Bojíte se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.6.12 13:56

Bojíte se?

Narazila jsem tu na téma duchařina, energie atd. I já mám pár příběhů ze života co se mě nebo mé blízké rodině stalo. Rozdělím je do pár přehledných sekcí.

Začnu u sebe

Dětství
Jako malá 9-ti letá holčička jsem milovala svoji babičku, že byla nemocná, jsem netušila. Na prázdninách jsem byla na táboře a tam se mi o babičce zdálo, že ke mě přišla, sedla si vedle mě a říká, že musí odejít, na dlouho, ale abych se nebála, že mne má ráda. Když jsem po 3 dnech přijela z tábora domů, naši nic říkat nemuseli-věděla jsem, že zemřela. Rok na to, moje prababička-její maminka- byla už velice stará a já do dnes vidím sen, kdy tatínek sedí s hlavou v dlaních, že babička zemřela.. ráno se probudím a kolem oběda to co se mi zdálo, stalo se.

Puberta
Byla jsem se sestrou a mamkou na chatě. Ostatní rodina v práci a měli dorazit za cca 2hodiny. Ležíme v postelích v jednom pokoji, když se ze spodního patra ozve rána, jakoby průvan. Myslely jsme, že se vrátil taťka tak mamča šla dolů a nic. Nikde nikdo. Ulehly jsme s tím, že sousedi. Za chvíli se ozvalo z kuchyně jako by někdo chystal oběd. Prostě otvírání skříněk, vyndávání talířů, co cinkají o dlažbu(měli jsme linku z dlažby)to už jsme znejistěly, ale dolů nešla ani jedna z nás, přepodkládaly jsme že by ten dotyčný přišel za náma (babi, děda taťka)..nikdy jsme nepřišli na to, co to je :nevim: každopádně tyhle zvuky jsou slyšet jen v patře. Když spíme v obýváku je klid pro ty co spí dole, ale nahoře v ložnicích to slyšet je..

Pokud vás zajímá pokračování, napíšu během večera co se děje v dospělosti a v rodině..mám pocit, že jsme trošku vnímavější na tohle než jiní.. máte s tím zkušenosti..?

Radši anonym-nechci tu být za cvoka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
27.6.12 14:00

Ty voe a co se dělo v té kuchyni? tp se děje do teď??? 8o 8o 8o brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
27.6.12 14:07

Teda ja na tyhle veci verim, tak me nestraste, holky! 8o :mrgreen: Nastesti se mi nic podobneho zatim nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.6.12 14:15

Fuj, fuj fuj. Takové příběhy mi způsobují infarkt a já blbka to pokaždé stejně čtu. :) Onehdá diskuse o andělu strážném a zrcadlu… od té doby se bojím podívat do zrcadla…

Ale těším se na příspěvky, to bude večírek, až to budu v noci číst a manžel v ppráci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
27.6.12 14:19

Brr… nad takovýma vecma radši nepřemýšlím, protože pak si v noci musím všude rozsvítit, když jdu na wc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.6.12 14:21

Já na tyhle věci věřím, ale na tý chatě bych už teda asi nevydržela bejt… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
27.6.12 14:21
@1simona1 píše:
Ty voe a co se dělo v té kuchyni? tp se děje do teď??? 8o 8o 8o brrr

A zase se budeme bat, vid? :mrgreen: ale dneska to ctu nastesti pres den.

A dik tedy…vecer na emimino nejdu. Bych se neudrzela, docetla pokracovani a pak celou noc svitila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
27.6.12 14:29

Tak já už se holky dávno nebojím :mrgreen: Bydlíme na vsi, sice v novostavbě, ale v místech, kde byla nějaká vojenská ležení při válce. Takže taky spoustu mrtvých a tak. Ale to co chci napsat se týká „novější“ duše, která tu bloudí…máme domek na kopci a pod tím kopcem je lesík, kde se oběsil kluk, který se vrátil z 2. sv. války a nezvládl to, že se jeho milá provdala za někoho jiného. A teď tu chudák bloudí od domu k domu a si ji hledá. U nás už byl několikrát u sousedů taky. Lidi ze vsi ho „vídávají“. Ale pán je hodný, jen si sedne ke mne na postel, maximálně mne pohladí po hlavě a krku a zase zmizí. Já se ho nebojím, necítím, že bych z něj měla mít strach. I kartářka řekla, že je to hodná duše. Zato manžel se tu bojí spát sám :mrgreen: Tak jsme si museli pořídit druhého kocoura, aby všechny zvuku přisuzoval kočkám a ne duchům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
27.6.12 14:31

Jé to mi připomíná našeho Stanleyho :palec: nastěhovaly jsme se do nového domu (je postavený před první světovou válku) a asi 4 měsíce potom se začalo dít něco takového jako popisuješ v té kuchyni. Občas jsme měli dokonce pocit, jako by někdo prošel. taková energie nebo průvan.. prostě jako když kolem tebe projde člověk. musela jsem to pojmenovat, abych se nebála, neubližovalo nám to. a tak se to něco začalo nazývat stanley :D když jsem šla po chodbě a na druhé straně se otevřely dveře, řekla jsem jen:,,čau stanley" a bylo mi hned líp :lol:
každopádně jak to přišlo, tak to taky zmizelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
27.6.12 14:35

Mne se tyhle veci nastesti nedejou, jinak bych se pos…strachy 8o Ale i tak se do dneska bojim, bojim se v noci jit na zachod, bojim se jit do sklepa - i pres den :oops: Sklepu obecne se hodne bojim, nevim proc, nikdy se mi tam nic nestalo :nevim: Cely zivot se bojim, ze nekde zahlidnu nejakyho ducha a preju si, aby se to nikdy nestalo 8o Ale samozrejme jakykoli ducharsky historky si vzdycky prectu, neda mi to a pak se bojim jeste trikrat tolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
27.6.12 14:36
@janusska píše:…máme domek na kopci a pod tím kopcem je lesík, kde se oběsil kluk, který se vrátil z 2. sv. války a nezvládl to, že se jeho milá provdala za někoho jiného. A teď tu chudák bloudí od domu k domu a si ji hledá. U nás už byl několikrát u sousedů taky. Lidi ze vsi ho „vídávají“. Ale pán je hodný, jen si sedne ke mne na postel, maximálně mne pohladí po hlavě a krku a zase zmizí.

Teda ke mne kdyby si nejaky duch sedl na postel a jeste me pohladil - no to bych nevydejchala! 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
27.6.12 14:37
@Easinka píše:
Teda ke mne kdyby si nejaky duch sedl na postel a jeste me pohladil - no to bych nevydejchala! 8o 8o 8o

Asi tak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.12 14:39
@Maddlen píše:
Fuj, fuj fuj. Takové příběhy mi způsobují infarkt a já blbka to pokaždé stejně čtu. :) Onehdá diskuse o andělu strážném a zrcadlu… od té doby se bojím podívat do zrcadla…Ale těším se na příspěvky, to bude večírek, až to budu v noci číst a manžel v ppráci… :mrgreen:

to vypadáš tak strašně, ze se bojíš kouknout do zrcadla? :)
Ne, zlehčuju, tu diskuzi jsem nečetla, můžu poprosit o odkaz?

Jinak já se snažím tvářit, ze nevěřím, protože bych se s malou sama podelala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
27.6.12 14:41

Se sny má zkušenosti moje babička, taky se jí zdává, když někdo umírá. Někdy se jí zdá sen, někdy ji naopak ze spaní vzbudí klepání na okno. Prý se tahle vlastnost u nás v rodině dědí, u babičky se to začalo projevovat, když se jí narodily děti. Tak doufám, že se mi to vyhne :mrgreen:
A u nás ve městě je panelák, postavený na místě, kde za války stával špitál, lidi co tam bydlí prý často slyší bouchání skříněk, hrnců, sám splachuje záchod atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
27.6.12 14:42

@Easinka Ale néé. Když se to stalo poprvý, tak by se ve mne taky krve nedořezal :mrgreen: Je to takový…zvláštní pocit. Víš, že se něco děje. Cítiš jak usedá na postel…a pak tě pohladí po vlasech až jakoby na krk. Tam tu „ruku“ nechal dýl a cítila jsem hrozný chlad. A pak najednou vstal a odešel. Když víš, že se ho nemusíš bát, tak je to v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat