Bojíte se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
28.6.12 21:24

Zdravím :mavam:

dneska odpo jsem přečetla celou diskuzi a ted tu se. u maggi v kostkách :lol:

takový zížitky jako vy nemám, ale občas se otočím a vidím se někoho mihnout u okna, přitom tu nikdo není :nevim: fuuuj a ted ksyž jsem si tady přečetla takový věci a to jsem dneska sama doma úúúúúúúúúúúúú :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
28.6.12 21:32

@1simona1 sovička byla hezčííííííí ten pán je jak z těch vašich vprávění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.6.12 21:33
@1024 píše:
@1simona1 sovička byla hezčííííííí ten pán je jak z těch vašich vprávění :mrgreen:
:P :P :P já toho pána miluji, tedy ten jeho smích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale časem se třeba vrátím k sově :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
29.6.12 06:22

Tak já tedy taky něco přidám :D pár podivností se mi taky stalo. Jsem teda ten typ člověka, který na takovéhle věcí věří, ale zároveň se také pěkně bojím :roll: stalo mi toho celkem dost, ale napíšu alespoň pár věcí

Jako malá holka jsem často jezdívala do různých ozdravných léčeben, jednou to jsem byla v lázních kvůli slepému střevu a kamarádky se dost často zabývali duchaři a já samozřejmě s nimi. Byl večer před koncem a jako malé holky jsme se dočetli, že když se řekne třikrát do zrcadla krvavá Máří budou se dít zvláštní věci. Jedna z holčin si z toho dělala srandu a tak to zkusila, jenže chvilku potom najednou uplně zmateně odešla a v celém areálu ji nikdo nemohl najít, nakonec se našla ale byla uplně mimo :roll: řekla to naproti mé posteli a já jsem se prostě zařekla, že tam v tom pokoji spát nebudu, tak jsem šla ke kamarádkám vedle na pokoj, vše bylo v pohodě, ale ráno najednou z koše vyběhl obrovský pavouk váhu jsme tomu sice nepřikládali ale to co se stalo po tom už náhoda asi nebyla…přesně ve stejnou dobu a ve stejnou minutu na mém původním pokoji a na pokoji mých kamarádech zhaslo světlo a následně v tu samou chvíli praskly všechny žárovky, možná to byla jen náhodna, ale každopádně jsem nikdy takovou náhodu nezažila.

další divná věc se mi stala s mamkou, byli jsme sami doma a v TV zrovna běžel horor 3:15 zemřeš, byli jsme po… až za ušima, ale v pohodě jsme to dokoukali a šli spát, najednou jsme od bratra z pokoje slyšeli zvonit digitální budík bylo to přesně 3:20, v tu dobu nás to celkem vyděsilo nikdy jsme ho nenařizovali a už vůbec ne na takovouhle dobu, nedávno jsem se dívala na tento film znovu a znovu se rozezněl podobný budík tak byla to náhoda nebo ne :?:

jinak občas mívám taková blbá tušení že se něco stane a občas to mé blbé tušení opravdu vyjde, o snech ani nemluvě už několikrát se mi stalo, že to o se mi zdálo se později opravdu stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 07:28

Taky přidám svůj zážitek, na tyhle věci věřím a když o něčem slyším tak se docela bojím :D Bylo to tenkrát ještě když jsme bydleli v jednom domě kde mám trv. bydliště. Tenkrát jsem tam bydlela úplně dole já, brácha mamka a její manžel. Nad náma děda s babičkou, v bývalé garáži, předělané na byt-prababička a úplně nahoře teta se svoji rodinou. Já vždycky chodila nahoru k dědovi a babičce a několikrát se nám stalo, že jsme slyšeli tedy pouze já a babička, jak někdo dupe po schodech k tetě, přitom byli všichni pryč. Babička se šla podívat ale nikde nikdo, všichni byli stále pryč. Děda nám řekl že jsme praštěný, že nic neslyšel. Vyprávěla jsem to mamce a ta mě zaskočila ještě víc. Byli tenkrát s manželem na pivu, mamka šla domů dřív nebylo jí nějak dobře, jak přišla tak slyšela taky dupání od nás až nahoru, bála se a čekala až přijde manžel. Když přišel taky to dupání uslyšel a začal na mamku řvát, koho tady má, mamka se rozbrečela a on letěl nahoru až na půdu „aby ho našel“ a nikde nikdo, tak se jí omlouval. Ke všemu to dupání ve stejnou chvíli slyšel zrovna i děda a už si z nás od tý doby nestřílel. Nevím čím to, jen vím že tam bydlel hrobař, v garáži parkoval nějaký historický autobus a v baráku umřela moje praprababička.

• Citovat
  • Upravit
13770
29.6.12 10:49
@1simona1 píše:
Hele, Ty coby těhulka bys na kraviny čumět neměla :lol:

Tak teď na „To“ koukám, bude to taková hororová klasika od Stephena Kinga, tak jsem zvědavá, nikdy jsem od něho nic neviděla :mrgreen: Já si stahuju spíš novější horory. Co můžu doporučit já, tak Jezero smrti, Martyrs, Pád do tmy, Ti druzí :palec: A miluju Silent hill ale to už se může líbit málo komu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.6.12 11:46
@panenka87 píše:
Tak teď na „To“ koukám, bude to taková hororová klasika od Stephena Kinga, tak jsem zvědavá, nikdy jsem od něho nic neviděla :mrgreen: Já si stahuju spíš novější horory. Co můžu doporučit já, tak Jezero smrti, Martyrs, Pád do tmy, Ti druzí :palec: A miluju Silent hill ale to už se může líbit málo komu :)

Ty se na TO, fakt díváš? Teda, já jsem dnes byla ve sklepě a pes musel být se mnbou bo sem se bála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.6.12 12:18

@1simona1 Jojo dívám, přes den je to úplně v pohodě. Ale nesmím si na TO vzpomenout v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
29.6.12 13:49

Nerozumíte tu někdo snům..? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:51
@panenka87 píše:
@1simona1 Jojo dívám, přes den je to úplně v pohodě. Ale nesmím si na TO vzpomenout v noci :mrgreen:

Tak zhodnotila bych ten film na 3*/5…spíš jsem se něčemu smála :) myslím si, že knížka by byla daleko děsivější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:07
@panenka87 píše:
Tak zhodnotila bych ten film na 3*/5…spíš jsem se něčemu smála :) myslím si, že knížka by byla daleko děsivější :)

Ja kdyz koukam na horor, tak pak nejdu ani na zachod, takze trpim az do rana, protoze vsude vidim stiny :mrgreen: nedej boze aby hafik zvedl hlavu a zacal vrcet do tmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:22

@Sasanka30 Proto já na ně koukám přes den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:35
@panenka87 píše:
@Sasanka30 Proto já na ně koukám přes den :palec:

Kdyz to me nenapadne a asi k tomu potrebuju tu tmu a bat se,nebo nevim :mrgreen:
Jsem tenkrat byla v kine na nejakym hororu,samozrejme vecer a byla tam i scena z parkoviste,jak na svoji obet cihal u auta,byla jsem tam s kamoskou a dobu nam trvalo,nez jsme se odvazily odjet a to jeste s pomoci nejakyho kluka,ktereho kamoska odchytla,aby to sel zkontrolovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.6.12 20:40
@Sasanka30 píše:
Kdyz to me nenapadne a asi k tomu potrebuju tu tmu a bat se, nebo nevim :mrgreen:
Jsem tenkrat byla v kine na nejakym hororu, samozrejme vecer a byla tam i scena z parkoviste, jak na svoji obet cihal u auta, byla jsem tam s kamoskou a dobu nam trvalo, nez jsme se odvazily odjet a to jeste s pomoci nejakyho kluka, ktereho kamoska odchytla, aby to sel zkontrolovat :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:41
@Sasanka30 píše:
Kdyz to me nenapadne a asi k tomu potrebuju tu tmu a bat se, nebo nevim :mrgreen:
Jsem tenkrat byla v kine na nejakym hororu, samozrejme vecer a byla tam i scena z parkoviste, jak na svoji obet cihal u auta, byla jsem tam s kamoskou a dobu nam trvalo, nez jsme se odvazily odjet a to jeste s pomoci nejakyho kluka, ktereho kamoska odchytla, aby to sel zkontrolovat :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: hezký zážitek :palec:
No já jsem teď doma, na neschopence, takže si postahuju nějaké filmy a koukám na ně přes den. Přítel horory nemusí ale já je mám celkem ráda. Asi mám málo vzrušení v tom životě :mrgreen: Ale samozřejmě v noci se bojím, to jo! Bojím se, že něco zahlédnu, že si něco přivolám tím, že na to myslím. Takže se tím ještě víc vystihuju. :zed: Ale když jdu v noci na záchod, v takovém polospánku, tak to je v pohodě. To můj mozek myslí jen na pokyny těla, abych se dostala na WC a na zpět :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat