Bojíte se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ty jo, já nechápu proč se zlý duchové zjevují
![]()
mě by jistě ranila mrtvice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já jsem TO četla už dvakrát, je to pecka. Film jsem neviděla a ani nechci, prý je to proti knize slabej odvar. Obecně jsou Kingovy knihy blbě zfilmované. Samozřejmě kromě Zelené míle a Vykoupení z věznice Shawshank - to ale také nejsou horory. ![]()
Jinak těmi duchařskými historkami mi dáváte zabrat
. V naší rodině jsou všichni takoví přístupní tomu nadpřirozenu, ale já se snažím nevěřit, dokud nebudu mít nějaký důkaz
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, tak já věřím, že je něco mezi nebem a zemí.
Ale nevím,jestli jste nějaká viděla Hon na duchy - jsou to holanďané a jezdí natáčet třeba do starých divadel, psych.léčeben atd. (na popud lidí, že se tam děje něco paranormálního).. Dříve nevím jak teď to dávali na Zone reality.
Holky, jestli jsem někdy pochybovala, tak teď už ne! Kam se se*ou horory paranormal aktivity, atd atd.. tohle je podle skutečnosti, a některé díly vážně stojí za to.
Bohužel jsem nikde nenašla žádné díly ke stažení jen na youtube - dávám odkaz, jestli jste nějaká třeba neviděla…
http://www.youtube.com/playlist?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prdolinka86 píše:
ahoj holky, tak já věřím, že je něco mezi nebem a zemí.
Ale nevím,jestli jste nějaká viděla Hon na duchy - jsou to holanďané a jezdí natáčet třeba do starých divadel, psych.léčeben atd. (na popud lidí, že se tam děje něco paranormálního).. Dříve nevím jak teď to dávali na Zone reality.
Holky, jestli jsem někdy pochybovala, tak teď už ne! Kam se se*ou horory paranormal aktivity, atd atd.. tohle je podle skutečnosti, a některé díly vážně stojí za to.
Bohužel jsem nikde nenašla žádné díly ke stažení jen na youtube - dávám odkaz, jestli jste nějaká třeba neviděla…
http://www.youtube.com/playlist?…
o čem je to video, já se ho bojím rozkliknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko Třeba „to“ opravdu nebylo zlé. Když synek tomu pánovi mával a říkal mu ahoj, tak se ho nebál a necítil z něj strach. A děti to poznají.
@1simona1 To mi povídej. Taky to ani nechci rozkliknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janusska píše:
@Žirafátko Třeba „to“ opravdu nebylo zlé. Když synek tomu pánovi mával a říkal mu ahoj, tak se ho nebál a necítil z něj strach. A děti to poznají.@1simona1 To mi povídej. Taky to ani nechci rozkliknout
strach je fakt svině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam jsou natočené díly.. Většinou rozdělené na části..
Popíšu - Jedou do starého domu, či divadla, léčebny - ve dne, projdou si ho, povídají si s lidma, který to viděli, zažili. Nainstalují kamery, plus nějaké ty zařízení aby rozpoznali energii, teplotu, atd. A v noci jde ženská a chlap to projít, mají helmu a na helmě taky kameru, tak že vše autentické.. No natáčí, fotí, a až to vše projdou, vyjdou ven, do velké dodávky, kde je jejich kolega a tam koukají na to, co natočili… ufffffffffffffffff… někdy je to fakt síla…
bohužel na youtube jsou díly jen v ájině..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prdolinka86 píše:
Tam jsou natočené díly.. Většinou rozdělené na části..
Popíšu - Jedou do starého domu, či divadla, léčebny - ve dne, projdou si ho, povídají si s lidma, který to viděli, zažili. Nainstalují kamery, plus nějaké ty zařízení aby rozpoznali energii, teplotu, atd. A v noci jde ženská a chlap to projít, mají helmu a na helmě taky kameru, tak že vše autentické.. No natáčí, fotí, a až to vše projdou, vyjdou ven, do velké dodávky, kde je jejich kolega a tam koukají na to, co natočili… ufffffffffffffffff… někdy je to fakt síla…
bohužel na youtube jsou díly jen v ájině..
ty jo, tak sama bych tam teda nešla ani párem volů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
@Lucajsjá si ale myslím, že aby ten duch nebo prostě ta bytost mohla být bytě/domě/chatě musí tam být nějaká historie. Třeba ten hřbitov poblíž nebo někdo tam zemřel (nebo byl třeba v pozemku hrob).
Jinak sem si koupila dvě kočky a mám klid. Všechny zvuky který se mi nezdaj prostě dělaj ony a je to
no to jdi do prdčic, barák 100 let starej, vedle židovskej hřbitov, pod náma v baráku uhořel chlap a já budu pátrat, jestli někdo neskonal i mě v pokoji
Večer, zamknu, zhasnu, strcim hubu pod peřinu a do rána tady nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako holky, že já vydržím dost.. ale toto..a ještě když vidíte, a vlastně to procházíte s nimi… hukot.. nejhorší co jsem viděla, byla ta léčebna či márnice.. Potom jak jim ukazuje, co viděli.. nebo si mysleli a cítili prostě chlad a že je někdo sleduje atd. OMG
fakt k zamyšlení…a k pos*ání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prdolinka86 píše:
Jako holky, že já vydržím dost.. ale toto..a ještě když vidíte, a vlastně to procházíte s nimi… hukot.. nejhorší co jsem viděla, byla ta léčebna či márnice.. Potom jak jim ukazuje, co viděli.. nebo si mysleli a cítili prostě chlad a že je někdo sleduje atd. OMGfakt k zamyšlení…a k pos*ání
no mě to nedá a jdu kouknout, máš mě na svědomí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prdolinka86 píše:
Jako holky, že já vydržím dost.. ale toto..a ještě když vidíte, a vlastně to procházíte s nimi… hukot.. nejhorší co jsem viděla, byla ta léčebna či márnice.. Potom jak jim ukazuje, co viděli.. nebo si mysleli a cítili prostě chlad a že je někdo sleduje atd. OMGfakt k zamyšlení…a k pos*ání
ty jo, v márnici to musí být něco teda. obdivuji patológy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam nějakej díl, kde je fakt něco vidět? Nemyslím to oko u tý léčebny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit