Třináctá komnata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
30.8.12 21:10
@Jura007 píše:
Děvčata, ale tohle stejně nikdy neprozkoumáme. Naše možnosti jsou taaak omezené.. Čili zase prostor pro dohady a fantazi…

To není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.8.12 21:11
@lyrica píše:
@Jura007 Někdy je ale fajn dát prostor fantazii, no ne? ;)

Pokud to není fantazie ve stylu filmu „Horizont událostí“. Tam bych se dostat nechtěl. (A podvědomí i nevědomí má i svou temnou stranu; tu je lepší nechat spát… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.8.12 21:12

@Jura007 tak pokud to bereš takhle, tak máš možná pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.8.12 21:12
@janine24 píše:
To není pravda.

Tak obávám se, že v tomhle se my dva NIKDY neshodneme - i když máme hodně společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
30.8.12 21:14

Tak ostatním nepodsouvej něco, co jim může zbytečně omezit možnosti získávání informací a posouzení toho, co je zajímá. Cest je mnoho a není to nic neotevřeného nebo dlouhodobě neznámého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.8.12 21:17

Smyslem téhle diskuse není se přít o tom, jak to ve skutečnosti je.

Já bych se především ráda dozvěděla víc o cestách k poznání. Abych sama našla odpovědi na své otýzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.8.12 21:17

Člověk by měl v něco věřit… O čem by to tady pak bylo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.8.12 21:18

@meringa jak přicházejí sny je i zfilmovaný…:) Je to moc hezký, ale já mám raději Náš Domov.To je zase taková moje „bible“.

• Citovat
  • Upravit
152
30.8.12 21:18

Nikdo neví přesně proč tu jsme, kam směřujeme, jaký je náš cíl. Tak proč si o tom nepopovídat? :nevim: Každému se určitě přihodilo něco neuvěřitelného. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.8.12 21:20

@lucineeccka Ten film moc dobře neudělali :pocitac:. Knížka je knížka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.8.12 21:21
@meringa píše:
@lucineeccka Ten film moc dobře neudělali :pocitac:. Knížka je knížka ;)

budu si jí muset přečíst…přiznám se, že jsem teprve v pulce toho filmu…je to „síla“ fakt… :,( takže to koukám na etapy :oops:

• Citovat
  • Upravit
9014
30.8.12 21:22
@markytka7 píše:
Tak nad tím přemýšlím už hodně dlouho. Vlastně od smrti babičky. Když umřela tak mi 14 dnů hučelo v hlavě a potom to ustalo. Stále jsem však měla pocit, že je se mnou. To trvalo rok. Přesně po roce jsem měla pocit, že mě navždy opustila. To se opakovalo také u dědy i maminky. Minulý rok se stalo něco naprosto neuvěřitelného. Můj manžel měl dědu. Vím že si byli velmi blízcí. Manžel měl velmi zaměstnané rodiče a jeho děda se mu v dětství hodně věnoval. Děda zemřel v noci z 19. na 20. prosince 2010. S manželem jsme se dlouho snažili o miminko. Náš vytoužený Martínek se narodil 20.prosince 2011. Je možné aby s námi duše milovaného člověka zůstala po dobu 1 roku a potom se přemístila do jiného těla?

Může být, aspoň mi toto samé jednou vyprávěla jedna paní, co vykládá karty, její maminka zemřela naprosto nečekaně, karty to ukázaly asi
14 dní před tou událostí, ta její maminka si je od ní nechala vyložit poprvé v životě, vyšla tam smrt, nečekaná a nezvaná, ta kartářka z toho byla špatná a úplně paralizovaná a moc tomu nevěřila. Její maminka zemřela týden na to, na schodech ´hřbitova, padla, poranila si hlavu a do týdne byl konec. Její vnuk se narodil za rok na to… :andel: vyprávěla mi to, když jsem byla těhotná a moje babička byla už hoddně špatná, řešili jsme možnost výměny stráží, že babička odejde a moje dítě přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.8.12 21:24

Já mívám občas prožitek něčeho těžko uvěřitelného, když si dávám dokupy rodokmen. Třeba jsem ze starých matrik vyčetl události, které před náma prarodiče chtěli zatajit, protože se za ně styděli. Ale občas se tam mihne stín tušení čehosi, když si dám do řady za sebe linii tří-čtyř generací v jedné větvi rodiny… Ono se to těžko popisuje. A sám vlastně ani nevím, co hledám. Jednovím ale jistě - žádná škola nedokáže naučit to, co v těch zaprášených knížkách najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.8.12 21:24

Markytko, něco hodně podobného je jedna z věcí, nad kterou přemýšlím. Akorát že ta duše, kterou očekávám, ještě nepřšla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.8.12 21:25

@lucineeccka Když mi umřel děda, tak jsem jí četla pořád dokola… Člověku to asi nějak pomůže se s tou smrtí vyrovnat trochu líp, když má možnost věřit, že to není konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat