Redix horoskop miminek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Myslim si o tom svoje:) podle me je to blbost. Lide tam najdou urcitou podobnost a hned jsou z toho paf, pak se tim ostatnim ridi podvedome a divi se ze jim to vychazi. Never na takove veci a ridte si svuj zivot sami. Mas svuj matersky instinkt, ten je nejlepsi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Charakter dcery se jeste projevi, a jake vlastnosti bude mit, ukaze az cas a okolnosti..
Ohledne druhe babicky-mala je unikat, sama sebou, muze samozrejme nejake vlastnosti ci rysy zdedit, ale to pouzivani slov ma z televize ci jineho zdroje.
Je dobre lidi videt jako to, cim skutecne jsou, ne jako to, co si prejeme, aby byli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, dostala jsem jako dárek horoskop narození miminka a k tomu psaný výklad tarotu. Dost mě to překvapilo nikdy jsem nic podobného neměla. Vzhledem k tomu že nám jsou již 2roky tak si troufám říct že co do toho výkladu o porodu měla naprostou pravdu a s některými charakterovými rysi malé také. Jen si nejsem jistá jak moc mám rozvíjet ty vlastnosti tu popsané a zda to má nějaký smysl? Nemáte s tím někdo zkušenost? Dále mě již od 5měsíců nahlodává naše babička s tím že v naší malé je druhá babička (ta zemřela již před 9roky)tvrdí to stále, nikdy jsem na nic takového nevěřila a tak nevím co si o tom mám myslet? malá používá několik slov která nikdo z rodiny ani okolí nepoužívá. Myslím si že to má z TV ale babi tvrdí že to používala druhá babička.¨
Ráda bych znala další názory abych se v tom nějak vyznala zatím jsem zmatená a nedokáži si to porovnat. Přítel mi tvrdí že je to nesmysl.
CO SI O TOM MYSLÍTE? budu ráda za všechny reakce