Máme doma ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
411
27.5.12 15:54

Holky, dědictví měl dávno vyřešené s mámou, takže pochybuji, že by tam něco schovával. Spíše mě napadlo..... máme barák v pohraničí a i u nás byli odsuny němců......, možná něco po nich, ale rozkopávejte celý sklep, musel by se vytáhnout kotel, to je nemožné.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
28.5.12 00:14

Holky, záhada vyřešena - opravují potrubí, které prasklo a hnalo vodu k nám do kanalizace, bohužel ve sklepě potopa, ale už konečně víme proč, takže děda má snad klid.
Zítra přijdou a opraví a snad už bude vše o.k. Všem moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.5.12 08:11

Ja to rikala ze to bude neco s potrubim:) nam to fakt delalo taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
28.5.12 11:47

jo, mělas pravdu, jenže se ukázalo, že je to mnohem vážnější, asi kvůli přejezdům těžké techniky na našem pozemku nám praskla trubka, takže proto část odtékala a část se vracela, takže nás čeká rozkopat, vyměnit, zasypat, teď jsme ve fázi kýblování hovínek, fuj.......
Ale fakt to začalo den po dědově smrti........., no, jsme rádi za racionální řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.5.12 14:52

@kracmeratko no vida, vyřešeno, tak ať se to rychle opraví a neudělají vám tam víc škody jak užitku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
28.4.13 20:07

My doma ducha máme, jako první ho viděl vnuk, na rady jsem rozsvítila svíčku na 24 hodin, otevřela okno a myslela jsem, že jsem pro něj udělala maximum. Nevím, ale duch zůstal, v současné době navštěvuje mě. Poprvé jsem cítila, jak mě drží za ruku a pak sahá na hrudník. Vyděšená jsem byla k smrti. Podruhé se na mě jen koukal, když jsem spala, probudilo mě to, viděla jsem tmavé obrysy. Špatně spím, budím se a myslím, že to způsobuje duch. V pokoji, kde spím byl vystaven majitel domu, ale navíc je to dům po němcích, tak nevím, jestli někdo z nich.

• Citovat
  • Upravit
matějjjjj
28.4.13 20:54

Duch u nás doma

Ahoj, moji bratri a segra maji nevlastniho tatku ktery je muj tatka a ja mam stejnou mamkuj jako oni a jim zemrel tatka a ted kdyz tu sem ja tak me furt neco strasi jsem z toho na nervy a nevim co delat jestly mi treba neublizi nebo neco nevim proc me furt vecer budi a citim chlad krupani v nabytku citim ze proste vedle me nekdo jje a jednou vecer mi zacalav posteli pruzina krupat tak sem hned vyletel z pokoje a sel za mamkou do postele je mi 13 a nevim co dal delat furt se snazim spat s mamkou tatka u nas nebydli uz muj rozvedli se s mamkou a mamka ma ted pritele a musim nekdy spavat sam :( nevim co mam delat a mam strasny strach vecer kdyz se zbudim poradte mi prosim nekdo ja nevim co mam delat a ja se z toho zblaznim nebo mi ten duch mozna jednou ublizi :( mamka to nebere vazne ale tak kdyby ste byly na mem miste tak by ste taky vyvadeli jako ja proste se bojim tmy kdyz sem sam :(( nevim jak se toho strachu zbavit uz sem se ho skousel prekonat ale nejde to ja se proste toho ducha bojim a nevim proc mi to dela mozna je to zly duch a jednou se mi treba neco stane :(

• Citovat
  • Upravit
bamba
28.4.13 22:11

Taky mě můj duch děsí, jen se snažím si rozumově zdůvodnit, že je to hloupost. Myslím si, že ho ke mě něco přitahuje, ne, že mi chce ublížit.

• Citovat
  • Upravit
10338
29.4.13 18:20

Bamba napsala jsem Ti soukromou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
9.1.14 19:47

Asi už blázním

Přítel služebně pryč a já buď magořím nebo nám doma vážně straší. Věřím na duchy, věřím, že je něco mezi nebem a zemí. Poslední dny si doma začínám všímat divných věcí. Posledně se mi stalo, že jsem odcházela z místnosti ( je u nás zvykem zavírat dveře do každé místnosti dveře kvůli našemu batolátku ) zavřela jsem dveře po chvilce se vracím dveře pootevřené. Periferně vidím „něco“ procházet a i syn se občas zadívá jakoby „mimo“ a na to místo se směje a není možné odlákat jeho pozornost. Stávají se Vám doma někdy nějáké nevysvětlitelné věci? :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
9.1.14 19:49

@Ademe stává se mi toho spoustu. Pokud to neškodí, nech to být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
9.1.14 19:50

@martina.se snažím se to ignorovat ale ten pocit :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
9.1.14 19:51
@Ademe píše:
@martina.se snažím se to ignorovat ale ten pocit :roll:

zvykneš si :hug: pokud to nic nedělá, tak to prostě ignoruj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.1.14 19:52

@Ademe stávalo se mi toho spoustu v minulém bydlišti (děly se tam při odsunu Němců hrozné masakry). Teď v novém domě už nic a to je taky po Němcích…záleží na historii domu, zjisti si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
9.1.14 19:57

@Berousik bydlíme v bytě. Panelák byl postavený zhruba před 20ceti lety a hned po dostavení byt koupil tchán. Později si postavili dům a byt pronajímal jedné rodině. Ta se odstěhovala byt jsme odkoupili a jsme tu my, Takže tu nikdo nezemřel :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat