Bojíte se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zdravím ![]()
dneska odpo jsem přečetla celou diskuzi a ted tu se. u maggi v kostkách ![]()
takový zížitky jako vy nemám, ale občas se otočím a vidím se někoho mihnout u okna, přitom tu nikdo není
fuuuj a ted ksyž jsem si tady přečetla takový věci a to jsem dneska sama doma úúúúúúúúúúúúú
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1simona1 sovička byla hezčííííííí ten pán je jak z těch vašich vprávění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
@1simona1 sovička byla hezčííííííí ten pán je jak z těch vašich vprávění
ale časem se třeba vrátím k sově
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já tedy taky něco přidám
pár podivností se mi taky stalo. Jsem teda ten typ člověka, který na takovéhle věcí věří, ale zároveň se také pěkně bojím
stalo mi toho celkem dost, ale napíšu alespoň pár věcí
Jako malá holka jsem často jezdívala do různých ozdravných léčeben, jednou to jsem byla v lázních kvůli slepému střevu a kamarádky se dost často zabývali duchaři a já samozřejmě s nimi. Byl večer před koncem a jako malé holky jsme se dočetli, že když se řekne třikrát do zrcadla krvavá Máří budou se dít zvláštní věci. Jedna z holčin si z toho dělala srandu a tak to zkusila, jenže chvilku potom najednou uplně zmateně odešla a v celém areálu ji nikdo nemohl najít, nakonec se našla ale byla uplně mimo
řekla to naproti mé posteli a já jsem se prostě zařekla, že tam v tom pokoji spát nebudu, tak jsem šla ke kamarádkám vedle na pokoj, vše bylo v pohodě, ale ráno najednou z koše vyběhl obrovský pavouk váhu jsme tomu sice nepřikládali ale to co se stalo po tom už náhoda asi nebyla…přesně ve stejnou dobu a ve stejnou minutu na mém původním pokoji a na pokoji mých kamarádech zhaslo světlo a následně v tu samou chvíli praskly všechny žárovky, možná to byla jen náhodna, ale každopádně jsem nikdy takovou náhodu nezažila.
další divná věc se mi stala s mamkou, byli jsme sami doma a v TV zrovna běžel horor 3:15 zemřeš, byli jsme po… až za ušima, ale v pohodě jsme to dokoukali a šli spát, najednou jsme od bratra z pokoje slyšeli zvonit digitální budík bylo to přesně 3:20, v tu dobu nás to celkem vyděsilo nikdy jsme ho nenařizovali a už vůbec ne na takovouhle dobu, nedávno jsem se dívala na tento film znovu a znovu se rozezněl podobný budík tak byla to náhoda nebo ne ![]()
jinak občas mívám taková blbá tušení že se něco stane a občas to mé blbé tušení opravdu vyjde, o snech ani nemluvě už několikrát se mi stalo, že to o se mi zdálo se později opravdu stalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přidám svůj zážitek, na tyhle věci věřím a když o něčem slyším tak se docela bojím
Bylo to tenkrát ještě když jsme bydleli v jednom domě kde mám trv. bydliště. Tenkrát jsem tam bydlela úplně dole já, brácha mamka a její manžel. Nad náma děda s babičkou, v bývalé garáži, předělané na byt-prababička a úplně nahoře teta se svoji rodinou. Já vždycky chodila nahoru k dědovi a babičce a několikrát se nám stalo, že jsme slyšeli tedy pouze já a babička, jak někdo dupe po schodech k tetě, přitom byli všichni pryč. Babička se šla podívat ale nikde nikdo, všichni byli stále pryč. Děda nám řekl že jsme praštěný, že nic neslyšel. Vyprávěla jsem to mamce a ta mě zaskočila ještě víc. Byli tenkrát s manželem na pivu, mamka šla domů dřív nebylo jí nějak dobře, jak přišla tak slyšela taky dupání od nás až nahoru, bála se a čekala až přijde manžel. Když přišel taky to dupání uslyšel a začal na mamku řvát, koho tady má, mamka se rozbrečela a on letěl nahoru až na půdu „aby ho našel“ a nikde nikdo, tak se jí omlouval. Ke všemu to dupání ve stejnou chvíli slyšel zrovna i děda a už si z nás od tý doby nestřílel. Nevím čím to, jen vím že tam bydlel hrobař, v garáži parkoval nějaký historický autobus a v baráku umřela moje praprababička.
- Citovat
- Upravit
@1simona1 píše:
Hele, Ty coby těhulka bys na kraviny čumět neměla
Tak teď na „To“ koukám, bude to taková hororová klasika od Stephena Kinga, tak jsem zvědavá, nikdy jsem od něho nic neviděla
Já si stahuju spíš novější horory. Co můžu doporučit já, tak Jezero smrti, Martyrs, Pád do tmy, Ti druzí
A miluju Silent hill ale to už se může líbit málo komu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
Tak teď na „To“ koukám, bude to taková hororová klasika od Stephena Kinga, tak jsem zvědavá, nikdy jsem od něho nic nevidělaJá si stahuju spíš novější horory. Co můžu doporučit já, tak Jezero smrti, Martyrs, Pád do tmy, Ti druzí
A miluju Silent hill ale to už se může líbit málo komu
Ty se na TO, fakt díváš? Teda, já jsem dnes byla ve sklepě a pes musel být se mnbou bo sem se bála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1simona1 Jojo dívám, přes den je to úplně v pohodě. Ale nesmím si na TO vzpomenout v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
@1simona1 Jojo dívám, přes den je to úplně v pohodě. Ale nesmím si na TO vzpomenout v noci
Tak zhodnotila bych ten film na 3*/5…spíš jsem se něčemu smála
myslím si, že knížka by byla daleko děsivější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
Tak zhodnotila bych ten film na 3*/5…spíš jsem se něčemu smálamyslím si, že knížka by byla daleko děsivější
Ja kdyz koukam na horor, tak pak nejdu ani na zachod, takze trpim az do rana, protoze vsude vidim stiny
nedej boze aby hafik zvedl hlavu a zacal vrcet do tmy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
@Sasanka30 Proto já na ně koukám přes den
Kdyz to me nenapadne a asi k tomu potrebuju tu tmu a bat se,nebo nevim ![]()
Jsem tenkrat byla v kine na nejakym hororu,samozrejme vecer a byla tam i scena z parkoviste,jak na svoji obet cihal u auta,byla jsem tam s kamoskou a dobu nam trvalo,nez jsme se odvazily odjet a to jeste s pomoci nejakyho kluka,ktereho kamoska odchytla,aby to sel zkontrolovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanka30 píše:
Kdyz to me nenapadne a asi k tomu potrebuju tu tmu a bat se, nebo nevim
Jsem tenkrat byla v kine na nejakym hororu, samozrejme vecer a byla tam i scena z parkoviste, jak na svoji obet cihal u auta, byla jsem tam s kamoskou a dobu nam trvalo, nez jsme se odvazily odjet a to jeste s pomoci nejakyho kluka, ktereho kamoska odchytla, aby to sel zkontrolovat![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanka30 píše:
Kdyz to me nenapadne a asi k tomu potrebuju tu tmu a bat se, nebo nevim
Jsem tenkrat byla v kine na nejakym hororu, samozrejme vecer a byla tam i scena z parkoviste, jak na svoji obet cihal u auta, byla jsem tam s kamoskou a dobu nam trvalo, nez jsme se odvazily odjet a to jeste s pomoci nejakyho kluka, ktereho kamoska odchytla, aby to sel zkontrolovat![]()
No já jsem teď doma, na neschopence, takže si postahuju nějaké filmy a koukám na ně přes den. Přítel horory nemusí ale já je mám celkem ráda. Asi mám málo vzrušení v tom životě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit