Babička ve snu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
babička ve snu
Ahoj,
dva dny zpátky se mi zdálo o manželově babičce, kterou jsem viděla cca 5× než umřela. Teď se mi o ni zdálo a v tom snu mi říkala, že se spojuje se mnou, ptž se jim s ostatními nedaří spojit. Shodou okolností se mi to zdálo v den jejich narozenin. Tchán /její syn) je takový nevěřící Tomáš, řekli byste mu to?
Díky za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Babička ti dává na vědomí, že je tvůj ochránce
Je s tebou a myslím si, že není potřeba to tchánovi říkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lastkecka myslíš? Mi to příjde zvláštní, ptž jsem jí skoro neznala, bydleli 200km od nás a fakt jsme se viděly párkrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zdálo před týdnem o mé babičce, přišla mě ve snu navštívit její nejlepší kamarádka, která je již léta mrtvá a říká mi: Vyřiď babičce, že jí moc pozdravuju a už se na ní těším, až budeme spolu 25.10 ![]()
Já o tom řekla mamce, taťkovi /je to jeho maminka/ jsem to neříkala.
Jinak tchánovi bych to řekla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@igracek píše:
@Lastkecka myslíš? Mi to příjde zvláštní, ptž jsem jí skoro neznala, bydleli 200km od nás a fakt jsme se viděly párkrát
Na tom přece nezáleží, člověk někdy v nechápe souvislosti, ale to neznamená, že tam nejsou.
Je úplně jedno kolikrát jste se viděli, na duchovní úrovni se to bere úplně jinak, každopádně tohle není jediný život, takže jste se klidně mohly znát z minulého života, to tak v rodině bývá a je jedno jak vzdálený příbuzný to je
A nebo je to úplně jinak, v téhle oblasti člověk nikdy neví co na něj ještě vybalí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@igracek
Já bych to řekla..i když si bude zřejmě myslet své
a zvláštní ti to může přijít, ale jsou prostě lidé co na tohle mají smysl
Mě samotné se někdy dějí opravdu zajímavé věci
Tak bych to brala i jako poctu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babička ti zatím nedala pro něj žádnou informaci, všechno je to zatím jen mezi vámi dvěma. Není důvod zatím cokoli šířit dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrinka píše:
Mě se zdálo před týdnem o mé babičce, přišla mě ve snu navštívit její nejlepší kamarádka, která je již léta mrtvá a říká mi: Vyřiď babičce, že jí moc pozdravuju a už se na ní těším, až budeme spolu 25.10
Já o tom řekla mamce, taťkovi /je to jeho maminka/ jsem to neříkala.
Jinak tchánovi bych to řekla
tak to chci vedet, jak to dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babička ve snu
Mně se ze čtvrtka na pátek také zdálo o mé babičce. V pátek by bylo dvouleté výročí jejího úmrtí. Nikdy před tím se mi o ni nezdálo. Ve snu se otevřely dveře a vešla babička, jakože na návštěvu. V tom snu byla mladá asi kolem čtyřiceti a krásně se usmívala a rozhlížela se kolem sebe. Těšila se na nás. Pořád o tom snu přemýšlím. Byl neskutečně živý. Někde jsem kdysi četla, že naši zesnulí nás mohou v den svých narozenin nebo úmrtí navštívit. V tom snu jsem zústala zaraženě stát. A přitom si přeju aby se mi zdálo, že jsem babičku objala.
- Citovat
- Upravit
Mně se zdálo, že moje babička porodila dvojčata. A pak jsem zjistila, že jsem těhotná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zdravím. Taky bych se chtěla podělit o zkušenost, jen ne babička, ale moje maminka. Teď už je to třetí rok, co umřela. Ale tenkrát, ode dne jejího úmrtí, se mi tak dobrý rok, prakticky každou noc zjevovala. Chodila za mnou.
Ze začátku jsem ji viděla na ulici, nevypadala dobře (umřela na rakovinu, 3 měsíce ležela na LDN, ochrnul jí mozek). Já jí povídám, mami, co děláš venku, máš ležet a být na přístrojích.
Pak další noci jsem cítila vzkaz, že na mě čeká. Třeba na zastávce u ní před domem, nebo že se mnou půjde do Ikei, (mám Ikeu ráda), prostě někam.
Tak já za ní jela. Procházely jsme se spolu, povídaly. Cítila jsem, že není živá, že je lehoučká. Bylo mi dobře, vždycky, ani jednou jsem se nebála.
Pak se začala rozplývat, že se musí vrátit. Já povídala, ať ještě počká, ale ona, že musí jít. Řešila jsem to pak po roce s terapkou, proč za mnou mamka pořád chodí, že to asi není dobré. Terapka udělala se mnou sezení, kdy jsem se snažila navázat s mamkou kontakt a vyříkat si s ní, co mám na srdci, a představit si, co by ona řekla mě. Brečela jsem, bylo to těžké. Vlastně jsem jí nechtěla pustit, nemohla jsem se smířit, že umřela.
Od tohohle sezení už nepřišla.
Zůstal po ní malý byt. Chtěla jsem ho prodat, abych si mohla umořit hypo (jsem sama s dětmi). Byt nešel prodat několik měsíců.
Šla jsem za kamarádkou, která se zajímá o tyhle věci, aby mi poradila. Zkusila se s mamkou spojit. Najedou kamarádka povídá: dobrý den, paní V… (zná mamku osobně). Mrazilo mě, prý to bylo pro to, že je mamka přítomna.
Kamarádka zapálila svíčku. Těsně nad plamenem přejížděla dlaněmi. Měla je pak celé černé, i konečky prstů s nehtama, jakoby se hrabala v popelu. Povídám, že má ty ruce pěkně špinavé. Na to mi povídá, že to je bolest, kterou ze mě sejmula, ať si zkusím takhle dát dlaně do plamene, že je budu mít čisté, protože mě očistila. Zkusila jsem to, a opravdu jsem měla ruce i konečky prsů úplně čisté.
Pak kamarádka mluvila s mojí mamkou.
Do dvou dnů se byt prodal. Přijde mi to neuvěřitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit