Strážný anděl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6532
28.6.12 17:04
@Loki01 píše:
Ja jsem svoji babicku ve snu naposledy videla asi pred rokem. Uhorela v tom snu, ja se ji snazila dostat ven.
Probudila jsem se zpocena, podivala na hodiny a byly dve rano.
Druhy den jsem se dozvedela, ze ve dve rano dve ulice od nas narazilo auto plne lidi v honicce s policii do baraku. Bohuzel ten dum slouzil jako Fish&Chips shop a primo za tou zdi byly lahve s propanbutanem…
Vsichni uhoreli.

To je síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.12 20:58
@Kamča.dalmatinka píše:
no já když jdu v noci kolem zrcadla tak tam vždy vidim někoho jiného a vždy se leknu :lol:,ale bude to tim že v noci nechodim namalovaná :lol:

Tak do tveho komentare jsem byla pokalena strachy,ale ted jsem pokalena smichy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.12 21:11

Holky, muzete mi kdyztak poradit jestli to neco znamena?

Kdyz jsem byla mala spala jsem u tety, spalo nas tam vic, vim, ze jsem spala vedla segry a za nohama segra se setrenici atd. Jak uz vsichni usnuli tak jsem slysela krakani, otevrela jsem oci a u dveri balkonu stala vrana, po prave strane od balkonu byla skrin a za ni se schovavala osoba dospelejsi pred tou vranou. Jsem si jista, ze jsem nespala bdela jsem a pak se schovala pod perinu a nemohla dychat :D. nevite jestli to neco znamena, nebo to byla moje fantazie? :think:

Jinak ja na tyhle veci jakz takz verim, tak mozna na pul.
Do zrcadla jsem koukla snad 2× vecer omylem, kdyz jsem byla na zachode a malem jsem se u toho pokakala :mrgreen:, nevim proc, ale taky vecer do zrcadel nekoukam nuti me to koukat jakoby dozadu ne na konec zdi, ale uplne jakoby nekam jinam, dal :nevim:, asi to neumim popsat.

Kdyz mi zemrela moje milovana teta a ja za ni nebyla v nemocnici, kdyz uz umirala a ani na pohrbu, pac bych se asi zhroutila a chtela si ji pamatovat takovou jaka byla, tak se mi den po smrti ukazala, sedla si ke mne, pohladila me a rekla ahoj Verunko a neboj se, citila jsem normalne jeji vuni, ale rika se, ze kdyz te neco moc psychicky boli ( ztrata ditete, blizkeho), tak abychom se nezblaznili tak si prej mozek vytvori tyhle „bludy“, takze nevim cemu verit, mozna to byl amoje fantazie, me prani.

A nejhorsi pro me bylo, kdyz jsem krmila nejmladsi v noci a nechala pootevreny dvere tak mala vzdycky koukala do te skviry u dveri, nebo uplne nekam, kde nic nebylo a usmivala se, jednou se i rechtala. Tak si vzdycky rikam, ze je to jeji braska a dela na ni blbiny :P. Jinak v tomhle dome citim jen pozitivni energii, nastesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
12.7.12 10:35

Teda holky, jak to tady čtu, tak mi naskakuje husí kůže. 8o Já mám takový reflex, že když jdu v noci kolem zrcadla, tak mě přepadne takový zvláštní pocit jako by mě to někam táhlo. Pak když se do něj zadívám a jakoby si to uvědomím začínám panikařit a kdybych nešla pryč, tak bych asi omdlela. Nevíte co to může být? :zed:

• Citovat
  • Upravit
3172
14.9.12 13:54
@Anonymní píše:
Když mi bylo asi 15 sme zkoušeli jako děti z nakými romskymi dětmi vyvolat ducha v kulně a z ničeho nic se vyvrtatili dveře asi špatně znamení ty děti už jsou dospěle a všecky v kriminale,zvlaštní.

to bych si vysvětlovala tou jejich rasou :D :D :D ne to byl vtip ;) ale nešlo na to nereagovat ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
14.9.12 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
14.9.12 14:18

Také mám pár zkušeností nebo spíše muj manžel, ale jsem jediná osoba ještě s jeho mamkou, která o jeho snech a zážitcích ví. Mívá sny, které se plní. Snad bych zmínila jeden sen : už týden jsem přenášela a manželovi se zdál sen, kde mu umřela jeho maminka. Hned ráno volal mámě jestli je v pořádku. Mamka naštěstí v pořádku byla. Za hodinku přišla smska : Milý Tomášku, smrt znamená změna života, nová etapa, něco nového nepoznaného a matka znamená štěstí, radost :) Za tři dny se nám narodil syn Matýsek :srdce: :hug: Možná náhoda, kdo ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
2.11.12 13:37

Ahoj, také jsem pověrčivá a věřím na všechny tady ty věci, ale nepídim se po tom radši:) ale chodím ke kartářce už asi 5 let a měla jsem problémy v práci a ona mi poradila že když se budu zase cítit tak jak se tam cítím ať si představím strážného anděla a povídám si s ním. Takhle jsem to chvilku praktikovala ale jednou v noci jsme s přítelem spali a vzbudilo mě bouchnutí jako by mě někdo budil, a v tom jak jsem se probouzela se mi stahovala pěřina z hrudníku. Říkám na přítele co děláš? ale on ležel zády ke mě na boku. když jsem se podívala před sebe tak jsem viděla bílý obrazec, nepoznala jsem co to bylo ale fakt jsem se lekla. Tak sem zavřela oči.. Je zvláštní, že jsem se v tu chvíli nebála. Od té doby se s mým andělem nebavím a mám klid :D

• Citovat
  • Upravit
135
23.1.13 16:22

Ahojky, můžu se k vám přidat? :mrgreen: manželova kamarádka prý dokázala vidět anděly, povídat si s nima a i zjistit jak se jmenují :andel: muj manžel prý má hodně silnéh anděla - asi ho potřeboval :mrgreen: jezdil na motorce.. a když se nám nardil syn, dal ho jemu. Teď máme i dcerku.. - pro tu prý „cvičí“ dalšího :dance: nicméně, četla sem, že můžeme anděla požádat o pomoc.. pomohli někomu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24441
23.1.13 17:15

Ahojky, určitě mě pomohly. Občas něco malého, např. najít místo na zaparkování na přeplněné ulici či stihnout autobus i když jsem si myslela že to není možné. Pak se mi ale dvakrát stalo že mě varovali. Obojí to bylo při cestě autem na D1.

Jednou to bylo u Brna, za zatáčkou začínala kolona a bylo nutné úplně zabrzdit. Já to ubrzdila v pohodě, ale najednou mě „něco“ donutilo podívat se do zpětného zrcátka a uviděla jsem auto, které nebrzdí :roll: Rychle jsem strhla auto do prostřed dvou pruhů a to auto za mnou to ubrzdilo tak, že přední nárazník mělo v místě kde jsem seděla jako řidič.

Po druhé to bylo na cestě do Prahy. Vracela jsem se s mým manželem (tenkrát ještě přítelem) a jeho sestrou. Ta řídila. Asi na Vysočině jsem začala mít pocit, že bychom měli zastavit. Ale rozumem jsem nechápala proč, tak jsem nic nedělala. Ten pocit se pomalu stupňoval až někde kolem 80 km před Prahou byla nutnost zastavit auto byla tak velká, že se mě začalo dělat špatně od žaludku, a měla jsem pocit, že když nezastavíme, tak jsme po smrti. Auto jsem nechala zastavit na nejbližším parkovišti. Vylezla jsem z auta a neskutečně jsem se klepala. Po zastavení ten pocit zmizel. Dokonce jsem měla pocit, že auto nadnáší 4 andělé, každý na jednom rohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.1.13 18:09

@elen-ka ty jo, mam úplně husinu :mrgreen: no, já je požádala taky o pomoc, snad pomůžou, mam problémy s kojením :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24441
23.1.13 21:34

Já si myslím, že andělé se snaží pomoci vždy, jen záleží na nás zda je slyšíme a taky zda se zachováme dle jejich rady.

K řešení problémů s kojením ti přeji hodně sil :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 22:04

Ahoj koukala sem na pár diskuzí o andělech, strašně ráda o nich čtu i zamilované knihy, přemýšlela jsem nad tím strážným andělem a nemůžu si pomoct já ho vidím v mém příteli nikdy sem to nezažila on pořád září s úsměvem, jen tak ho nic nerozhodí, a nejdivnější je že kamkoliv přijde udělá si přátele který chtějí být pořád v jeho přítomnosti a já taky, udělá pro mě vše na co si vzpomenu je pro mě hodně velkou oporou vždycky u něj najdu radu, nebo když mě něco bolí nebo trápí vždycky je semnou a pomůže mi, myslím na něj ve dne v noci a když je pracovně pryč tak sem taková nesvá nejsem na něj připoutaná dennodenně jako že bych byla jak klíště ale cítím se s nim jinak a to už jsme spolu dlouho…hodně ženských mi ho závidí a nepřejou a kolikrát mi to i narovinu řeknou že mi závidí, když mi nedávno vyprávěla známá která je s manželem jen o rok víc než my dva spolu a že kdyby měli spolu trávit tolik času tak se asi rozvedou..tak sem byla udivená já si to takto neumím představit že bychom sami nechtěli spolu na dovolenou protože se nesneseme,…nikdy sem to nezažila, ani necítila a to sem měla pár hodných chlapů ale tenhle je opravdu můj andílek strážnej..

• Citovat
  • Upravit
20155
18.5.14 22:50
@Anonymní píše:
Ahoj koukala sem na pár diskuzí o andělech, strašně ráda o nich čtu i zamilované knihy, přemýšlela jsem nad tím strážným andělem a nemůžu si pomoct já ho vidím v mém příteli nikdy sem to nezažila on pořád září s úsměvem, jen tak ho nic nerozhodí, a nejdivnější je že kamkoliv přijde udělá si přátele který chtějí být pořád v jeho přítomnosti a já taky, udělá pro mě vše na co si vzpomenu je pro mě hodně velkou oporou vždycky u něj najdu radu, nebo když mě něco bolí nebo trápí vždycky je semnou a pomůže mi, myslím na něj ve dne v noci a když je pracovně pryč tak sem taková nesvá nejsem na něj připoutaná dennodenně jako že bych byla jak klíště ale cítím se s nim jinak a to už jsme spolu dlouho…hodně ženských mi ho závidí a nepřejou a kolikrát mi to i narovinu řeknou že mi závidí, když mi nedávno vyprávěla známá která je s manželem jen o rok víc než my dva spolu a že kdyby měli spolu trávit tolik času tak se asi rozvedou..tak sem byla udivená já si to takto neumím představit že bychom sami nechtěli spolu na dovolenou protože se nesneseme,…nikdy sem to nezažila, ani necítila a to sem měla pár hodných chlapů ale tenhle je opravdu můj andílek strážnej..

Gratuluji ti ke šťastné volbě partnera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
19.5.14 02:00

Já věřím, že lidé kteří zemřou tu s námi stále jsou, je je nevidíme :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat