Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@stáťáva píše:
Takhle jsem babičku cítila u sebe když jsem sila dceři kroj ona byla taková folklorka a myslím ze jsem ji tím udelala radost
To moje babička celý život zasvětila sokolu a moc jí mrzelo že nemá pokračovatele. Bohužel ze jejích let bylo vše jinak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, také jsme často vyvolávaly duchy. Opravdu Božena Němcová škrtí a škrábe…Když se někomu zjeví Panna Maria, tak někde umře matka, nebo dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
Ahoj, také jsme často vyvolávaly duchy. Opravdu Božena Němcová škrtí a škrábe…Když se někomu zjeví Panna Maria, tak někde umře matka, nebo dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
A když vyvoláte někoho zesnulého z rodiny, tak vždy přijde.
Můžeš to nějak přiblížit? A je třeba se těch duchů bát, když byli za života hodní? No a ta Němcová - jak škrtí a škrábe? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
A když vyvoláte někoho zesnulého z rodiny, tak vždy přijde.
Tak to já až takhle do extrému nezkouším, nemám odvahu a kdyby se někdo zjevil tak bych se asi posrala. Jakým způsobem se duch z rodiny projeví, ikdyž není vidět? Myslím tím někdo kdo nás má rád a je nám blízký. Počítat se taky musí s variantou že přijde někdo zlý, nevítaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Němcovou jsme často vyvolávaly v pubertě, opravdu jsme na sobě potom druhý de pozorovaly škrábance, někdy se nám o ní i zdálo. Vyvolávaly jsme často s tabulkou, přišli vždycky, někdy se s námi bavili, někdy i šprýmovali, někoho z rodiny si přivoláš i sama přes svíčku. Myslím, že nikdo zlý nevítaný přijít nemůže, nestalo se nám to. Vyvolávali jsme na koleji několik let. Nikdo z toho nezblbnul. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
Němcovou jsme často vyvolávaly v pubertě, opravdu jsme na sobě potom druhý de pozorovaly škrábance, někdy se nám o ní i zdálo. Vyvolávaly jsme často s tabulkou, přišli vždycky, někdy se s námi bavili, někdy i šprýmovali, někoho z rodiny si přivoláš i sama přes svíčku. Myslím, že nikdo zlý nevítaný přijít nemůže, nestalo se nám to. Vyvolávali jsme na koleji několik let. Nikdo z toho nezblbnul.
Nemám s vyvoláváním zkušenosti, myslím tím z pubertácké blbosti. Ale mám osvědčený recept přes zapálenou svíčku. Když na někoho s láskou vzpomínáte u zapálené svíčky tak přijde a dá znamení. Nebo to poznáte srdcem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
Němcovou jsme často vyvolávaly v pubertě, opravdu jsme na sobě potom druhý de pozorovaly škrábance, někdy se nám o ní i zdálo. Vyvolávaly jsme často s tabulkou, přišli vždycky, někdy se s námi bavili, někdy i šprýmovali, někoho z rodiny si přivoláš i sama přes svíčku. Myslím, že nikdo zlý nevítaný přijít nemůže, nestalo se nám to. Vyvolávali jsme na koleji několik let. Nikdo z toho nezblbnul.
Jak víš že to byla zrovna Božka? Mohl to být jiný duch a Božka se třeba dávno narodila v jiném těle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte že když někdo ve svém životě má zatíženo svědomí něčím hodně vážným, tak svoji vinu může pocitovat i po smrti a snažit se ji třeba napravit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezahrávejte si s podsvětím, dopřejte duším klid a pokoj ![]()
Raději se pomocí meditace spojte se svým andělem strážným a neberte vše co pro vás dělá jako samozřejmost.
Já mu třeba v duchu vždy děkuji, říkám všem našim andělům, že je miluji a vážím si toho, že nám chrání naši dceru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka píše:
Nezahrávejte si s podsvětím, dopřejte duším klid a pokojJá mu třeba v duchu vždy děkuji, říkám všem našim andělům, že je miluji a vážím si toho, že nám chrání naši dceru
Krásné. ![]()
- Citovat
- Upravit
okultismus je nebezpečný
Chtěla bych všechny varovat před různými formami magie, okultismu, dokonce i výklad karet, to všechno je zahrávání si s duchovním světem a může vám to ublížit.
V Bibli by to nebylo zakázané jen tak pro nic za nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co numerologie ta je taky špatná? Duchy bych nevyvolavala toho s bojím a nechala bych je spát, a věštění a kartarstvi zakazuji v kostele a říkali ze i homeopatie je zla ale nevím jaký to má duchovní smysl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stáťáva píše:
A co numerologie ta je taky špatná? Duchy bych nevyvolavala toho s bojím a nechala bych je spát, a věštění a kartarstvi zakazuji v kostele a říkali ze i homeopatie je zla ale nevím jaký to má duchovní smysl
Prostě jakékoliv věštění a všechno kolem toho…Může se na vás napojit nějaká zlá duchovní síla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit