Počasí v ČR a 21. 12. 2012
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Klima země jde do pr…
Nedivila bych se, kdyby ten rádoby konec světa byla megabouřka, super vůlkám nebo benzín za 80kč/l ![]()
- Citovat
- Upravit
@nikol.ondrášovka píše:
Klima země jde do pr…Nedivila bych se, kdyby ten rádoby konec světa byla megabouřka, super vůlkám nebo benzín za 80kč/l
Jo, s tím benzínem je to asi nejpravděpodobnější ![]()
- Citovat
- Upravit
No, občas se nad tím zamyslím, ale to je tak všechno.
Protože jestli se něco stane, tak s tím stejně nic nenadělám a proto si snažím užít každý den naplno. Protože se může stát, že každý můj večer může být taky ten úplně poslední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yum-yum26 píše:
Jo, s tím benzínem je to asi nejpravděpodobnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design píše:
No, občas se nad tím zamyslím, ale to je tak všechno.Protože jestli se něco stane, tak s tím stejně nic nenadělám a proto si snažím užít každý den naplno. Protože se může stát, že každý můj večer může být taky ten úplně poslední.
Ted jsi ve me evokovala myslenku, dat si cokoladu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si myslim, ze neco prijde. Jenze Mayove nenapsali jak a co presne, jako ve vsech vestbach techto „superstars“
.
Podle me prijde ekonomicka krize, velka. To je muj tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdyt to rikam
:
„Je pravděpodobné, že konec mayského cyklu v roce 2012 nebude znamenat fyzickou likvidaci Země nějakou přírodní katastrofou, ale počátek nového období civilizace, kdy lidstvo bude okolnostmi donuceno pochopit, že dosavadní materialistickou spotřební společnost je třeba nahradit duchovně se rozvíjející společností se zcela rovnoprávným postavením jejích členů.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu je to počasí v ČR divné.
Já si tedy myslím, že bude 21.12.2012… teda, ted na to datum koukám a vypadá fakt magicky.
Myslím, že bude nějaká magnetická bouře, nebo tak něco. Možná do naší země narazí nějaká planeta, třeba ta, co se k nám nejvíc přibližuje. No nevím no.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Weru píše:
Jinak neco k vecernimu cteni :http://camilla.morkovice.sweb.cz/…rok_2012.htm
Jen jestli v tom ti Mayové s koncem světa nejsou tak trochu nevinně
.
- Citovat
- Upravit
@yum-yum26 píše:
Jen jestli v tom ti Mayové s koncem světa nejsou tak trochu nevinně.
Jsou to bajkari
.
Ono si to jejich vestectvi da vylozit jakkoli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja se toho vseho boji, a nechci aby se neco delo, jako konec sveta nebo tak neco podobnyho…Chci zde byt, dlouho, jak jen to pujde…Nenarodila jsem se jen proto, abych umrela mlada…Chci zde byt…ASle neovlivnim nic, co se stane se stane a ja s tim nehnu…Ale bojim se..Nevim co bude, ale snad vse bude dobre, a budem zde dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděli jste teď reportáž na Nově ohledně počasí nad ČR?
Kolikrát mi to přijde hrůzné to počasí, že si vzpomenu na film 2012… jak to tam všechno začalo
Co na to říkáte vy, bojíte se nějaké katastrofy koncem roku? Nemyslím konec světa, ale nějaká změna v přírodě, silnější erupce!
Raději anonymně - abyste mě neměli za blázna