Bojíte se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
30.6.12 20:44
@panenka87 píše: :mrgreen: :mrgreen: hezký zážitek :palec:
No já jsem teď doma, na neschopence, takže si postahuju nějaké filmy a koukám na ně přes den. Přítel horory nemusí ale já je mám celkem ráda. Asi mám málo vzrušení v tom životě :mrgreen: Ale samozřejmě v noci se bojím, to jo! Bojím se, že něco zahlédnu, že si něco přivolám tím, že na to myslím. Takže se tím ještě víc vystihuju. :zed: Ale když jdu v noci na záchod, v takovém polospánku, tak to je v pohodě. To můj mozek myslí jen na pokyny těla, abych se dostala na WC a na zpět :)

Taky jsem doma, tak az nejaky pekny uvidis, dej mi vzdy vedet, budu taky cihat pres den :mrgreen:
Jo ja taky v noci chodim jak duch, ani si na zachode nerozinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:47

@Sasanka30 Pád do tmy, si viděla? :mrgreen: to je dobrá lekačka :mrgreen: a celkem psycho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:53
@panenka87 píše:
@Sasanka30 Pád do tmy, si viděla? :mrgreen: to je dobrá lekačka :mrgreen: a celkem psycho

Tak to jsem nevidela,jdu to stahnout :mrgreen: :mrgreen: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:55
@Sasanka30 píše:
Tak to jsem nevidela, jdu to stahnout :mrgreen: :mrgreen: diky

Tak pak dej vědět, jak se ti to líbilo :) a budeš na to koukat ještě dnes? V noci bych se na to nedívala ale pravda, je to větší vzrůšo :palec:
http://www.csfd.cz/…-pad-do-tmy/ je to tady tento, tak aby sis stáhla to co myslím. Těch Pádů do tmy je víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:57
@panenka87 píše:
Tak pak dej vědět, jak se ti to líbilo :) a budeš na to koukat ještě dnes? V noci bych se na to nedívala ale pravda, je to větší vzrůšo :palec:

No chtela bych to zkusit v noci :mrgreen: kdyztak to vypnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:59
@Sasanka30 píše:
No chtela bych to zkusit v noci :mrgreen: kdyztak to vypnu :mrgreen:

To už bude pozdě, to už budeš pokakaná strachy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: radši se na to dodívej, ten konec je aspoň trošku, v rámci možnosti pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 21:01
@panenka87 píše:
To už bude pozdě, to už budeš pokakaná strachy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: radši se na to dodívej, ten konec je aspoň trošku, v rámci možnosti pozitivní :)

Ha takze jeste nejakej kybl k posteli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:03
@Sasanka30 píše:
Ha takze jeste nejakej kybl k posteli :mrgreen: :mrgreen:

Hele to už mě ale taky jednou napadlo, abych nemusela kvůli čůrání pořád přes celý byt. Ale přítel to zamítl, prý že to nebude čuchat :D Ale jinak ten kýbl jsem chtěla ne kvůli strachu ale protože věčně lítám na WC. A to i před otěhotnění :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
30.6.12 21:06
@panenka87 píše
A miluju Silent hill ale to už se může líbit málo komu :)

Viděla jsme ho v kině a pak asi ještě 2×, jak není to špatný, ale nějaký scény zbytečně přichycený za vlasy. Nejhorší je jak jde tam dolů, to jsem měla vždycky bobky

JInak jsem včera shlédla s manžou Constantine a on se bál 8o, prý to zas neusnu. A já byla uplně v pohodě, dokonce jsem si vzpomněla, že začátek, jak tam lezla ta holka po zdi. Tu scénu jsem už kdysi viděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 21:07
@panenka87 píše:
Hele to už mě ale taky jednou napadlo, abych nemusela kvůli čůrání pořád přes celý byt. Ale přítel to zamítl, prý že to nebude čuchat :D Ale jinak ten kýbl jsem chtěla ne kvůli strachu ale protože věčně lítám na WC. A to i před otěhotnění :pocitac:

Tak stahuju, je to jednička vid? Protože pak jsem našla ještě dvojku, ale ta je myslim s titulkama a to by mě nebavilo :mrgreen:
No mě o tom záchodě ani nemluv a já jsem ted uchylná na meloun, vždycky si koupim tak kolem osmi kil a pulku mam na den a ted v těch hicech ho pořád pojídám, takže v noci chodim tak každý dvě hodiny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:12

@Sasanka30 Jojo, je to jednička :palec:. Dvojka je už trapná :)
My jsem učůraný co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 21:14
@panenka87 píše:
@Sasanka30 Jojo, je to jednička :palec:. Dvojka je už trapná :)
My jsem učůraný co :)

Já se na to hrozně těšim, už jsem dlouho žádnej horor nezkoukla :mrgreen: :mrgreen:
No já hrozně, až mě to uplně točí :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:15
@1024 píše:
Viděla jsme ho v kině a pak asi ještě 2×, jak není to špatný, ale nějaký scény zbytečně přichycený za vlasy. Nejhorší je jak jde tam dolů, to jsem měla vždycky bobkyJInak jsem včera shlédla s manžou Constantine a on se bál 8o, prý to zas neusnu. A já byla uplně v pohodě, dokonce jsem si vzpomněla, že začátek, jak tam lezla ta holka po zdi. Tu scénu jsem už kdysi viděla :palec:

Já na Silent Hill miluju tu doprovodnou hudbu, stáhla jsem si i soundtrack :)
No a vždycky když spustila ta siréna, to jsem hned začala bát, to jsem věděla že bude zle. Určitě je to hodně přitažené za vlasy ale je to podle počítačové hry, a tu hru jsem neznala. Ale určitě fanoušci te hry, filmu rozumí. Já mám pocit, že ne všechno jsem pochopila. Hlavně ten konec. Nevím, jestli teda byly mrtvé? Prý ne, takže fakt necáhápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:16
@Sasanka30 píše:
Já se na to hrozně těšim, už jsem dlouho žádnej horor nezkoukla :mrgreen: :mrgreen:
No já hrozně, až mě to uplně točí :cert: :mrgreen:

Tak si ještě stáhni Silent hill http://www.csfd.cz/…silent-hill/
Je to film, který se Ti bude buď fakt líbit a nebo vůbec. Já jsem první případ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:18

@Sasanka30 Dneska budu na tebe vzpomínat jak se budeš bát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie