Počasí v ČR a 21. 12. 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
23.8.12 20:39

Tak ja se toho vseho boji, a nechci aby se neco delo, jako konec sveta nebo tak neco podobnyho…Chci zde byt, dlouho, jak jen to pujde…Nenarodila jsem se jen proto, abych umrela mlada…Chci zde byt…ASle neovlivnim nic, co se stane se stane a ja s tim nehnu…Ale bojim se..Nevim co bude, ale snad vse bude dobre, a budem zde dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.8.12 20:39

Bude změna počasí, a počítám, že bouchne sopka, a zmrzneme!

• Citovat
  • Upravit
46867
23.8.12 20:40
@levmah28 píše:
Bude změna počasí, a počítám, že bouchne sopka, a zmrzneme!

jakoze ta lava bude mrznouci lava? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.8.12 20:42
@Weru píše:
jakoze ta lava bude mrznouci lava? :think:

Ne, ten prach zastíní slunce. A co bude bez slunce? Zima.

• Citovat
  • Upravit
23847
23.8.12 20:44
@nikol.ondrášovka píše:
Klima země jde do pr… :) Nedivila bych se, kdyby ten rádoby konec světa byla megabouřka, super vůlkám nebo benzín za 80kč/l :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ten poslední argument mě rozsekal - to bude fakt znamenat konec světa, ti Mayové to fakt vyhmátli už tenkrát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.8.12 20:45
@levmah28 píše:
Ne, ten prach zastíní slunce. A co bude bez slunce? Zima.

mmmmm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.12 20:48
@Tali1 píše:
Opravdu je to počasí v ČR divné. :nevim: Já si tedy myslím, že bude 21.12.2012… teda, ted na to datum koukám a vypadá fakt magicky. 8o :mrgreen: Myslím, že bude nějaká magnetická bouře, nebo tak něco. Možná do naší země narazí nějaká planeta, třeba ta, co se k nám nejvíc přibližuje. No nevím no.. :lol:

To už vypadá magičtěji 20.12.2012. No a teď babo raď, jestli se třeba mám na toho 21.12 objednat třeba ke kadeřnici :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.8.12 20:49
@Gina108 píše:
To už vypadá magičtěji 20.12.2012. No a teď babo raď, jestli se třeba mám na toho 21.12 objednat třeba ke kadeřnici :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja vim co udelam 20.12.
Snim vsechno Vanocni cukrovi, co kdybych do ty doby umrzla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.8.12 20:54

Nebo taky může bouchnout slunko :palec: může být válka, nu co už hlavně ať je to rychlé a bezbolestné..

• Citovat
  • Upravit
46867
23.8.12 20:56
@levmah28 píše:
Nebo taky může bouchnout slunko :palec: může být válka, nu co už hlavně ať je to rychlé a bezbolestné..

Tak valku ne, ta bezbolestna moc nebude.
Jeste nejakej vedec zjistil, teda spis vydedukoval, ze by prej mohla bouchnout supernova a tim by vzniklo druhe slunce. S tim budou reagovat rostliny, lidi atd. :nevim: Ale podle me jsou to jen dedukce z cisel co predpovedeli mayove.
Ja tomu moc neverim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
23.8.12 20:58

Nebo to ty Maye uz proste jen prestalo bavit.. Koho by to taky bavilo tak dlouho tesat…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
23.8.12 21:12
@yum-yum26 píše:
Jednou prostě skončit museli :lol:

To je logický. :lol: Prostě si řekli, že datum 21.12.2012 vypadá magicky a tak u něj skončili. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lucie46
23.8.12 21:21

@Weru tak jsem to cely prelouskala :) no nevim no :nevim: :nevim: :nevim: je fakt, ze uz to tady bylo nekolikrat, ale nikdy ne s takovymi dukazy-nedukazy… Pamatuju si jak jsem jako 12 lety dite stala 31.12.1999 o pulnoci u okna a modlila se, aby ten konec sveta, ktery predpovedel Nostradamus nebyl…

Myslim, ze na tom neco bude, ale co… :think:

Pocasim to asi nebude.. to bylo vzdycky :)

• Citovat
  • Upravit
46867
23.8.12 21:25
@Lucie46 píše:
@Weru tak jsem to cely prelouskala :) no nevim no :nevim: :nevim: :nevim: je fakt, ze uz to tady bylo nekolikrat, ale nikdy ne s takovymi dukazy-nedukazy… Pamatuju si jak jsem jako 12 lety dite stala 31.12.1999 o pulnoci u okna a modlila se, aby ten konec sveta, ktery predpovedel Nostradamus nebyl…

Myslim, ze na tom neco bude, ale co… :think:

Pocasim to asi nebude.. to bylo vzdycky :)

Taky si pamatuju, jak nam ve skole cosi vtloukali do hlavy, ale to bylo ohl+edne jinyho roku, tusim 1990 a my chudaci vsichni vystraseni a nic se nedelo. :roll:
Otec mi to nejak vysvetloval (je taky vedec), jak to je a jak s eto da vylozit nekolika zpusoby, uz si nepamatuju presne, ja tady tem moc chytrym lidem nerozumim :lol:.
proto si myslim, z epadne ekonomika, vlada, nevim neco, ale co. Mozna taky velky kulovy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
23.8.12 21:30
@Weru píše:
Taky si pamatuju, jak nam ve skole cosi vtloukali do hlavy, ale to bylo ohl+edne jinyho roku, tusim 1990 a my chudaci vsichni vystraseni a nic se nedelo. :roll:
Otec mi to nejak vysvetloval (je taky vedec), jak to je a jak s eto da vylozit nekolika zpusoby, uz si nepamatuju presne, ja tady tem moc chytrym lidem nerozumim :lol:.
proto si myslim, z epadne ekonomika, vlada, nevim neco, ale co. Mozna taky velky kulovy :mrgreen:

Jojo nebo taky velky kulovy… :lol: no ja uz o tom cetla vicero clanku, ale skoro kazdy se shoduje v tom, ze by melo jit zejmena a materialni a duchovni premenu… tak uvidime… co si budem povidat, nejakou zmenu k lepsimu by to asi v nasem state chtelo… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat