Bojíte se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Protože jsem tak blbá a čtu vás, tak se tady přesvědčuju, že kecáte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spenata píše:
už jsem to našla
https://www.emimino.cz/…ndel-111539/
a teď se bojím ještě víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak protoze u nas v byte se v noci ozvaly dve divny rány, jako by spadl keramicky podtacek o stul, tak to tu radeji ani nectu, protoze chci v noci v klidu usnout!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já taky přidám svojí trošku, i když dneska se snažím tvářit, ze nevěřím ![]()
Když mi bylo asi 10, spávala jsem s otevrenyma dveřma do obyvaku, protože jsem byla strašnej posera…Přímo naproti moji posteli tak stala sedačka. když jsem se jednou v noci probudila a tápala jsem očima ve tme, oči se mi zastavili přesně u te sedačky. Stala tam postava,
opřena o opěradlo. Prvně jsem myslela, ze to je máma, ale pak jsem si uvědomila, ze ta bytost nemá žádné vlasy. A čím déle jsem tam koukala, tím vic se to stávalo méně viditelne až to úplně zmizelo.
Dodnes nevím, lestli to byl můj přelud, nebo vidina z rozespání, ale jsem ráda, ze to byl jediný zažitek a po dalším netouzim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali88 píše:
@kar-maa http://www.csfd.cz/…constantine/
Díky za tip,zkusím stáhnout a večer juknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
Díky za tip, zkusím stáhnout a večer juknout
ja uz jsem taky napnuta jako ksanda a stahuji a pak se budu bat jit i na zachod, uz se vidim… ![]()
- Citovat
- Upravit
@1simona1 píše:
a teď se bojím ještě víc
já v noci nepůjdu ani na záchod.
Pravda je, ze když večer zavírám okno, tak se do odrazu nedivam, protože mám strach, ze za mnou bude někdo stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucajs píše:
já v noci nepůjdu ani na záchod.
Pravda je, ze když večer zavírám okno, tak se do odrazu nedivam, protože mám strach, ze za mnou bude někdo stát
toho se taky bojím, a najnovšie aj když se koupu a mám zavřené oči tak to je fofr abych je otevřela bo ty zrůdy co vidím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema N. To mi povídej. Můj nejotřesnější zážitek je z filmu KRUH jak tam zavřeli za tou holkou to víko od studny a ona viděla jen ten prosvítající kruh. Jít na záchod sama v noci, neexistovalo, budila jsem ještě tehdy přítele. Do postele též skáču z metru od ní a rozhodně nenechávám nohy viset dolů.
Apropo přečetla jsem si i tu druhou diskuzi o andělech a za celou dobu jsem se ani jednou nejukla do zrcadla co jsme šla kolem. Teda vlastně jednou jo, když jsem se koukala jakoby za sebe. Ale ten pocit byl hrozný, nevím co jsem teda čekala že tam uvidím krom sebe, ale i tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
@Ema N. To mi povídej. Můj nejotřesnější zážitek je z filmu KRUH jak tam zavřeli za tou holkou to víko od studny a ona viděla jen ten prosvítající kruh. Jít na záchod sama v noci, neexistovalo, budila jsem ještě tehdy přítele. Do postele též skáču z metru od ní a rozhodně nenechávám nohy viset dolů.
Apropo přečetla jsem si i tu druhou diskuzi o andělech a za celou dobu jsem se ani jednou nejukla do zrcadla co jsme šla kolem. Teda vlastně jednou jo, když jsem se koukala jakoby za sebe. Ale ten pocit byl hrozný, nevím co jsem teda čekala že tam uvidím krom sebe, ale i tak
ne darmo se říká že strach je největší nepřítel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1simona1 píše:
ne darmo se říká že strach je největší nepřítel
To je pravda, čtu to tady a malej se odkudsi přihrnul se záhadným zvukem no málem jsem se po… strachy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1simona1 píše:
toho se taky bojím, a najnovšie aj když se koupu a mám zavřené oči tak to je fofr abych je otevřela bo ty zrůdy co vidím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty když zavřeš oči tak vidíš nějaké ošklivé věcičky? Fuj. Já zase když musím v noci vstát, tak se mi hlavou honí všelijaké horory co jsem kdy viděla a ty nejhorší scény. Manžel mi řekl, že jsem cvok, proč si prý schválně ubližuju, když jsem pak vyklepaná strachy. No nevím, asi mozek to nějak cítí, že jsem podělaná a straší ještě naschvál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč skákat do postele z metru? A proč nesmí koukat nohy z postele, jako aby mě někdo za ně nechytil?
Jé když mi bylo asi dvacet a už jsem byla vdaná a tenkrát manžel policajt, měl noční. Já se podívala k oknu a někdo se na mě díval (vidím to ještě dnes - hrůza). Bydleli jsme v přízemí a při troše zručnosti by to někdo mohl i zvládnout. Tenkrát musela vyjet hlídka a prohledat celé okolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucajs píše:
to vypadáš tak strašně, ze se bojíš kouknout do zrcadla?
Vypadám ještě hůř… BU BU BU…
![]()
Odkaz přihodím k tomuto příspěvku do editace, jakmile to najdui. Radši jsem si tu diskusi smazala z oblíbených, neb bych to furt četla, ale bylo to zajímavé. Akorát jsem se fakt bála a pořád na to myslím.
EDIT: Tak jsem dočetla stránky a odkaz už tu je. Maso, co?
Pak se člověk nemá bát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit