Máme doma ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Máme doma ducha?
Ahojky, děkuji všem, které si tuto diskuzi otevřou a přispějou.
Před měsícem nám zemřel náš milovaný děda. Ještě chtěl moc žít, ale nebylo mu dopřáno, byl těžce nemocen a jeho čas se naplnil. Byli jsme za ním zhruba 12 hodin před smrtí a i v bolestech ho držel černý humor - např. nevěděl jsem, že to umírání tak bolí, tady je to jako na funuse, ne nashle, ale sbohem, vy jste tady a já už někam odlítávám.......
Žili jsme s dědou v domě mých rodičů, kde jsou tři samostatné bytové jednotky. My máme s manželem jeden byt, naši měli jeden a děda měl svůj byt. Teď po jeho smrti se jeho byt předělává, bydlet tam budou naši rodiče a moje sestra se nastěhuje místo nich, prostě generační barák..... O předělávání a uspořádání domu po jeho smrti děda věděl, několikrát se mluvilo na téma, co bych předělal, udělejte to takhle, až tu nebudu.....
A teď. Máme doma ducha????? Ve sklepě u kotle, kde jsou svedeny odpady z celého domu se nám po jeho smrti začala pravidelně objevovat voda. Voda vytéká z kanalizace - fyzikálně nemožné - ze zdola nahoru
. Voda se objevuje každé 1 - 2 dny, týden třeba v kuse, prostě během noci - voda
Přes den nic. Závada byla vyloučena, z odpadu, který jde z domácností voda neteče. Táta na dnešní noc zadělal trubku víčkem a ..... ráno plný sklep vody včetně papírků z odpadu, víčko vystřelené pryč, vody jak blázen - bordel po celém sklepě......
Absolutně nevíme, jestli je to děda… a hlavně proč nám to dělá a co nám tím chce říct
. Vztahy jsme měli skvělé, dědečka jsme milovali, ale proč chodí, proč takhle. Doma se nic neděje, jen ten sklep. Už jsme z toho na mrtvici. Nemá to logické vysvětlení, technici nic neobjevili, kanalizace funguje naprosto perfektně a stejně se nám tam ta voda vrací
Nikdy před tím nic takového nebylo a objevuje se to opravdu od smrti dědy, jenže my nevíme co nám tím chce říct a začíná nám z toho docela slušně hrabat...........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebydlíte pod kopcem, nebo není ten kanalizační uzel, co zlobí ve sklepě pod úrovní vedení kanalizace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možný je všechno, já teda na duchy věřím, ale zkušenosti nemám, ale i tak věřím. Ale třeba to bude mít ta vaše voda nějaké vysvětlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozna je to tlakova bublina v potrubi, nam taky vytekala voda ze spoda nahoru do umyvadla. Hlavne v noci kdy s
Vsichni spi a voda se nepousti. Bublina se posunovala a zbylou vodu v trubkach vytlacela.
Jestli je to duch, tak si nekoho kdo se tomu venuje, zavolejte at zjisti co vam chce deda rict:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se u vás neděje nic jiného (zvuky, pocity těžkého vzduchu, kdy nemůžete dýchat, mrazení, chlad, brnění, cosi vás v noci vzbudí a vy nevíte co, atd.), tak si myslím, že se s vámi (ai vy s ním) děda už rozloučil).
- Citovat
- Upravit
@beze jména píše:
Pokud se u vás neděje nic jiného (zvuky, pocity těžkého vzduchu, kdy nemůžete dýchat, mrazení, chlad, brnění, cosi vás v noci vzbudí a vy nevíte co, atd.), tak si myslím, že se s vámi (ai vy s ním) děda už rozloučil).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No Radko, mohl by je tímto varovat třeba před nějakou havárií, ale pokud se tam neděje nic jiného, tak duše dědečka už odešla.
@RadkaOR píše:
Já taky myslím, že by jim to vyjadřoval jinka než vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soslik píše:
No Radko, mohl by je tímto varovat třeba před nějakou havárií, ale pokud se tam neděje nic jiného, tak duše dědečka už odešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proc by to nemohl davat najevo zrovna vytekanim vody
to uz by se duchove rovnou mohli objevit jako mlzna postava v oparu:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
A proc by to nemohl davat najevo zrovna vytekanim vodyto uz by se duchove rovnou mohli objevit jako mlzna postava v oparu:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s holkama, pokud se u vás nic jiného neděje, neviděla bych v tom vzkaz od dědečka..
Ale možné je všechno - existuje hodně lidí na které se můžeš obrátit a pomohli by ti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já se esoterikou zabývám a poradila bych ti, aby jste pořádně prohledali sklep, je možné, že tam dědeček něco důležitého schoval, zaměřila bych se hlavně na místo kolem potrubí.
Hlavně se nebojte, pochybuji, že by Vám dědeček chtěl ublížit.
Každopádně to jestli tam je dědeček poznáš snadno, zkus jít do sklepa a pokud ti přeběhne po zádech mráz určitě tam někde je. Ale myslím si, že tvoje srdce už ti na to odpověď dalo.
Přeji hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, my bydlíme v kopci, tedy na kopci a ta voda se musí prostě přes ten kopec vytlačit zpět. Ta bublina je určitá možnost, ale proč se objevuje někdy denně, někdy ob den, nehledě na to, že ten tlak je musí být tak strašně silný, že to vyrazilo i to víčko, jinak trbuky jsou suché a ráno potopa ![]()
Můj táta nikdy nevěřil, ale teď už sám neví......, také nás napadla nějaká havárie, třeba že máme dávat pozor na děti a vodu......, nevíme. Jinak nemám nějaké divné pocity, myslím, že bych ho vycítila.
Máme zkušenost s duší manželova bratra, ale to bylo jiné, ten byl u nás doma, rozsvěcela se světla, zapínala televize, prostě to byly vážně věci, které nám rozum nebral a dělo se to jen u nás doma, tohle je jiné, divné, nehlědě na to, že děda nezemřel náhle, ale po prožitém životě a že umírá věděl, takže namyslím, že jeho duše se nemůže smířit s odchodem, měl by být s babičkou, takhle mě jen děsí, že někde bloudí.........., mám z toho fakt divnej pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak zjistíme, co nám chce říct? Pro nás je to nelogické.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba opravdu ve sklepe neco schoval, ale to by vam asi rekl nez umrel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit