Bojíte se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Sasanka30 píše:
No to neni náhoda, v tom něco bude![]()
![]()
začínám mít strach i bez filmu
![]()
![]()
![]()
jak jsi na tom se stahování? uuuž? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanka30 píše:
93%![]()
![]()
No teď mě sklaplo. Protože se ptám přítele, co leží na gauči u TV, jestli se budeme teď na něco dívat? A on " nějakej horor tam bude" Takže oou, asi se budu bát taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
No teď mě sklaplo. Protože se ptám přítele, co leží na gauči u TV, jestli se budeme teď na něco dívat? A on " nějakej horor tam bude" Takže oou, asi se budu bát taky![]()
No jenže já budu koukat sama
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanka30 píše:
No jenže já budu koukat sama![]()
To neeeeeeee!!! tak snad to zvládneš ![]()
Já už vypnu počítač ale mrknu pak do mobilu, jestli nebudeš něco psát, třeba že se bojíš, tak Tě uklidním ![]()
Tak zatím dobrou a POHODOVOU NOC
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
To neeeeeeee!!! tak snad to zvládneš
Já už vypnu počítač ale mrknu pak do mobilu, jestli nebudeš něco psát, třeba že se bojíš, tak Tě uklidním
Tak zatím dobrou a POHODOVOU NOC![]()
No ráno napíšu určitě
![]()
Psát už asi nebudu, protože budu asi někde schovaná
![]()
Ted si skočim do vany, něco pojim a pak na to skáknu, díky a dobrou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanka30 píše:
No ráno napíšu určitě![]()
Psát už asi nebudu, protože budu asi někde schovaná![]()
Ted si skočim do vany, něco pojim a pak na to skáknu, díky a dobrou noc
Užij si večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanka30 Ahoj
tak jak se Ti to líbilo? My jsme se dívali na Ocelovou past a to byla blbost, takže v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda dneska jsem se vyšokovávala celý den. Chodím uklízet do jedné fmy vždy jeden den o víkendu. Nikdo tam není, pohodička, během hodinky je hotovo. Ale mají tam sklepní prostor, kde mají vzorkovnu. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela, ale teď co se tady tak bavíme, tak:
v noci jak byla bouřka se mi několikrát chtělo-to už jsem měla v hlavě Silent Hill s Kruhem dohromady
v práci jsem šla nahoru po dřevěných schodech a říkám si, aby mě tak nikdo nechytil ze spodku schodů za kotníky, dole jsem všude rosvítila a dala mp3 na plný koule ať neslyším případné kroky
. Je to starý dům a i když nahoře bydlí lidé, nikdy jsem si těch kroků nevšímala jako dnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 Teda dokážu si to představit, to je fakt děs
Ale zvládla jsi to, nic a nikdo tam není
Člověk musí myslet na něco jinýho že? Pokud to půjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejhorší je, že si to sama vsugerovávám a myslím na ty nejhorší scény. Proč to nevím, asi můj mozek chce abych byla vystresovaná
. Ale jo zvládla jsem to, ale ty zvuky mi nepřidaly. Pak jsem odmetla pár pavouků a bylo dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 No jo, přesně tak, mozek s námi hraje. A toho se bojím! Že třeba moje hlava vytvoří nějakou halucinaci, a to bych se po… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsem se kvůli prckovi probudila ve 3.15. Hádejte jaká byla moje první myšlenka. Tak rychle jen dudel a do pelechu, ať zaspím chtíč na WC ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit