Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@anubis25 píše:
@chipsa je já svého andělá citím
Ahoj já ho taky cítím jen jsem chtěla vědět zda to tak mají i ostatní, nebo mě veřejnost odsoudí za blázna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa já si myslím že ho cití jen někteří takže někdo tě a i mě odsoudí za blázna
- Citovat
- Upravit
Já myslím že citlivější vnímání na nadpřirozené věci je DAR. Stejně tak jako někdo umí krásně malovat, hrát na klavír a umí něco co ten druhý neumí. Tak já nebo ty nebo někdo jiný můžeme mít v sobě dar vnímat andílky, může mít dar vidět do budoucnosti. Prostě je to specifická oblast, které nemůže porozumět každý. Asi tak jako ateista nechápe věřícího. Ale je potřeba si kolem sebe najít lidi kteří mají v sobě podobný dar a vnímají věci podobně. Ateista nás odsoudí za blázny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím, nezdá se mi to, zrcadlo ukáže jen to, co jde vidět, nikdy jsem neviděla nic nadpřirozeného, to spíš věřím, že jednom potkám ufona, bohu dík, nejsem zastrašená bubákama ani žádnýma duchama. A jestli u sebe mám anděla strážného po celý den, doufám že alespoň je slušně vychovaný a nečučí na mě ve sprše, na záchodě a kdo ví kde ještě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa to ne já ateista jsem
v boha nevěřím, ale věřím v nadpřirozeno..já totiž asi jsem citlivější na tyto věcí..řeknu něco a to se stane, zdají se mi sny a ty pak vidím i ve skutečností a začínám vidět anděli ![]()
- Citovat
- Upravit
@chipsa ja nevim, ja i kdyz vlastne verim v neco nadprirozeneho (po nekolika zvlastnich zazitcich) nejdriv uvazuji tim racionalnim smerem, jako prvni by me napadla dusevni choroba, nebo nejaka psychicka vycerpanost.
Ale jsou lide, kteri tvrdi, ze vnimaji „cizi“ bytosti. Takze teoreticky to mozne je. Ja spise nekdy verim tomu, ze vlastni mozek opravdu vlastne ani detailne nezname a co dela ta 95% nevyuzita cast, to nikdo nevi.
Edit. Preklep
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa pokud věříš, jsi tomu otevřena, pak to jistě možné je. Každý to v sobě máme, někdo to pouští ven míň někdo víc a někdo vůbec. Já svého anděla také cítím a když potřebuji tak cítím i jeho křídla jak mě zahalují a objímají a cítím pak úžasný klid a mír ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, ve čtvrtek náhle zemřela babička. Je to šok, který nikdo nečekal. Takže bohužel přibil dálší strážný anděl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj sem tu nová a nevím kam téma přímo zařadit nebo co to bylo, byli jsme s přítelem v cizině na jednom ostrově, kde nebylo moc lidí, jeden doktor na celej ostrov kterej neměl pořád čas, no nicméně přítele škrábalo v krku tak sem si říkala nachlazení z letadla a skok do tepla udělá svoje tak najel na pastilky a paralen, no a šli jsme spát a všechno v pohodě, najednou sem měla sen že u něj stojí postava chlap a byl ceje tmavej že mu nebylo vidět do obličeje byl to hrozně žibej sen, po velkým šoku a probuzení sem rozsvítila a nikdo nikde až na to že přítel měl přes 40 horečky, a ve 40 stupních a třech dekách mu byla zima, naštěstí mě prostě ten ´pán´´ vzbudil, bůhví co by bylo kdyby ne, takže celou noc jsme sráželi horečku a ikdyž volali doktora tak nic ale naštěstí se srazila a udělalo se mu líp hned druhej den. Nikdy sem o tom nikomu neřekla měla sem strach že by mě měli za blázna
přemýšlím jestli to byl strážnej anděl nebo někdo kdo mi to řekl a nebo ten co si pro něj chtěl přijít přece jen mít 41,6 horečku už je dost napováženou a pořád mi z toho jde mráz po zádech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa Upřímnou soustrast, je mi to moc líto. ![]()
@Selli No tak buď ráda, že ses probudila a začala mu srážet tu horečku. Možná ti ta vize ve snu pomohla zachránit mu život. Jinak andělé, proč ne. Je hezké na ně věřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana F píše:
ahoj holky, mám dotaz: každý z nás má prý strážného anděla. Prý se dá zjistit, kdo to je. Stačí prý stát před zrdcadlem, zapálit svíčku a zeptat se.....On se nám prý zjeví za zády. Máte to někdo ozkoušené?
Právě vyzkoušeno. Zjevila se mi za zády roční a půl dcera. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel já znám 2lidi kteří tohle zkoušeli a skončily na psychiatrii. Už je to 7let
nezahravala bych si. Ono stačí když jen tak budeš koukat do zrcadla 15min a pak nebudeš vědět jestli jsi v zradle nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t píše:
Bohužel já znám 2lidi kteří tohle zkoušeli a skončily na psychiatrii. Už je to 7letnezahravala bych si. Ono stačí když jen tak budeš koukat do zrcadla 15min a pak nebudeš vědět jestli jsi v zradle nebo ne
Mám stejný názor, nemá smysl si zahrávat s podsvětím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa je já svého andělá citím