Dítě Blíženec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1473
31.10.12 06:42

Skoro stejně to mám já, narozená jsem 21.6. v 5.30 a v roce mého narození přecházelo Slunce do Raka tuším někdy večer. Jen nemám ve Štíru Ascendent, ale Měsic ;) Je to docela mazec, navenek působím úplně jinak, než jak to mám uvnitř. Navenek dost „nad věcí“ a uvnitř hrozný cíťa 8o To ale hodně ovlivňuje i to, že mám v Raku Ascendent :think: a celkově hodně planet ve vodních znameních. Rozhodně se mnou nikdo nic nepořídí „po zlém“, žádné příkazy a zákazy, to pak dělám pravý opak :jazyk: Jinak moje dcera je taky Blíženec - ukecaná, miluje prohlížení knížek (to by mohla dělat celý den), potřebuje hodně podnětů, jak se nudí, tak začne být hrozně protivná. Je hodně společenská, i prodavačkám v obchodě říká „teta“ a mává jim, když odcházíme :) A začínám sledovat, že na ní budu muset taky „po dobrém“ a všechno pěkně vysvětlovat. A je hrozně vzteklá, když jí něco nejde, to ale asi způsobuje Mars v Beranu, to máme obě stejné, takže chápu, proč se tak chová ;) Jinak je ale celkově převážně hodná a já jsem jako dítě byla taky.

@veroniak17 píše:
Aha! Dekuju moc. Takze je proste neco mezi? To je zvlastni, nikoho takoveho zatim neznam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
31.10.12 12:24
@veroniak17 píše:
Aha! Dekuju moc. Takze je proste neco mezi? To je zvlastni, nikoho takoveho zatim neznam…

No lidi moc přestupnost neřeší a pak prskají, že na ně nic nesedí. U ní to máš složitější, bude prakticky Rak, ale s hoooodně velikým ovlivněním blíženců. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
31.10.12 13:57
@Elata píše:
No lidi moc přestupnost neřeší a pak prskají, že na ně nic nesedí. U ní to máš složitější, bude prakticky Rak, ale s hoooodně velikým ovlivněním blíženců. :)

Diky, nastuduju si teda blizence i raka. A pro sichr i toho stira:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
31.10.12 14:04
@veroniak17 píše:
Diky, nastuduju si teda blizence i raka. A pro sichr i toho stira:-D

Štíra určitě - ascendent udává člověku jeho temperament a projevy chování. On zbytek horoskopu je taky dost podstatný. Slunce a ascendent je maličkost, to shrnu na pár stran, celý horoskop člověka je dloooooohý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mar1978
4.11.13 23:15

No mam taky blížence je mu 3,5roku je to děsná vzteklina, když něco nejde letí to, pořad mame doma rozbité hračky. k cizím lidem má odstup a je zaražený, nemluví na ně. ale mam spíše jiný problém a to je citová stranka, moc se neprojevuje, a když už je to takova naučená pusa, pomalu by vam vyrazil zuby. no ale trapí mě to že máme ročního bratříčka pannu a je to fakt boj. nic mu nepujčí, pořad ho od něčeho vystrkuje, občas ho tluče, to roční dítě to nějak brzy pochopilo a tluče ho taky. prostě pak ho musím trestat, není den kdyby se u nás hystericky neřvalo, myslím ten blíženec a to pak už mu nedokazu nic vysvetlit, nenecha si poradit. už jsem z toho sourozeneckého vztahu tak unavená že si někdy přeji aby školka skončila v sedm večer, napadlo mě jestli není nervově labilní to že je možná hyper jsem už taky přemyslela ale to by brachovi takhle pořad ustavične neubližoval, nema to konce a čekam kdy to přejde.. :(

• Citovat
  • Upravit
455
25.11.13 21:37

Děvčata, mám taky 1,5roční blíženku a hodně sedí, co píšete. Od extrémního smíchu nemá problém do pikosekundy přejít do totálního vzteku. Je velmi otevřená, komunikativní, velmi šikovná a hodně napřed oproti stejně starým dětičkám. Každého si získá, ale problém je jí zabavit. Jak jste již výše psaly. Každý den vymýšlet stále něco nového. Není to ten typ dítěte, co se nechá odbýt pohádkou. Chce neustálou společnost. Jak je někde, kde je šrumec, tak je nejspokojenější a nejlépe, když je středobodem toho šrumce ona :D Do Národního s ní :D Není tu někdo, kdo se vyzná dobře ve znameních?? Jsme narozené 30.května 00:03. V jakém jsme ascendentu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.4.14 10:11

@birma Chtěla bych trochu obnovit diskusi a zeptat se, jak jsi svého staršího syna vychovávala. Píšeš příklad na 16 měsíční (dnes už starší) dceři. V té době, kdy byl syn malý, tohle fungovalo. Dnes (pomalu 5 roků) začínám dost tápat a nevím, jak na něj. Že je živý, jsem si všimla :mrgreen:, ale jak na něho jít, když se začne vztekat? Já tomu říkám, že chytá amoky nebo mu šibne, protože tohle není normální. Jednu chvíli usměvavý a pak, jak kdyby mu něco přeletělo přes noc a je na zabití. Jenže vysvětlit si nenechá, furt akorát ječí. Poslední dobou, asi to viděl ve školce nebo nevím, kde na tom byl, začne tahat slzy až z paty a brečí a opakuje ne ne ne ne. Nejde to s ním po zlém ani po dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat