DVD Tajemství - duchovno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sariele
tu negativni energii, vsechny spatne myslenky proste vymazu, jen pozitivni mysleni. Ja jsem si tak nejak rikala, ze to nedopadne a nedopadlo, no ted jsem chytrejsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freetibet Tak to jo
A je mi to líto, s tím ZT, teď koukám do podpisu, že to není tak dlouho
Příště to určitě dopadne dobře ![]()
Já spíš nechápu, že mi to nedocvaklo dřív a už jsem to nezkusila ![]()
Jo a holky, ještě je taky dobrá knížka Moc podvědomí, je to dost podobný Tajemství, mám to zrovna rozečtený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sariele Moc podvědomí - to mi něco říká. I když mě víc bere to mít na dvd, víc se na to soustředím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boleslavačka Jasně, navíc DVD skoukneš za hoďku, ale přečíst knížku trvá dýl ![]()
Tu knížku napsal Joseph Murphy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sariele píše:
@boleslavačka Jasně, navíc DVD skoukneš za hoďku, ale přečíst knížku trvá dýl
Tu knížku napsal Joseph Murphy.
Akorát jsem tu knížku dneska otevřela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dneska vyrazila na jeden brzký předvánoční večírek. Byla tam tombola a rozhodla jsem se to teda vyzkoušet. Myslela jsem na to, že něco vyhraji, pozitivně. Žádné takové, že beztak zas nic nevyhraji
A vyhrála jsem misku od Tuppeware
, docela se mi hodí do domácnosti.
Ale třeba je to jenom náhoda, sem tam v tombolách něco vyhraji i bez toho, abych se na to takhle motivovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anoli30 Já jsem z ní docela nadšená
Připadá mi, že se s Tajemstvím pěkně doplňuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sariele píše:
@anoli30 Já jsem z ní docela nadšenáPřipadá mi, že se s Tajemstvím pěkně doplňuje.
Tak to se těším jak ji zhltnu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites Dobrý
Mě dost dobře funguje to místo k zaparkování. Jednou jsem jela do míst, kde se špatně parkuje a těsně před příjezdem (asi 500m před tím parkovištěm) jsem si vzpomněla, že bych si měla objednat místo k zaparkování. Tak jsem myslela na jedno konkrétní místo, ale přede mnou jelo jiné auto a když jsme tam dojeli, to mnou objednané místo bylo volné, ale to auto přede mnou tam začalo zajíždět. Tak jsem si říkala, no co, dneska jsem si to holt objednala dost pozdě, příště si musím vzpomenout dřív. Jen jsem to domyslela, ten řidič si to rozmyslel, nebo co, vycouval z toho „mého“ místa a odjel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sariele tak to je husté
, to taky zkusím. Zítra jedem do kina na Twiligh, před kinem bude nátřesk. Jedno místo si teda objednám ![]()
Jo a v pondělí jsem si v Sokole zapomněla klíče. Jenom jsem si říkala, že tam na mě pěkně počkají. Že je tam poslední co odcházeli museli najít. Dneska jsem pro ně šla a byly tam, čekali na mě ![]()
Asi za chvíli budu čarodějnice a ani jsem o tom neměla tušení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freetibet píše:
@JIŘLINKA jsem doma na nemocenske, to je nejlepsi cas se na to soustredit. Zacla jsem hned, nejhorsi je to pro me se zrcadlem a rict moje jmeno ktere proste nemam rada, nemam moc problem se sebou, ale to jmeno mi vadi, i to bych mela zmenit
Rozumím ti
Když jsem poprvé stála před zrcadlem a měla jsem sama sobě říct „Miluji Tě“ měla jsem úplnou křeč do rtů a né a né s nima pohnout, je to jen o cviku a hlavně chtít
Dnes už se i dokážu pohladit a říct si jsi šikovná a hodná holka
To půjde, držím pěsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freetibet píše:
@Sarieletu negativni energii, vsechny spatne myslenky proste vymazu, jen pozitivni mysleni. Ja jsem si tak nejak rikala, ze to nedopadne a nedopadlo, no ted jsem chytrejsi…
Přeji hodně štěstí
Uvidíš brzo ti ho bude dávat tvoje miminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JIŘLINKA píše:
Když jsem poprvé stála před zrcadlem a měla jsem sama sobě říct „Miluji Tě“
Ty jo, sama sobě si to tak nějak opisem, pocitově řeknu. Jakože to vím, že jsem na sebe třeba za něco pyšná, že si myslím, že mi něco třeba sekne nebo tak. Ale dívat se na sebe do zrcadla a sama sobě sit o říct do očí - to je masakr, to je fakt divné
Budu muset začít trénovat. Ale radši až zítra, (
Jak často se to pak má říkat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit