Vykládání, čtení z ruky

9.6.12 16:03

Vykládání, čtení z ruky, ...

Ahoj maminky,

najde se mezi Vámi nějaká „čarodějnice“, která by mi mohla pomoct odpovědět na otázky, které jsou mi v životě nejasné?

Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
9.6.12 16:12

Ja jsem carodejnice, hlavne po ranu, ale asi ne tu co hledas ty. :mrgreen: Promin, ja musela… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
9.6.12 16:20

Mam znamou co to dela, je vyhlasena, vyhledavana, a sama nechapu kde to info bere - mam to overene, …
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.12 16:28

Podle toho, co bys potřebovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.12 18:55
@Barusak78 píše:
Ja jsem carodejnice, hlavne po ranu, ale asi ne tu co hledas ty. :mrgreen: Promin, ja musela… :lol:

Ne, že bych chtěla někoho urazit, ale zřejmě si tak připadá každý :-D Jen muži si připadají neodolatelně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.12 19:00
@k-a-č-e-n-k-a píše:
Ne, že bych chtěla někoho urazit, ale zřejmě si tak připadá každý :-D Jen muži si připadají neodolatelně :-D

Ten můj ne. :lol: V říjnu mu bude 29, ale už dva roky chodí a tvrdí, že dědkovatí a táhne mu na 40. :lol: Když si našel takovou pidi maličkou křečovou žilečku, tak jsem myslela, že bude mít zástavu srdce. Což je sice mimo téma, ale taky jsem prostě musela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nep.Hotaru
19.3.13 22:26

Ahoj.
Zajímalo by mě, jeslti jste si někdo nechával vykládat z ruky? Jaké to bylo? - Čtení minulosti - trefil se člověk, který vám četl z ruky, aniž by vás znal? A co čtení budoucnosti - vyplnilo se?
A nebo - zabýváte se tím někdo? :)

• Citovat
  • Upravit
1265
20.3.13 06:27
@nep.Hotaru píše:
Ahoj.
Zajímalo by mě, jeslti jste si někdo nechával vykládat z ruky? Jaké to bylo? - Čtení minulosti - trefil se člověk, který vám četl z ruky, aniž by vás znal? A co čtení budoucnosti - vyplnilo se?
A nebo - zabýváte se tím někdo? :)

Tak to si počkám taky na odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.6.13 15:21
@nep.Hotaru píše:
Ahoj.
čtení z ruky bylo náhodné..kdy mě bylo řečeno nad čím jsem se zamyslela a následně podstoupila regresi. Čemu jsem se dříve smála dneska těžký respekt :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.6.13 21:34
@nep.Hotaru píše:
Ahoj.

Byla jsem u kartářky, věřím na to a minulost mi četla z dlaně a budoucnost z karet.. Minulost odhadla a budoucnost se tak nějak splnila. Nečíkala výklad na moc dlouho dopředu ale věděla toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat