Strážný anděl
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kamča.dalmatinka píše:
no já když jdu v noci kolem zrcadla tak tam vždy vidim někoho jiného a vždy se leknu,ale bude to tim že v noci nechodim namalovaná
takhle ja se pravidelne lekam kdyz svita a ja jdu na prvni ranni wc, no holt 40 (jako vek) klepe na dvere…
zvlast po akci a bez bryli je tam pravidelne nekdo jiny…
jinak mi unika smysl nemit u skrine v loznici zrcadlo, kdyz v te skrini mam obleceni a veskere svoje svrsky… ![]()
- Citovat
- Upravit
@macinka85 píše:
@careynka chchi, já taky..já se po tmě ani nerozhlížím..valím na záchod a zpět:)
Jo tak to já si rozsvítím cestou všechny světla, se tu sama bojím… ![]()
- Citovat
- Upravit
My hodně jako malý vyvolávali duchy a od ty doby mám strach. Já i ségra máme tyhle shopnosti hodně citlivý a bylo to dost strasidelny. I dnes se mi občas stane ze mě napadne myšlenka která se za okamžik stane. Ségra mívala sny který se taky staly a babička i máma carovaly. Když si něco - někomu přály, stalo se to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje máma má zase sny,navštěvují ji mrtví příbuzní..nechce nám to ani říkat,abychom se nebáli:)
ale pak to z ní vždycky vydoluju. Ale jsou to prý pěkné sny…oni po ni všichni chtějí pomoc..uvíznou…
No,já mít takové sny..oni ti příbuzní ví,komu se zjevit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@macinka85 píše:
Moje máma má zase sny,navštěvují ji mrtví příbuzní..nechce nám to ani říkat,abychom se nebáli:)
ale pak to z ní vždycky vydoluju. Ale jsou to prý pěkné sny…oni po ni všichni chtějí pomoc..uvíznou…No,já mít takové sny..oni ti příbuzní ví,komu se zjevit:)
no,mě se zdává o mojí mrtvé babi,nikomu z rodiny se o ní nezdá.
Poprvé se mi o ní zdálo den před její smrtí-nikdo nevěděl,že umírá,nepustili nás za ní.Přišla na návštěvu.je to už víc jak 5 let,a občas se mi o ní zdá.
Taky nevím,co si o tom myslet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, taky mě to zajímá jestli máme jednoho strážného anděla a kdo to vlastně je. Ale spíše někdy přemýšlím co se stane až tady nebude. jak to všechno potom dopadne? co se se mnou jako tělem stane a hlavně s duší? doma se o tom nebavím protože by mě nepochopili. ale je to fakt zajímavé a jsem fakt zvědavá. renča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vy mi dáváte, dneska je manžel přes noc pryč a navíc s sebou vzal psa, jsem tu jen s tříletým synem. Zrcadlo v ložnici bych mít nemohla, mám problém spát třeba na dovolené v místnosti, kde to zrcadlo je. Dlouho jsme měli zrcadlo na chodbě, kolem kterého jsem měla problém po setmění chodit. Nedávno jsme stěnu se zrcadlem přesunuli do šatny a hned je mi líp. Já mám se zrcadlem v noci problém od té doby, co jsme vyvolávali duchy v lázních a vyprávěli si o zážitcích z vyvolávání. Málem mě kvůli tomu poslali domů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, měla jsem podobný dotaz, ale asi nikdo neví.....
, určo něco je, ale co, těžko říct......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko píše:
no, měla jsem podobný dotaz, ale asi nikdo neví....., určo něco je, ale co, těžko říct......
tak na to už nevěřím, že by něco mělo být dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
určitě je, já na to věřím, moc. Manželovi zemřel mladý bratr, tragicky, to, co se dělo u nás, to fakt bylo hrozný, bála jsem se být doma sama, v noci jsem se bála spát, pak jsem ho byla požádat, ať k nám klidně chodí, ale nedělá nám tam mazec, že se fakt bojím a od té doby to ustalo, sem tam něco přijde, ale nic velkýho. Po jeho smrti se nám narodil syn, osobně si myslím, že je jeho strážný anděl, ale zajímalo by mě, zda fakt má člověk jednoho od narození po smrt nebo se v průběhu života mění....... atd viz předešlé příspěvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
@Taminka no,vysvětlení bude asi krkolomný…že odrážejí i emoce(není to i podle feng šuej?- omluva, asi se to píše jinak). Takže s epak odráží i třeba negativní emoce, když jdeš do postele naštvaná, je nějaká hádka… V noci, ve spánku, bys ses měla zregenerovat. To zrcadlo to může bnarušit- ale to je hodně zjednodušený
dekuji za vysvetleni.
@Kamča.dalmatinka píše:
no já když jdu v noci kolem zrcadla tak tam vždy vidim někoho jiného a vždy se leknu,ale bude to tim že v noci nechodim namalovaná
hele Kamco, ty jak neco napises, tak to je vzdycky perla
![]()
Ja teda v loznici zrcadlo mam, kdyz v noci vstavam a vychazim ze dveri,tak jdu vzdy naproti nemu, ale nikdy se do neho nedivam.
Ale takove to zjevovani se atd, me kdyz umirala babicka, tak jsem zrovna mela sen, ze jedu do mesta, kde ona bydlela a v tom snu jsem si rikala, ze vlastne uz nemam koho navstivit a v tu chvili ona na chalupe umrela.
PAr tydnu potom se mi narodila dcerka a myslim, ze zrovna babicka je tim jejim andelem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
četla jsem oranžovou knihu osho a tam je tohleto s tim zrcadlem a máš na sebe koukat tak dlouho až se ti začne zjevovat i někdo jiný a máš se vlastně dostat do minulých životů,ale já bych tohle nikdy nezkoušela a nedoporučuji to ..strážného anděla máš určitě
ale v zrcadle bych ho nehledala ,pouze uvnitř sebe sama
- Citovat
- Upravit
Ja jsem svoji babicku ve snu naposledy videla asi pred rokem. Uhorela v tom snu, ja se ji snazila dostat ven.
Probudila jsem se zpocena, podivala na hodiny a byly dve rano.
Druhy den jsem se dozvedela, ze ve dve rano dve ulice od nas narazilo auto plne lidi v honicce s policii do baraku. Bohuzel ten dum slouzil jako Fish&Chips shop a primo za tou zdi byly lahve s propanbutanem…
Vsichni uhoreli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kracmeratko píše:
určitě je, já na to věřím, moc. Manželovi zemřel mladý bratr, tragicky, to, co se dělo u nás, to fakt bylo hrozný, bála jsem se být doma sama, v noci jsem se bála spát, pak jsem ho byla požádat, ať k nám klidně chodí, ale nedělá nám tam mazec, že se fakt bojím a od té doby to ustalo, sem tam něco přijde, ale nic velkýho. Po jeho smrti se nám narodil syn, osobně si myslím, že je jeho strážný anděl, ale zajímalo by mě, zda fakt má člověk jednoho od narození po smrt nebo se v průběhu života mění....... atd viz předešlé příspěvky.
My takhle doma měli starou cubu a umřela nám tam druha,se kterou se nesnasela. Aida se tam pak bala anehtela tam zůstávat sama. I něco vidivala a vrčela. A když pak umřela ona, tak nás taky prisla navstivit. Najednou spadl její pohár ze závodu ze skříně, mámu vzalo koště když šla do kuchyně, spadl obraz s rotvajlerama, co byl celou dobu na zdi, atd…začali jsme s ní mluvit a uklidnilo se to. Táta ji tam cítil, byla jeho milacek. Vecer u zprav zvedl ruku z křesla, ze ji pohladi po hlavě, tak jak mu ji vzdy dávala… My měli doma i lidsky duchy, to bylo něco, byli cizi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit