Erotické sny - jaké máte?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jejda, zrovna předevčírem sa mě zdálo že spím ze svým kolegou ![]()
bylo to zajímavé akorát takové divné že jsme se sami učili zlepšovat na sebe a já si pak říkám že chudák jeho žena že ju tak podvádí a pak mi došlo že já su vlastně taky nevěrná tak jsme s toho byla špatná… ![]()
Pak sa mě nedávno zdálo že spím s kámošem od mojeho který je pro mně děsně asexuální ale „prášil“ mě o sto šest
a jeho semeno mi zůstalo na nohe a já ho otíralka o koberec a vůbec to nechtělo jít dole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj tak muzu rict ze ja mam taky sem tam ty eroticky akorat kdyz se pak probudim a zjistim ze to byl sen tak me to celkem i stve.Byvaji to sny vetsinou takove zvlastni,vetsinou s nekym s kym by to opravdu nikdy nebylo,,Dokonce se mi zdalo ze jsem mela sex s brachem,,no fuj,nastesti jen sen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A taky asi před týdnem že jsme byla ve vzduchu na nějakým balónu s nějakou slečnou a taky s ní.. no nechápu své erotické sny v posledním času jich mám víc než dost a to mám skutečného sexu poměrně dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja prave toho sexu mam malo tak mozna je to i tim a proto kdyz je to nekdy oprvadu super tak me to nastve.Vetsinou to tak byva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mě se zdávaly hodně erotické sny když jsem byla těhotná. Až jsem se vždycky divila, protože v reálu jsem na sex chuť neměla ![]()
Jinak většinou šlo o sex s někým, koho znám.
Jednou dokonce s jedním kolegou, kterej je pro mě v realitě absolutně asexuální. A ještě si po sexu chtěl nechat moje kalhotky, prý na památku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám erotický sen na pokračování
ale ještě nedošlo k tomu onýmu a jako nevim jestli ho někdy aspon zahlídnu ..
je to s mým sousedem na patře
jednou už ,už ve sklepě a nasralo mě že měl ty samé kalhotky co já ..
ale naposledy to už pokročilo na muchlando ..nevim co by tomu řekl ,kdybych mu to řekla v reálu ![]()
- Citovat
- Upravit
mě se docela erotické sny opakují, buď jsou lesbického charakteru nebo jsem s nějakým starším mužem. V obou případech to nejsou konkrétní osoby a spíše jim ani nevidím do tváře. Také jsou sny povětšinou o orálním sexu. Sny jsou zakončeny orgasmem, který mě ze sna probudí ![]()
Jina sexu mám dost i toho orálního ![]()
- Citovat
- Upravit
@cukratko33 píše:
ahoj tak muzu rict ze ja mam taky sem tam ty eroticky akorat kdyz se pak probudim a zjistim ze to byl sen tak me to celkem i stve.Byvaji to sny vetsinou takove zvlastni,vetsinou s nekym s kym by to opravdu nikdy nebylo,,Dokonce se mi zdalo ze jsem mela sex s brachem,,no fuj,nastesti jen sen.
jo to jsem měla dříve a hnusem jsem po probuzení nemohla
![]()
- Citovat
- Upravit
@saracenka tak blízko a přesto ta kdaleko, to je na posráníí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saracenka píše:
zásuny a s někým reálným?
no samozdřejmě že s manželem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eviliska píše:
no samozdřejmě že s manželem![]()
já taky samozřejmě
akorát že vypadá jako můj soused
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky. Poslední dobou jsem sama a po hodně dlouhé době (asi od puberty) se mi zase zdají často erotické sny. Někdy se nad nimi usměju, jindy podivím a dneska byl sen tak fajn, že mi bylo líto, že jsem se probudila.
. Docela mám z toho dost, jak se v něm objevují různí chlapy se mnou, co znám i co neznám. Někdy víc najednou, jindy někdo, o koho bych v reálném životě ani nezakopla.
Zajímají mě vaše erotické sny, jaké máte, jak často se vám zdají atd. No jsem zvědavá na to…