Kdo vidí auru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hledam nekoho, kdo vidi auru
Krasny den,
chtela jsem se zeptat, zda neznate nekoho jasnozriveho, kdo vidi auru. Nejlepe Praha a okoli? Snazila jsem se najit nekoho na webu, ale nenasla jsem nikoho vhodneho
. Moc vsem dekuji za odpovedi. Veronika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
FB jmeno Deva Navanita - je to kamaradka z Prahy, zkus ji kontaktovat primo na FB.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa píše:
znam, ale ta je ze Zlina
a můžeš na ni dát kontakt prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky nevim co by jste od ni chtely. Ona je lecitelka. Vidi aury a podle toho vas leci a dava vam tu auru dohromady. Takze to asi neni to co by jste od ni chtely, ne? Jinak bych vam tel. cislo musela sehnat od tchyne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa píše:
No holky nevim co by jste od ni chtely. Ona je lecitelka. Vidi aury a podle toho vas leci a dava vam tu auru dohromady. Takze to asi neni to co by jste od ni chtely, ne? Jinak bych vam tel. cislo musela sehnat od tchyne.
kdyby to číslo bylo možné, budu Ti vděčná. Děkuju Ti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@woodcock píše:
kdyby to číslo bylo možné, budu Ti vděčná. Děkuju Ti
tak jo budu se snazit ho sem hodit co nejdriv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa píše:
znam, ale ta je ze Zlina
a kdo? A kdo? Ja bych chtela:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V čem je to vlastně dobrý?
Myslím, že barvu své aury si někteří lidé přejí znát z více důvodů:
- Aura o člověku mnohé vypovídá, a proto když má někdo nějaké momentální pochyby o své osobnosti, případně si chce jen ověřit, že je skutečně „nějaký“, např. potvrdit nějaké své kvality, barva aury to může potvrdit.
- Někteří lidé věří tomu, že zbarvení či síla aury u konkrétního místa na těle může prozrazovat přítomnost nemoci či nějakého problému. Její „odhalení“ pak může pomoci odstranění samotného problému.
- „Prostá“ zvědavost a touha po zážitku/potvrzení něčeho vyššího, co nás přesahuje.
Alespoň podle mě jsou tyto důvody nejčastější..
- Citovat
- Upravit
Jeee dekuji za tak vystuzne vysvetleni.zni to fakt dobre.znama kdysi o tom mluvila,dla z neskutecne oozitivni energie,ale uz se nevidame.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veronis píše:
Krasny den,
chtela jsem se zeptat, zda neznate nekoho jasnozriveho, kdo vidi auru. Nejlepe Praha a okoli? Snazila jsem se najit nekoho na webu, ale nenasla jsem nikoho vhodneho. Moc vsem dekuji za odpovedi. Veronika
epileptici a migrenici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze holky je mi lito, ale tchyne mi rekla, ze takhle to nejde, ze pokud se s tou osobou mate opravdu setkat, tak vas s ni v pravou dobu sezani nebo da na ni kontakt nekdo z vasich blizkych nebo nekdo z vaseho okoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano Tvoje tchýně má pravdu. Spousta lidí po něčem takovém lační jen z pouhé zvědavosti a mnohdy očekávají, že se stane zázrak (ovšem zapomínáme na vlastní svobodnou vůli). Degradují se tím schopnosti těchto lidí. Nehledě k tomu, že schopnost se vyléčit máme všichni, jenže většina z nás bohužel „zapomněla“ nebo potřebuje jen nahodit. I tak Ti kar-maa děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit