Bojíte se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
30.6.12 21:41
@Sasanka30 píše:
No to neni náhoda, v tom něco bude :think: :mrgreen: :mrgreen: začínám mít strach i bez filmu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak jsi na tom se stahování? uuuž? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 21:43
@panenka87 píše:
jak jsi na tom se stahování? uuuž? :lol:

93% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:47
@Sasanka30 píše:
93% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No teď mě sklaplo. Protože se ptám přítele, co leží na gauči u TV, jestli se budeme teď na něco dívat? A on " nějakej horor tam bude" Takže oou, asi se budu bát taky :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 21:48

Jsem si kousek pustila, to si děláš prd. l? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 21:48
@panenka87 píše:
No teď mě sklaplo. Protože se ptám přítele, co leží na gauči u TV, jestli se budeme teď na něco dívat? A on " nějakej horor tam bude" Takže oou, asi se budu bát taky :cert: :mrgreen:

No jenže já budu koukat sama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:51
@Sasanka30 píše:
No jenže já budu koukat sama :mrgreen: :mrgreen:

To neeeeeeee!!! tak snad to zvládneš :)
Já už vypnu počítač ale mrknu pak do mobilu, jestli nebudeš něco psát, třeba že se bojíš, tak Tě uklidním :palec:
Tak zatím dobrou a POHODOVOU NOC :twisted: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 22:00
@panenka87 píše:
To neeeeeeee!!! tak snad to zvládneš :)
Já už vypnu počítač ale mrknu pak do mobilu, jestli nebudeš něco psát, třeba že se bojíš, tak Tě uklidním :palec:
Tak zatím dobrou a POHODOVOU NOC :twisted: :kytka:

No ráno napíšu určitě :mrgreen: :mrgreen:
Psát už asi nebudu, protože budu asi někde schovaná :mrgreen: :mrgreen:
Ted si skočim do vany, něco pojim a pak na to skáknu, díky a dobrou noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 22:01
@Sasanka30 píše:
No ráno napíšu určitě :mrgreen: :mrgreen:
Psát už asi nebudu, protože budu asi někde schovaná :mrgreen: :mrgreen:
Ted si skočim do vany, něco pojim a pak na to skáknu, díky a dobrou noc :mrgreen:

Užij si večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 22:03
@panenka87 píše:
Užij si večer :mavam:

Díky, Ty taky :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 09:49

@Sasanka30 Ahoj :mavam: tak jak se Ti to líbilo? My jsme se dívali na Ocelovou past a to byla blbost, takže v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
1.7.12 21:24

Teda dneska jsem se vyšokovávala celý den. Chodím uklízet do jedné fmy vždy jeden den o víkendu. Nikdo tam není, pohodička, během hodinky je hotovo. Ale mají tam sklepní prostor, kde mají vzorkovnu. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela, ale teď co se tady tak bavíme, tak:
v noci jak byla bouřka se mi několikrát chtělo-to už jsem měla v hlavě Silent Hill s Kruhem dohromady
v práci jsem šla nahoru po dřevěných schodech a říkám si, aby mě tak nikdo nechytil ze spodku schodů za kotníky, dole jsem všude rosvítila a dala mp3 na plný koule ať neslyším případné kroky :zed:. Je to starý dům a i když nahoře bydlí lidé, nikdy jsem si těch kroků nevšímala jako dnes :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 21:58

@1024 Teda dokážu si to představit, to je fakt děs :cert: Ale zvládla jsi to, nic a nikdo tam není :palec: Člověk musí myslet na něco jinýho že? Pokud to půjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
1.7.12 22:53

Nejhorší je, že si to sama vsugerovávám a myslím na ty nejhorší scény. Proč to nevím, asi můj mozek chce abych byla vystresovaná :pocitac:. Ale jo zvládla jsem to, ale ty zvuky mi nepřidaly. Pak jsem odmetla pár pavouků a bylo dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.7.12 09:15

@1024 No jo, přesně tak, mozek s námi hraje. A toho se bojím! Že třeba moje hlava vytvoří nějakou halucinaci, a to bych se po… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
2.7.12 11:17

Dneska jsem se kvůli prckovi probudila ve 3.15. Hádejte jaká byla moje první myšlenka. Tak rychle jen dudel a do pelechu, ať zaspím chtíč na WC :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat