Máme doma ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Mrkni na tohle https://www.youtube.com/watch?… já nevím jestli je to možný nebo ne, jestli duchové jsou nebo ne
je na emiminu hromada diskuzí o tomhle.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deniel kouknu ale až se mi vrátí taťka domů. Po dalším dnešním paranormálním jevu bych to asi nezvládla ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ademe klid.. vidět stíny fakt nic neznamená, nemáš se čeho bát. Tohle Ti neublíží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ademe na konci ti vše vysvětlí, že vlastně je to vše promyšlené a tím vlastně zjistíš, že lidský mozek se dokáže parádně zmást
neboj se, já u toho seděla připo. sraná a na konci jsem se pak sama sobě musela smát
po tomto videu, přestávám na duchy věřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se děkuji za uklidnění, vím, že to může být jen výplod mojí fantazie ale stejně, člověk nikdy neví ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ademe aha…prý existuje něco, že se na Tebe duch nalepí a je s sebou. Častěji na děti…proto by se neměly brát na hřbitovy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ademe píše:
@martina.se děkuji za uklidnění, vím, že to může být jen výplod mojí fantazie ale stejně, člověk nikdy neví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ber to tak, ze se chodi na syna koukat ti, co te meli radi a uz mezi nami nejsou. Kdyby ti chtel skodit a strasit te, tak se zacnou dit veci-vypinat a zapinat se televize, pretavat fungovat spotrebice, budis se v noci bez zjevne priciny-jako by te nekdo vzbudil-zatrasl tebou, ale nikoho nevidis, jen mas blby pocit. Nam v byte strasilo a proste nas to z bytu vyhnalo, radsi jsme se prestehovali. Co mame dcerku, tak obcas mam pocit, ze tu nekdo je, ale ten pocit je takovy hezky, uklidnujici, dcerka se odmala usmiva „do blba“, jako mala hodne plakala, mela koliky a nekolikrat se mi stalo, ze kdyz jsem byla vyrizena a dala jsem dcerku do lehatka, abych se sla aspon na pit, tak za chvili plac prestal, dcerka koukala do prostoru a strasne se smala, jako by na ni nekdo delal opicky. Co zacala mluvit, obcas za mnou prijde a rika mi, ze je tu pan nebo pani, rozhodne se neboji, obcas se predvadi a rika pani nebo pan a ukazuje.
Neresim to, jen vzdycky na hlas rikam, ze by me zajimalo, kdopak se to prisel na tu nasi treperendu podivat:) Kdyby ji to desilo nebo nam chteli skodit, tak se dejou divny veci a dcerka by rvala a nechtela by sama spat v pokojicku. Takhle vecer ctu pohadku, dcerka najednou zacne koukat ke dveri a rika pan, usmiva se, nekdy i mava, pak zhasnu a neboji se tam sama usinat i s panem/pani. Jsem rada, ze mi ji nekdo hlida a chodi se koukat, jak nam roste a dela radost. Obcas citim zavan chladnyho vzduchu, jednou jsem i videla stin a pak mela pocit, ze vedle me nekdo sedi a hladi po ruce. Akorat jsem brecela, mela jsem uz dlouho krizi, hormony, unava, manzel pryc a moc me to uklidnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen ještě dodám, že to video je rozdělený na 4 díly, poslala jsem ti jen ten první
já bych se taky bála, to si nemysli!!
kamarádka mi tenkrát vyprávěla co se jí jednou stalo a já pak v noci ležela a oči zavřený a bála jsem se je otevřít, abych něco neviděla, jak jsem z toho byla paf..jednou jsem četla tu nějakou diskuzi, a pak se mi zdálo, že něco slyším, vidím a já nevím co ještě, ale dle mě se prostě ten člověk dostane do nějakýho,,transu" a vsugerovává si to, že to všechno vidí nebo cítí
doporučovala bych ti kouknout na to video, a všechno ti na konci vysvětlí neboj se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter85 mě právě děsí prcek. Občas kouká za mě na „nic“ směje se, třepe nožičkama tak jak to dělá když někoho rád vidí
zvuky a takové ty menší věci už neřeším. Ještě mě tedy zaskočili ty otevřené dveře protože nikdy otevřeno nenechávám ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak se toho nedes, neublizuje vam to, nedela vam to naschvaly. Nechce vas desit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím…tohle může být opravdu něco technického.
Ale jinak ducha vyloučit nelze, věřím na ně i se mi několikrát za život staly neuvěřitelné věci. Poslední z nich - naše malá Evička od doby, co náš starý pan domácí měl v létě mrtvici a pak se vrátil z nemocnice a my se o něj staráme, vídá u nás v bytě „pána a paní“. Ptala jsem se jí, kdo to je, ukazovala fotky..nic. Až mě napadlo poprosit domácího, jestli nemá album svých zemřelých rodičů - no a ona je ihned poznala a zvesela vykřikla „to jsou oni“! Když ale vidím, jaké má malá rozzářené oči a jak se na ně usmívá, vůbec se nebojíme. Zamáváme jim a oni pak zmizí ![]()
No a další a další - ano, zapínání televize atd., to je běžné…s tou vodou nevím - nevšimli jste si dole v tom sklepě něčeho divného - třeba tam je potřeba něco opravit nebo tak a děda vám to chce říct.
Zkus poprosit, jestli by vám dal jasně najevo, oč žádá..a že ho máte moc rádi a pokud to není nic důležitého, ať v klidu odejde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berousik bydlíme v bytě. Panelák byl postavený zhruba před 20ceti lety a hned po dostavení byt koupil tchán. Později si postavili dům a byt pronajímal jedné rodině. Ta se odstěhovala byt jsme odkoupili a jsme tu my, Takže tu nikdo nezemřel