Věříte na znamení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Moje znamení na mně teda sedí, jsme lev
berani jsou přesně tací jak se o nich píše, tedy aspoň ti co znám já, tvrdohlaví, paličatí, nekompromisní, urážlivý,
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ač na to moc nejsem, když jsem četla svou charakteristiku, trefila se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba na znamení věřím. Alespoň nějakým způsobem nás určitě ovlivňuje. Já jsem třeba Vodnář a hodně si rozumím i s ostatními Vodnáři. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak treba moje znameni je vedle jak ta jedle. Neprobehlo kolem me ani snad jednou vlastnosti
Tak jsem pak koukala na to postaveni v ascendentu a to uz vubec ne. Takze jsem se narodila asi jindy a jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím.
Jsem Vodnář a charakteristika je přesně ušitá na mě. A s ostatními Vodnáři si rozumím taky. Často ho i poznám, jsou to takové spřízněné duše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada píše:
Věřím.Jsem Vodnář a charakteristika je přesně ušitá na mě. A s ostatními Vodnáři si rozumím taky. Často ho i poznám, jsou to takové spřízněné duše.
Přesně tak.
Tak to bychom si rozuměly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada fakt a já se modlila, aby se prcek narodil až jako rybička a vyslechl mě. Teď mě čeká asi beran a docela se toho děsím.
- Citovat
- Upravit
Vodnario jsou fajn…jen kdyby obcas sundali ty masky co nosej na gsichte
…sorry, ale znam jich osobne vic nez mraky…jsou velmi osobiti, bez predsudku-to dokaze malokdo…ale…to nema cenu
…na kazdym zunameni pravdy minimalne trochu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsme beran, více jsem byla beran jako dítě…pak moc ne a ted jakoby se mi to navrací..
Já mám lvici, štírku a blížence
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, věříte že znamení zvěrokruhu ovlivňuje povahové rysy člověka. Sedí to nebo jsou to jen výmysly. Jací jsou třeba berani?