- nebo porstě když usnou děti, tak už ne. jsme vždycky vděčná za psa, když už není chlap.

Taky máte pocit větší jistoty se zvířetem?

• Citovat
  • Upravit
byron
2.6.12 18:04

@Taminka no,vysvětlení bude asi krkolomný…

že odrážejí i emoce(není to i podle feng šuej?- omluva, asi se to píše jinak). Takže s epak odráží i třeba negativní emoce, když jdeš do postele naštvaná, je nějaká hádka… V noci, ve spánku, bys ses měla zregenerovat. To zrcadlo to může bnarušit- ale to je hodně zjednodušený

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
2.6.12 18:06
@Baba píše:
No ale to snad dělá i přes den, ne? Proč bych čučela do zrcadla za sebe, když se můžu ohlídnout :nevim:

Se ti nestane, že mrkneš do zrcadla aj na něco jinýho než na sebe ?? Mě teda jo :nevim:

Příspěvek upraven 02.06.12 v 18:07

• Citovat
  • Upravit
19494
@byron píše:
@careynka mě taky, já fakt v noci do zrcadla nekoukám- nebo porstě když usnou děti, tak už ne. jsme vždycky vděčná za psa, když už není chlap.Taky máte pocit větší jistoty se zvířetem?

Ne, protože rotvika mám na zahrade a brabanticka odmítá vstát z pelechu driv jak v 8. Ja mela hrozný pocity kdyz jsem v noci chodila za prckem, měla jsem představu, ze přijdu do pokoje a neco se bude sklanet nad postylkou. Fuj, to je téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

no já když jdu v noci kolem zrcadla tak tam vždy vidim někoho jiného a vždy se leknu :lol: ,ale bude to tim že v noci nechodim namalovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.6.12 18:07
@macinka85 píše:
@careynka chchi, já taky..já se po tmě ani nerozhlížím..valím na záchod a zpět:)

Já si svitim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.6.12 18:08

@careynka no je fakt že pes chrápe v peřinách a je úplně mimo- a chrápe jako chlap, hrozný zvuky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6836
2.6.12 18:08
@macinka85 píše:
@careynka chchi, já taky..já se po tmě ani nerozhlížím..valím na záchod a zpět:)

Ale všude stejně rozsvítím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat