Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Rose-k píše:
Tak o noci stím zrcedlem jsem ještě neslyšela, ale je fakt že člověk nějak intuitivně čučí na sebe a ne okolo
No ale to snad dělá i přes den, ne? Proč bych čučela do zrcadla za sebe, když se můžu ohlídnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
@ivana-domca no a vložnici by zrkadla být neměla- už naši předci věděli, že to není ončo a porto se hodně dávali do skříní
proc se nemaji davat zrcadla do loznice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
já jsme opravdu četla aslyšela od lidí, co se tím trošku zabývají- nejsou ale žádní expetri- že to může být nebezpečné.
Pohled do zrcadla jako takový v noci může být nebezpečný.
Nevím, od té doby s ev noci nekoukám do zrcadla, jsme posera jak blázen
Do pr…e, si představím jak jdu za tmy kolem zrcadla a nevidím tam jen sebe, tak zdechnu na mistei ta představa mě desi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka chchi, já taky..já se po tmě ani nerozhlížím..valím na záchod a zpět:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka mě taky, já fakt v noci do zrcadla nekoukám- nebo porstě když usnou děti, tak už ne. jsme vždycky vděčná za psa, když už není chlap.
Taky máte pocit větší jistoty se zvířetem?
- Citovat
- Upravit
@Taminka no,vysvětlení bude asi krkolomný…
že odrážejí i emoce(není to i podle feng šuej?- omluva, asi se to píše jinak). Takže s epak odráží i třeba negativní emoce, když jdeš do postele naštvaná, je nějaká hádka… V noci, ve spánku, bys ses měla zregenerovat. To zrcadlo to může bnarušit- ale to je hodně zjednodušený
- Citovat
- Upravit
@Baba píše:
No ale to snad dělá i přes den, ne? Proč bych čučela do zrcadla za sebe, když se můžu ohlídnout
Se ti nestane, že mrkneš do zrcadla aj na něco jinýho než na sebe ?? Mě teda jo ![]()
Příspěvek upraven 02.06.12 v 18:07
- Citovat
- Upravit
@byron píše:
@careynka mě taky, já fakt v noci do zrcadla nekoukám- nebo porstě když usnou děti, tak už ne. jsme vždycky vděčná za psa, když už není chlap.Taky máte pocit větší jistoty se zvířetem?
Ne, protože rotvika mám na zahrade a brabanticka odmítá vstát z pelechu driv jak v 8. Ja mela hrozný pocity kdyz jsem v noci chodila za prckem, měla jsem představu, ze přijdu do pokoje a neco se bude sklanet nad postylkou. Fuj, to je téma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já když jdu v noci kolem zrcadla tak tam vždy vidim někoho jiného a vždy se leknu
,ale bude to tim že v noci nechodim namalovaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@macinka85 píše:
@careynka chchi, já taky..já se po tmě ani nerozhlížím..valím na záchod a zpět:)
Já si svitim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka no je fakt že pes chrápe v peřinách a je úplně mimo- a chrápe jako chlap, hrozný zvuky ![]()
- Citovat
- Upravit
@macinka85 píše:
Ale všude stejně rozsvítím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady to jsou uplny Akta Y