Vykládání, čtení z ruky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vykládání, čtení z ruky, ...
Ahoj maminky,
najde se mezi Vámi nějaká „čarodějnice“, která by mi mohla pomoct odpovědět na otázky, které jsou mi v životě nejasné?
Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja jsem carodejnice, hlavne po ranu, ale asi ne tu co hledas ty.
Promin, ja musela… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam znamou co to dela, je vyhlasena, vyhledavana, a sama nechapu kde to info bere - mam to overene, …
Odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusak78 píše:
Ja jsem carodejnice, hlavne po ranu, ale asi ne tu co hledas ty.Promin, ja musela…
Ne, že bych chtěla někoho urazit, ale zřejmě si tak připadá každý
Jen muži si připadají neodolatelně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@k-a-č-e-n-k-a píše:
Ne, že bych chtěla někoho urazit, ale zřejmě si tak připadá každýJen muži si připadají neodolatelně
Ten můj ne.
V říjnu mu bude 29, ale už dva roky chodí a tvrdí, že dědkovatí a táhne mu na 40.
Když si našel takovou pidi maličkou křečovou žilečku, tak jsem myslela, že bude mít zástavu srdce. Což je sice mimo téma, ale taky jsem prostě musela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Zajímalo by mě, jeslti jste si někdo nechával vykládat z ruky? Jaké to bylo? - Čtení minulosti - trefil se člověk, který vám četl z ruky, aniž by vás znal? A co čtení budoucnosti - vyplnilo se?
A nebo - zabýváte se tím někdo? ![]()
- Citovat
- Upravit
@nep.Hotaru píše:
Ahoj.
Zajímalo by mě, jeslti jste si někdo nechával vykládat z ruky? Jaké to bylo? - Čtení minulosti - trefil se člověk, který vám četl z ruky, aniž by vás znal? A co čtení budoucnosti - vyplnilo se?
A nebo - zabýváte se tím někdo?
Tak to si počkám taky na odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nep.Hotaru píše:čtení z ruky bylo náhodné..kdy mě bylo řečeno nad čím jsem se zamyslela a následně podstoupila regresi. Čemu jsem se dříve smála dneska těžký respekt
Ahoj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nep.Hotaru píše:
Ahoj.
Byla jsem u kartářky, věřím na to a minulost mi četla z dlaně a budoucnost z karet.. Minulost odhadla a budoucnost se tak nějak splnila. Nečíkala výklad na moc dlouho dopředu ale věděla toho dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit