Bojíte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
27.6.12 19:02
@meduleinka píše:
Proč skákat do postele z metru? A proč nesmí koukat nohy z postele, jako aby mě někdo za ně nechytil?

Asi tak, prostě fantazie pracuje na plné obrátky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.6.12 19:12
@1024 píše:
Ty když zavřeš oči tak vidíš nějaké ošklivé věcičky? Fuj. Já zase když musím v noci vstát, tak se mi hlavou honí všelijaké horory co jsem kdy viděla a ty nejhorší scény. Manžel mi řekl, že jsem cvok, proč si prý schválně ubližuju, když jsem pak vyklepaná strachy. No nevím, asi mozek to nějak cítí, že jsem podělaná a straší ještě naschvál.

jo, když zavřu oči tak hned vidím samé hororové postavy :pocitac: :pocitac: :pocitac:
stejně jako když jdu spát a zavřu oči a už vidím Fredyho a to se pak bojím jít spát :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.12 21:04
@Maddlen píše:
Vypadám ještě hůř… BU BU BU… :mrgreen: :mrgreen:

Odkaz přihodím k tomuto příspěvku do editace, jakmile to najdui. Radši jsem si tu diskusi smazala z oblíbených, neb bych to furt četla, ale bylo to zajímavé. Akorát jsem se fakt bála a pořád na to myslím.

EDIT: Tak jsem dočetla stránky a odkaz už tu je. Maso, co? :-) Pak se člověk nemá bát.

Bojím, bojím :) jeste ze se neznáme osobně, strašily bychom se navzájem, ani zrcadla by nebyly třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.12 21:11
@1024 píše:
@Ema N. To mi povídej. Můj nejotřesnější zážitek je z filmu KRUH jak tam zavřeli za tou holkou to víko od studny a ona viděla jen ten prosvítající kruh. Jít na záchod sama v noci, neexistovalo, budila jsem ještě tehdy přítele. Do postele též skáču z metru od ní a rozhodně nenechávám nohy viset dolů.
Apropo přečetla jsem si i tu druhou diskuzi o andělech a za celou dobu jsem se ani jednou nejukla do zrcadla co jsme šla kolem. Teda vlastně jednou jo, když jsem se koukala jakoby za sebe. Ale ten pocit byl hrozný, nevím co jsem teda čekala že tam uvidím krom sebe, ale i tak :oops:

KRUH byl hustackej. Po shlédnutí toho filmu jsem se v 18 bala byt sama doma i pres den a když jsem jednou seděla doma sama u televize, perifernim viděnim se mi zdálo ze ve vedlejším pokoji prošel černý stín. Fuj :P

Teda jeste ze je doma chlap, bych se tu teď podelala strachy. I když teď je na záchodě a já se normálka bojím.
Fuj a teď mi vypadl signál u tv
a jen jsem viděla svůj obrys a jel mi mráz po zadech.

Jo a u Kruhu jsem měla pak největší strach, ze se zapne vypnuta telka a z ni na mě bafne Samara :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
27.6.12 21:53

:mrgreen: Holky, vy jste mě tu tak navnadily, že jdu koukat na staré známé profláklé - Věřte nevěřte, zrovna jde na Barndově - a jsem tu sama… kurňa ta zase budu zblblá, ale já si fakt nemůžu pomct 8o - duchařinu zbožŇUju, hrozně mě baví dohadovat se, jestli je něco takového možné nebo ne, ale důkaz bych moc zažít nechtěla :roll: :lol:. Hltám tu duchařinu, jste skvělé vypravěčky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.6.12 22:01

Holky toto se mi nelíbí 8o…já už si zakazala je to cca dva roky na toto myslet a dívat se na ty pořady, články atd…tak nějak jsem si řekla že to prostě neexistuje. Nesmí, strašně se toho bojím…takže vám velice děkuji, bojím se zase :lol:

o příběhy se asi moc nepodělím, jen někdy poznám když se neco stane. Moc mě rozbolí hlava a tak nějak jinak, prostě to tuším a parkrát to vyšlo. Asi před týdnem jsem se fakt na sebe naštvala a nejrači se vyliskala, přišlo mi oblečení pro dcerku od kamošky a přihodila k tomu pár věcí na víc, jedna z nich byl černý svetříček a první co mě napadlo že to by to na sobě měla na pohřeb dědovi(můj táta)…nevím proč, nevím, štve mě to co mě napadlo, každopádně táta je na tom špatně a zítra jde na první operaci :roll:,ale ta bude v pohodě, to prostě vím. Stalo se mi to i s mím dědou. Je to 5 let. Čekala jsem první dcerku, ležela jsem doma,,na špalkách,, u našich, abych nebyla sama, přítele mívám hodně v práci. Přijeli s babičkou na návštevu a přišel za mnou a ať nevstávám, vstala jsem a řekla že ho mám ráda(nevím proč, proč jsem to udělala-vztah jsme mívali všichni krásný, takže v ten moment to bylo divný. Za týden jsem šla na udržení do nemocnice. Ležela tam už dlouho, chodil za mnou s babičkou obden, měli to kousek-první pravnouče no :mrgreen:.Poslední den kdy jsem ho viděla se díval na fotky z 3Dčka a říkal že má mala nosánek jak knofliček, dojalo mě to, ale divně. ještě si dělal legraci že si jde zapálit, protože já byla kuřačka a těšila se jak si zas po těhu a kojení zapálím. Těšil se na škvarek :lol: -víc si nepamatuji :,(…druhý den byl už v nemocnici…z ničeho nic, bohužel jsem se k němu nedostala, jen jednou když jsem šla na vyšetření…nemohla jsem počkat a musela na zpět na oddělení(myslím že jsem se bála počkat a moc mě to mrzí. Naši říkali, že to bylo dobře, že bych ho ani nepoznala. Za pár dnů mě dali na jiný pokoj, bylo krásně. začátek března, na pokoji sama, západ slunce, takové to hřejivé teplo, bylo mi nějak,,líp,, citíla jsem úlevu(přeci jen umíral o patro podemnou a byla jsem mu z celé rodiny nejblíž a jak jsem ležela tak jsem si říkala že nemám v čem na pohřeb(opět jsem se kvůli těmto myšlenkám nesnášela.)Druhý den těsně před návštevou našich mi sestra donesla prášky a jeden navíc, ani nevím co řekla že to je, pak mě kontroloval doktor a furt se vyptával jak se citím a že musím být v klidu a tak. Jen co vešli naši s babčou jsem!!!věděla!!!

Od 5 měsíce jsem měla rodit, přesto jsem všem vysvětlovala že to bude dobrý, věděla jsem to!..a nakonec jsem porodila v 39tt. Paradoxně se mi nález zastavil a bylo mi mnohem líp co děda umřel. Už sem se o malou ani trochu nebála, vlastně sem s dědou mluvila přes břici-nevím jak to vysvětlot-snad nebudu za blázna :mrgreen:

Měli jsme psa, děda si ho brával na chalupu, jeho zpřízněná duička. Dělával si legraci že ho přežije. Byla stará jak hrom. Když umřela od rána jsem pořád myslela na dědu a tak, bolela mě hlava. Odpo mamka volala a brečela že Kačka je už s dědou. Věděla jsem to. Vlastně mi to nějak nevadilo a dodnes mi po jí není smutno(dostala jsem ji jako malá, vytoužené štěně)

občas mívám divný pocity a mžitky že se otočím, jakobych někoho zahlídla. Nejhorší to bylo po porodu druhé dcerky. Přičítám to poporodním splínům. Strach a panika a jakoby u nás někdo byl…nebyla jsem schopná v noci jít malé ohrát mlíko, tak šílený strach a pořád jsem věděla že někdo stojí v rohu ložnice, nebo před ložnicí. Ale říkám, mohlo to být přecitlivělostí :nevim:,jen na to nenávidím vzpomínat, protože vím jak mi to,,něco,, v rohu spát nedalo.

Jako malá jsem viděla klekánici a nikdo mi to nevěří :mrgreen:

nesnášela jsem zrcadlo na chodbě, kde jsme bydleli. Ani přes den. Možná blbý úhel, ale necítila sem se doma sama.

jednou jsem byla šíleně smutná, nějaka depka, hlap mimo čr. Myslím že vedle mě děta seděl, nebo jsem si to jen moc přála :think:

ty pocity, že někdo je jsem měla v ložnici i v min. bytě..ale neměla jsem tak velký strach(ale bylo to v době kdy jsem čučela na ty pořady o duchách :) )

v době poporodní, kdy jsem byla vážně šíleně přicitlivělá, jak už jsem psala jsem měla pocit že mi někdo v noci přejel po noze. Možná to mohl být sen. :oops:

Já na tyhle věci prostě myslet nechci, děsí mě ta představa. Ale jsem baba zvědavá tak vás budu číst :mrgreen:…dneska doma sama nejsem tak se nebojím :lol:…snad jsem se nerozepsala moc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
27.6.12 23:19

Tak já tedy pokračuju..

přestěhovali jsme se o ty 2.patra víš a hned jak jsme tu byli zabydlený měla jsme pocit, že tu s námi někdo je..ale takovej klidnej pocit, nebála jsme se. Nicméně spouštěly se nám hračky pianka, hrací stoleček, bubínek prostě vždy v nocu začalo něco hrát. Ze začátku sme si mysleli, že je to náhoda, ale bylo to vážně často a taky máme v obýváku auto pro děti co je buď na dálkové ovládání, nebo na pedál takový to elektrický vozítko..čas od času najednou popojelo :roll: musim říct, že to byl šok vždy ticho koukáme na telku a najednou strašnej zvuk jak se točí ty kola popojelo zastavilo a nic. Jednou manžel seděl na chodbě domu (chodí tam kouřit) a říká mi děti už jsou vzhůru a já ne..a on tak sis hrála s tim autem a já nee proč? a on, že zřetelně slyšel jak hraje melodie toho auta. bylo tu úplný ticho dala bych ruku do ohně za to. Dělali jsme si z toho srandu, že tu je s námi dítě a chodí si sem hrát :oops: občas se děti vzbudily v noci a stály v rohu postýlky a koukaly do zdi a staršně plakaly :zed: to bylo fakt nejděsivější. Nejvíc co bylo se stalo o Vánocích přímo na Štědrý den v 18 hodin kdy jsme rozbalily dárky najednou začala v pokojíčku jezdit ta audina nekecám stály jsme ve dveřích a ona blikala točil se volant a jezdila dopředu dozadu a před každou překážkou se zastavila, začala couvat otočila volantem a zase jela trvalo to asi 5 min přestalo.. zse třeba za hodinu znovu. Můj bratr se mi to snažil vysvětlit, že někdo jezdí s jiným autíčkem a chytáme signál..jenže v baráku to určitě nikdo nebyl a navíc to auto účelně zastavovalo před překážkama a objíždělo je, navíc to s přestávkama trvalo do půl 12 a největší pecak byla, že manžel (mimo jiné taky úplně vyděšenej) to šel zapnout na ten dálkový ovladač a zkusit to a to auto bylo totálně vybitý a nepohlo se ani o cm 8o 8o Jak jsme tam stáli mezi těma dveřma věděla jsem, že tam někdo je, byla mi taková zvláštní zima..dokonce jsme to natočilia já pak fotila celý pokoj ve tmě jestli na foťáku něco nebude :? nebylo doteď nechápem :nevim: Po Novém roce jsme při jedné akci vyvolali duchy s tabulkou..mluvila jsme s ním a ačkoli jsem to dělala poprvé sklenička se vážně hýbala a odpovídala..požádaa jsem ho, jestli by mohl v klidu odejít, že z něj máme strach…odešel…zatím ťuk ťuk se tady od té doby nic nespustilo, auto stojí a už nikdy samo nepopojelo :think: tak to je ve zkratce naše zkušenost..omlouvám se za román :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.6.12 23:41

A ne, nebudu vás číst. Duch v patře proti zrcadlu stačil. Ještě teď špatně spím a čekám, až půjde manžel - pracuje do noci, popřípadě nechám dítko spát v ložnici.
Teď mě dostal duch, co hladí po krku - mno paráda. Ať si je hodnej. Brrrrrrrrrrrrrrrrr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 06:22
@lemyk píše: :mrgreen: Holky, vy jste mě tu tak navnadily, že jdu koukat na staré známé profláklé - Věřte nevěřte, zrovna jde na Barndově - a jsem tu sama… kurňa ta zase budu zblblá, ale já si fakt nemůžu pomct 8o - duchařinu zbožŇUju, hrozně mě baví dohadovat se, jestli je něco takového možné nebo ne, ale důkaz bych moc zažít nechtěla :roll: :lol:. Hltám tu duchařinu, jste skvělé vypravěčky :potlesk:

já si věřte nevěřte stáhla z netu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 06:29
@Broukb píše:
Tak já tedy pokračuju..přestěhovali jsme se o ty 2.patra víš a hned jak jsme tu byli zabydlený měla jsme pocit, že tu s námi někdo je..ale takovej klidnej pocit, nebála jsme se. Nicméně spouštěly se nám hračky pianka, hrací stoleček, bubínek prostě vždy v nocu začalo něco hrát. Ze začátku sme si mysleli, že je to náhoda, ale bylo to vážně často a taky máme v obýváku auto pro děti co je buď na dálkové ovládání, nebo na pedál takový to elektrický vozítko..čas od času najednou popojelo :roll: musim říct, že to byl šok vždy ticho koukáme na telku a najednou strašnej zvuk jak se točí ty kola popojelo zastavilo a nic. Jednou manžel seděl na chodbě domu (chodí tam kouřit) a říká mi děti už jsou vzhůru a já ne..a on tak sis hrála s tim autem a já nee proč? a on, že zřetelně slyšel jak hraje melodie toho auta. bylo tu úplný ticho dala bych ruku do ohně za to. Dělali jsme si z toho srandu, že tu je s námi dítě a chodí si sem hrát :oops: občas se děti vzbudily v noci a stály v rohu postýlky a koukaly do zdi a staršně plakaly :zed: to bylo fakt nejděsivější. Nejvíc co bylo se stalo o Vánocích přímo na Štědrý den v 18 hodin kdy jsme rozbalily dárky najednou začala v pokojíčku jezdit ta audina nekecám stály jsme ve dveřích a ona blikala točil se volant a jezdila dopředu dozadu a před každou překážkou se zastavila, začala couvat otočila volantem a zase jela trvalo to asi 5 min přestalo.. zse třeba za hodinu znovu. Můj bratr se mi to snažil vysvětlit, že někdo jezdí s jiným autíčkem a chytáme signál..jenže v baráku to určitě nikdo nebyl a navíc to auto účelně zastavovalo před překážkama a objíždělo je, navíc to s přestávkama trvalo do půl 12 a největší pecak byla, že manžel (mimo jiné taky úplně vyděšenej) to šel zapnout na ten dálkový ovladač a zkusit to a to auto bylo totálně vybitý a nepohlo se ani o cm 8o 8o Jak jsme tam stáli mezi těma dveřma věděla jsem, že tam někdo je, byla mi taková zvláštní zima..dokonce jsme to natočilia já pak fotila celý pokoj ve tmě jestli na foťáku něco nebude :? nebylo doteď nechápem :nevim: Po Novém roce jsme při jedné akci vyvolali duchy s tabulkou..mluvila jsme s ním a ačkoli jsem to dělala poprvé sklenička se vážně hýbala a odpovídala..požádaa jsem ho, jestli by mohl v klidu odejít, že z něj máme strach…odešel…zatím ťuk ťuk se tady od té doby nic nespustilo, auto stojí a už nikdy samo nepopojelo :think: tak to je ve zkratce naše zkušenost..omlouvám se za román :oops:

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o jejda, od teď nechci být nikdy sama doma 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.6.12 07:29

Holky, tak jsem vcera zkoukla toho Constantina a to jste me zase navnadili na neco… fakt super film, ale ty sny potom… :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
28.6.12 07:37
@Ema N. píše:
Holky, tak jsem vcera zkoukla toho Constantina a to jste me zase navnadili na neco… fakt super film, ale ty sny potom… :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je horror?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.6.12 07:54

Taky jsem si včera Konstantina pustila - ale já už jsem ho viděla asi 4×. Super film. Já se třeba tohoto nebojím, ale filmy jako Nenávist nebo 3:15 zemřeš… hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 07:55
@Maddlen píše:
Taky jsem si včera Konstantina pustila - ale já už jsem ho viděla asi 4×. Super film. Já se třeba tohoto nebojím, ale filmy jako Nenávist nebo 3:15 zemřeš… hrůza.

3:15 je taky horror? Boa lidi, na co to koukáte, moje ségra sekoukala na kruh a ona se tak bála že opravdu týden nebrala telefony nikomu :mrgreen:
já jak jedu do práce nebo z práce, je tam dlouhá lesní cesta ale je to hlavní tah a tam když je mlha a já sama na cestě tak to je o držku, to vidím samé potvory vyskakovat z lesa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.6.12 08:00
@1simona1 píše:
3:15 je taky horror? Boa lidi, na co to koukáte, moje ségra sekoukala na kruh a ona se tak bála že opravdu týden nebrala telefony nikomu :mrgreen:
já jak jedu do práce nebo z práce, je tam dlouhá lesní cesta ale je to hlavní tah a tam když je mlha a já sama na cestě tak to je o držku, to vidím samé potvory vyskakovat z lesa :mrgreen: :mrgreen:

hele, Constantine neni vylozene horor, je to o dobru a zlu, o Bohu a dablu, takove zajimave, chvilema strasidelne, ale cloveku pracuje fantasie a to je nejhorsi… :D :D :D

A 3:15 zemres jsem nastesti nevidela, to bych se asi picla do hlavy…

Me taky stacil Kruh, o tom se mi zdalo hodne dlouho. Hlavne presne o tom, jak ta utopena vystupuje z te studny a okolo hlavy se ji motaji ty mokre cerne vlasy, fuj, ted jsem vydesila sama sebe… :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat