Bojíte se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tohle mě zaujalo, je to pohled do jedné z místností opuštěné psychiatrické léčebny. Docela by mě zajímalo jakto, že to tam je furt? A hlavně to nevypadá jako kdyby někomu ujela ruka s transfúzí…spíš jako by někomu ujela ruka s motorovkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako koukla jsem na kousek těch „lovců duchů“ v kostele. Já bych tam nešla ani za zlatý prase. A pak to ještě vidět co tam všechno bylo kolem mne. Fuj tajksl. Mám z toho úplně husí kůži…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to síla.. těch dílů je hodně, bohužel jsou jen některé na youtube.
Nedávno jsem si na to vzpoměla, a hledala kde si to stáhnout, a nenašla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Duchařiny miluju a bojím se ![]()
Příběh první
Se odehrál v době základní školy. V noci ke mně přišla přes balkon postava. Svítila, zářila. Držela mě pevně za ruku a něco mi telepaticky sdělovala. Byla jsem paralizovaná strachem. Nevím už, co mi sdělovala. Vím jen, že jsem v šoku pak přišla za našima a brečela jsem. Ráno mě bolela ruka. Naši si mysleli, že to byl sen. Třeba jo.
Příběh druhý až večer
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
http://youtu.be/coY6__blhHUtohle mě zaujalo, je to pohled do jedné z místností opuštěné psychiatrické léčebny. Docela by mě zajímalo jakto, že to tam je furt? A hlavně to nevypadá jako kdyby někomu ujela ruka s transfúzí…spíš jako by někomu ujela ruka s motorovkou
ty vole, jsem jen uviděla tu krev-byla to krev? a dál jsem nekokala, jsem to vypla, jsem se bála že tam cosi vyhukne na mně,. co tam bude dál?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MeloryNox píše:
Duchařiny miluju a bojím se![]()
Příběh první
Příběh druhý až večer
Se odehrál v době základní školy. V noci ke mně přišla přes balkon postava. Svítila, zářila. Držela mě pevně za ruku a něco mi telepaticky sdělovala. Byla jsem paralizovaná strachem. Nevím už, co mi sdělovala. Vím jen, že jsem v šoku pak přišla za našima a brečela jsem. Ráno mě bolela ruka. Naši si mysleli, že to byl sen. Třeba jo.![]()
já když jsem byla malá, tak do teď nevím zda to byl živý sen nebo né, ale jsem spala na proti oknu na poschodovce a z okna vyšel chlap v černém a ptal se mně jestli jsou naši doma a já že jo a on vešel z izby do druhej izby a hotovo ![]()
asi fakt živý sen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna na to koukám a zatím jsem nic neviděla, uvidím. @1simona1 Ty sis změnila profilovou fotku, že. Já tě hledala vždy podle té sovičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
Zrovna na to koukám a zatím jsem nic neviděla, uvidím. @1simona1 Ty sis změnila profilovou fotku, že. Já tě hledala vždy podle té sovičky
jj změnila
kde jako hledala??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1simona1 No tak v diskuzi. Nebo když jsem třeba na tebe natrefila jinde tak jsem si řekla, jé tu znám z bojácné diskuze. Ne že bych tě vyhledávala, to ne
. Jen, že některé si pamatuju spíš podle profilu než podle jmen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
@1simona1 No tak v diskuzi. Nebo když jsem třeba na tebe natrefila jinde tak jsem si řekla, jé tu znám z bojácné diskuze. Ne že bych tě vyhledávala, to ne. Jen, že některé si pamatuju spíš podle profilu než podle jmen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! Narazila jsem na vaší diskuzi a přiznám se, že se bojím i jen číst některé ty vaše příspěvky, abych tu zase nelezla v noci se sevřeným zadkem.
Jen jsem to teda prolítla a zmínky o filmu Kruh se mě teda týkají taky. Byla jsem na tom sama v kině po tom, co jsem viděla pouze ukázky a vypadalo to jen jako pěknej film.
Pěknej je, o to nic, ale špatně mi bylo ještě 14dní, o spaní nemluvim a do dneška mám panickou hrůzu ze „slepičího“ vysílání v televizi!
A v nedávné době jsem na tohle trauma asi pozapoměla a večer si pustila s manželem Ženu v černém.
Extrémně předvídatelný film, takže jsem polovinu v podstatě neviděla, funěla jsem do polštáře
, ale občasný vykouknutí a to jak ta ženská řve… No je to asi dva měsíce a pořád se v noci bojím jít na záchod! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jééé to znám. My zase měly doma před časem „fousatého pána“. Adél se jednoho dne vzbudila a něco hledala, já co že to hledá a ona pořád: „Kde je pán?“ a já, že se jí to zdálo a ona že ne ne, že tu s ní seděl a měl fousy. Pak o něm mluvila ještě párkrát a utichlo to a znova asi za týden zase po ránu, kde je kde je. Tak jsem se ptala, kde ho viděla naposledy, a ona, že s maminkou v postýlce.
Holky mě skoro trefil šlak, manžel byl zrovna na služebce a Adélka, že prý ten fousáč ležel vedle maminky. V práci se tomu smáli a říkali: „počkej, až se manžel vrátí a první co mu malá řekne, je že s maminkou spinkal nějakej fousatej pán
“
Byla jsem bez sebe strachy, furt rozsvíceno, puštěnou muziku a pak to nějak vyšumělo, už ho dlouho neviděla, tak 3 měsíce, já se radši neptám, abych jí to nepřipomínala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@honey_star píše:
@Žirafátkojééé to znám. My zase měly doma před časem „fousatého pána“. Adél se jednoho dne vzbudila a něco hledala, já co že to hledá a ona pořád: „Kde je pán?“ a já, že se jí to zdálo a ona že ne ne, že tu s ní seděl a měl fousy. Pak o něm mluvila ještě párkrát a utichlo to a znova asi za týden zase po ránu, kde je kde je. Tak jsem se ptala, kde ho viděla naposledy, a ona, že s maminkou v postýlce.![]()
![]()
Holky mě skoro trefil šlak, manžel byl zrovna na služebce a Adélka, že prý ten fousáč ležel vedle maminky. V práci se tomu smáli a říkali: „počkej, až se manžel vrátí a první co mu malá řekne, je že s maminkou spinkal nějakej fousatej pán
“
Byla jsem bez sebe strachy, furt rozsvíceno, puštěnou muziku a pak to nějak vyšumělo, už ho dlouho neviděla, tak 3 měsíce, já se radši neptám, abych jí to nepřipomínala…
no, teď jsem si na něj zase vzpoměla a budu se bát jít z práce domů. Sakra já se umím vypsychovat i sama
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit