Máme doma ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, dědictví měl dávno vyřešené s mámou, takže pochybuji, že by tam něco schovával. Spíše mě napadlo..... máme barák v pohraničí a i u nás byli odsuny němců......, možná něco po nich, ale rozkopávejte celý sklep, musel by se vytáhnout kotel, to je nemožné.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, záhada vyřešena - opravují potrubí, které prasklo a hnalo vodu k nám do kanalizace, bohužel ve sklepě potopa, ale už konečně víme proč, takže děda má snad klid.
Zítra přijdou a opraví a snad už bude vše o.k. Všem moc díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to rikala ze to bude neco s potrubim:) nam to fakt delalo taky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo, mělas pravdu, jenže se ukázalo, že je to mnohem vážnější, asi kvůli přejezdům těžké techniky na našem pozemku nám praskla trubka, takže proto část odtékala a část se vracela, takže nás čeká rozkopat, vyměnit, zasypat, teď jsme ve fázi kýblování hovínek, fuj.......
Ale fakt to začalo den po dědově smrti........., no, jsme rádi za racionální řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko no vida, vyřešeno, tak ať se to rychle opraví a neudělají vám tam víc škody jak užitku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My doma ducha máme, jako první ho viděl vnuk, na rady jsem rozsvítila svíčku na 24 hodin, otevřela okno a myslela jsem, že jsem pro něj udělala maximum. Nevím, ale duch zůstal, v současné době navštěvuje mě. Poprvé jsem cítila, jak mě drží za ruku a pak sahá na hrudník. Vyděšená jsem byla k smrti. Podruhé se na mě jen koukal, když jsem spala, probudilo mě to, viděla jsem tmavé obrysy. Špatně spím, budím se a myslím, že to způsobuje duch. V pokoji, kde spím byl vystaven majitel domu, ale navíc je to dům po němcích, tak nevím, jestli někdo z nich.
- Citovat
- Upravit
Duch u nás doma
Ahoj, moji bratri a segra maji nevlastniho tatku ktery je muj tatka a ja mam stejnou mamkuj jako oni a jim zemrel tatka a ted kdyz tu sem ja tak me furt neco strasi jsem z toho na nervy a nevim co delat jestly mi treba neublizi nebo neco nevim proc me furt vecer budi a citim chlad krupani v nabytku citim ze proste vedle me nekdo jje a jednou vecer mi zacalav posteli pruzina krupat tak sem hned vyletel z pokoje a sel za mamkou do postele je mi 13 a nevim co dal delat furt se snazim spat s mamkou tatka u nas nebydli uz muj rozvedli se s mamkou a mamka ma ted pritele a musim nekdy spavat sam
nevim co mam delat a mam strasny strach vecer kdyz se zbudim poradte mi prosim nekdo ja nevim co mam delat a ja se z toho zblaznim nebo mi ten duch mozna jednou ublizi
mamka to nebere vazne ale tak kdyby ste byly na mem miste tak by ste taky vyvadeli jako ja proste se bojim tmy kdyz sem sam
nevim jak se toho strachu zbavit uz sem se ho skousel prekonat ale nejde to ja se proste toho ducha bojim a nevim proc mi to dela mozna je to zly duch a jednou se mi treba neco stane ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky mě můj duch děsí, jen se snažím si rozumově zdůvodnit, že je to hloupost. Myslím si, že ho ke mě něco přitahuje, ne, že mi chce ublížit.
- Citovat
- Upravit
Asi už blázním
Přítel služebně pryč a já buď magořím nebo nám doma vážně straší. Věřím na duchy, věřím, že je něco mezi nebem a zemí. Poslední dny si doma začínám všímat divných věcí. Posledně se mi stalo, že jsem odcházela z místnosti ( je u nás zvykem zavírat dveře do každé místnosti dveře kvůli našemu batolátku ) zavřela jsem dveře po chvilce se vracím dveře pootevřené. Periferně vidím „něco“ procházet a i syn se občas zadívá jakoby „mimo“ a na to místo se směje a není možné odlákat jeho pozornost. Stávají se Vám doma někdy nějáké nevysvětlitelné věci? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ademe stává se mi toho spoustu. Pokud to neškodí, nech to být ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ademe píše:
@martina.se snažím se to ignorovat ale ten pocit
zvykneš si
pokud to nic nedělá, tak to prostě ignoruj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ademe stávalo se mi toho spoustu v minulém bydlišti (děly se tam při odsunu Němců hrozné masakry). Teď v novém domě už nic a to je taky po Němcích…záleží na historii domu, zjisti si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berousik bydlíme v bytě. Panelák byl postavený zhruba před 20ceti lety a hned po dostavení byt koupil tchán. Později si postavili dům a byt pronajímal jedné rodině. Ta se odstěhovala byt jsme odkoupili a jsme tu my, Takže tu nikdo nezemřel ![]()
- Citovat
- Upravit