Bojíte se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Ema N. píše:
hele, Constantine neni vylozene horor, je to o dobru a zlu, o Bohu a dablu, takove zajimave, chvilema strasidelne, ale cloveku pracuje fantasie a to je nejhorsi…![]()
![]()
![]()
A 3:15 zemres jsem nastesti nevidela, to bych se asi picla do hlavy…
Me taky stacil Kruh, o tom se mi zdalo hodne dlouho. Hlavne presne o tom, jak ta utopena vystupuje z te studny a okolo hlavy se ji motaji ty mokre cerne vlasy, fuj, ted jsem vydesila sama sebe…![]()
![]()
![]()
Já na horrory nekoukám od Fredyho, toho se bojím ještě včil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zas po záhadě Blair witch viděla týden pokaždé když jsem zavřela oči jak stojí v tom koutě
brrr
Jinak kruh je můj nejoblíbenější horor..já spíš miluju ty psycho duchařiny jako jsou Ti druzí, 6 smysl nebo Clona ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Broukb píše:
Já zas po záhadě Blair witch viděla týden pokaždé když jsem zavřela oči jak stojí v tom koutě![]()
brrr
Jinak kruh je můj nejoblíbenější horor..já spíš miluju ty psycho duchařiny jako jsou Ti druzí, 6 smysl nebo Clona
tak zahadu Blair Witch jsem ani nezkousela, protoze to jsem videla jenom ukazky a uz se mi stavely chlupy i na zadech…
![]()
Ale Sesty smysl mam taky rada…
Clonu jsem nevidela…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Ema N. píše:
Holky, tak jsem vcera zkoukla toho Constantina a to jste me zase navnadili na neco… fakt super film, ale ty sny potom…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já to včera bohužel nestihla. Řešili jsme nějaké všci s manžou. Chtěl to pustit v pelechu ale bylo už 11 a já byla unavená a možná i takovej ten strach tam byl
. Snad to vyjde dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já horory a hlavně psychologické milovala do chvíle než jsem otěhotněla,to se ze mě stal posera první kategorie. Uplně si pamatuju na psycho Babiččin dům,je to hodně starý film,tedy viděla jsem ho jako hodně malá holka cca 10? No je tam scéna,která nás se ségrou děsila hodně dlouho.
http://www.csfd.cz/…abiccin-dum/
Taky mám raději takové filmy jako @Broukb než třeba Texaský masakr motorovou pilou nebo podobné řezničiny,případně oživlé mrtvoly-to je prostě blbost,ale psycho,to je mazec.
Musím přiznat,že Záhadu v Blair Witch jsme jaksi nepochopila,proto mě tak nevyděsila. Nemám ráda když si musím konec domyslet jakoby sama. Potřebuju rozřešení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A už ho pěkně stahuju ten Babiččin dům
. Pak mám ještě jeden film na který se ale bojím podívat. Je to Zastihla mě noc. O koncentračním táboře, jak tam dělali pokusy na lidech, co vydrží a prostě Mengele… Myslím, že je český
Děda nás na to nechal tukan dívat v 10 letech a i teď mám kolikrát představy, děs. Už ho párkrát opakovali v TV, ale neměla jsem odvahu ho shlédnout a to už je skoro 22 let
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
A už ho pěkně stahuju ten Babiččin dům. Pak mám ještě jeden film na který se ale bojím podívat. Je to Zastihla mě noc. O koncentračním táboře, jak tam dělali pokusy na lidech, co vydrží a prostě Mengele… Myslím, že je český
Děda nás na to nechal tukan dívat v 10 letech a i teď mám kolikrát představy, děs. Už ho párkrát opakovali v TV, ale neměla jsem odvahu ho shlédnout a to už je skoro 22 let
.
o čem je ten babiččin dům? Já bych se taky podívala ale abych pak nechodila spát s plenkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
A už ho pěkně stahuju ten Babiččin dům. Pak mám ještě jeden film na který se ale bojím podívat. Je to Zastihla mě noc. O koncentračním táboře, jak tam dělali pokusy na lidech, co vydrží a prostě Mengele… Myslím, že je český
.
ty jo, tak na takove filmy, co jsou z koncentraku se nemohu divat uz hodne dlouho… to proste nedam…
Koukala jsem na jeden, uz si nepamatuji, jak se jmenoval, ale byl o holce, ktera se „vtelila“ to tela svoji babicky, ktera byla v koncentraku a prozivala jeji strach a vsechno, co tam zazila a skoncilo to tim, ze umrela v plynu a diky tomu zachranila svoji kamaradku (ta babicka), ktera byla u te vnucky… proste masakr…
![]()
A pak jeste o tovarne na deti v Cechach, ale to neni horor, to je spis takove psychologicke…
Ale ted uz to proste nejak nedavam… ![]()
- Citovat
- Upravit
@1simona1
Není to žádná duchařina, jen prostě psycho, tedy aspoň pro mě v těch 10 letech bylo. Je to možná kravina, ale je tam jedna scéna jak je tam honěj pod nějakým mostem sand, už si to moc nepamatuju a ta babi na ně čeká na té sruhé straně kde ji oni nevidí protože jsou tam převislé nějaké kytky či co. Už je to hodně dávno. Ale věřím, že více scén mě tam zase vyděsí. Jinak je film hodnocemý jako utažený za vlasy, ale co dnes není, že. Ale jako děcko bych plenu klidně dala v té době ![]()
Po smrti otce se sourozenci David a Lyn stěhují na venkov k babičce a dědovi v domění, že jejich rodiče jsou oba mrtví. Vše se ovšem zásadně mění ve chvíli, kdy David otevře ve sklepě lednici a uvidí v ní znehybněné tělo jakési ženy. Že je to jejich matka, která utekla z blázince, aby své děti mohla vidět, vědí jen prarodiče. Ti se však začínají chovat velmi podivně, především děda, který se prohání po domě s dvojhlavňovou puškou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
@1simona1
Není to žádná duchařina, jen prostě psycho, tedy aspoň pro mě v těch 10 letech bylo. Je to možná kravina, ale je tam jedna scéna jak je tam honěj pod nějakým mostem sand, už si to moc nepamatuju a ta babi na ně čeká na té sruhé straně kde ji oni nevidí protože jsou tam převislé nějaké kytky či co. Už je to hodně dávno. Ale věřím, že více scén mě tam zase vyděsí. Jinak je film hodnocemý jako utažený za vlasy, ale co dnes není, že. Ale jako děcko bych plenu klidně dala v té doběPo smrti otce se sourozenci David a Lyn stěhují na venkov k babičce a dědovi v domění, že jejich rodiče jsou oba mrtví. Vše se ovšem zásadně mění ve chvíli, kdy David otevře ve sklepě lednici a uvidí v ní znehybněné tělo jakési ženy. Že je to jejich matka, která utekla z blázince, aby své děti mohla vidět, vědí jen prarodiče. Ti se však začínají chovat velmi podivně, především děda, který se prohání po domě s dvojhlavňovou puškou
Tak to si raději nestahuji, bych byla po..až za ušima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo takových typů na filmy, ale teď v těhu to asi nedám
taky mám nejradši psychologické. oživlé mrtvoly mě moc neberou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak já už mám 5let doma 3:15 zemřeš a jeste jsem nenasla odvahu, viděla jsem jen začátek, nejvíc mi teď vadí filmy, kde umírají něco figurují děti.
Takže proto i KRUH, Záhada BW a vic ani nechci přemýšlet.
Včera jsem kvůli tomu zrcadlu ani nechtěla jít sama do koupelny, musel se mnou jít chlap ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji film Žena v černém s tím hercem co hrál Harryho Pottera to jsem viděla během 10min neb ty strašidelné scény jsem přeskakovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucajs píše:
Holky tak já už mám 5let doma 3:15 zemřeš a jeste jsem nenasla odvahu, viděla jsem jen začátek, nejvíc mi teď vadí filmy, kde umírají něco figurují děti.
Takže proto i KRUH, Záhada BW a vic ani nechci přemýšlet.Včera jsem kvůli tomu zrcadlu ani nechtěla jít sama do koupelny, musel se mnou jít chlap
filmy, kde se ublizuje detem nebo deti ublizuji taky ted, co mam maleho, nemohu ani nahodou… ![]()
- Citovat
- Upravit