Tři výklady z karet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10933
28.2.13 00:47

Zabývám se výkladem karet, numerologií, sny… pořád si myslím, že pohlaví dítěte ovlivní jen vejce a spermoš… karťářka ho může tak maximálně tipnout, protože dítě, je prostě TO :-D… alespoň ve většině případů, rozdíl je cítit ženskou a mužskou energií, ale to není o pohlaví ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K.177
28.2.13 08:32

@Markytkaaa A vychází ti to? Já bych to tak chtěla umět, ovšem myslím si, že sama sobě bych to asi vnitřně nějak podvědomě ovlivňovala :oops: A jde to tedy i takhle na dálku, něco předpovědět, nebo zodpovědět??

• Citovat
  • Upravit
608
28.2.13 10:08

Je velmi lehke tipovat ze dvou moznosti.. Bohuzel mam nazor ten, ze 98% kartarek jsou podvodnice. Tento dar maji zbyle 2% a nevydělavají na tom. Samozřejme ti reknou veci ktere se stavaji v beznem zivote, vdas se, porodis bla, bla… To vim i bez ni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
28.2.13 13:53
@R.A.K.177 píše:
@Markytkaaa A vychází ti to? Já bych to tak chtěla umět, ovšem myslím si, že sama sobě bych to asi vnitřně nějak podvědomě ovlivňovala :oops: A jde to tedy i takhle na dálku, něco předpovědět, nebo zodpovědět??

Ne, já sama chodím na výklad ke kartářce ;-) Sama sobě si nedokážu říct čistou pravdu a buď vidím i to pozitivní v černých barvách nebo naopak a to mi pak uniká smysl ;-) Všem ostatním to zatím vždycky vyšlo… ale sama na sebe jsem dost pes no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
4.5.13 16:22
@Lenka 80 píše:
@NiKina prosím podaří se mi někdy otěhotnět? čekám na zázrak už skoro 10 let.
¨
Leni, ahoj… mám u sebe zrovna karty, tak odpovím klidně takhle.
Ano, ale ty jsi v nějaký situaci, která je bolavá, přesto v ní jsi… potřebuješ odejít, fyzicky odejít jinam. Nebo od někoho odejít, z něčeho, z domova, z místa, z psychického sevření. Potom se to uvolní.
Ale právě to něco, co tě dusí (a není to strach z neotěhotnění) je příčinou, že čekáš marně…
 NiKi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
5.5.13 13:06

Chodím ke kartářce, které dost věřím, posledně mi vyložila, že druhé dítě bude, je to karta v druhém pořadí, takže celkem priorita, dle ní to mělo být těhotenství do dvou dnů, do dvou týdnů, do dvou měsíců, do dvou let :mrgreen:Obrazně řečeno. Je to měsíců 6, co se snažíme a já jsem smutná, že to nejde. Nechci k ní znova a jít a ptát se jí na to samé, i když vím, že od posledního výkladu uplynulo už skoro 8 měsíců a tak se už mohlo hodně změnit :lol:
A souhlasím, že často jsme si sami sobě nepřítelem a nejde to proto, že není správná doba, situace a atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
5.5.13 13:07

@NiKina Můžeš se mi na to taky kouknout??? Povede se mi otěhotnět teď někdy??? Například, během dalších 3 měsíců??? Zadaří se mezi květnem a červencem??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.5.13 21:48
@alisekR píše:
@NiKina Můžeš se mi na to taky kouknout??? Povede se mi otěhotnět teď někdy??? Například, během dalších 3 měsíců??? Zadaří se mezi květnem a červencem??? :lol:

ahoj, tarot čas nezná, netroufám si nikdy odhadovat čas… ale ty tady máš mimčo dost brzo… úspěch, naplnění a šup šup i Císařovnu, což je vyloženě symbol plodnosti.
Kdybych jako chtěla být hodně odvážná, tak řeknu, JO!!! Už jsi v tom!!!
Né… ale brzo to bude. Není tam žádný blok, není „shora“ žádný důvod proč by to nemělo vyjít, jak chceš.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
12.5.13 13:43
@NiKina píše:
ahoj, tarot čas nezná, netroufám si nikdy odhadovat čas… ale ty tady máš mimčo dost brzo… úspěch, naplnění a šup šup i Císařovnu, což je vyloženě symbol plodnosti.
Kdybych jako chtěla být hodně odvážná, tak řeknu, JO!!! Už jsi v tom!!!
Né… ale brzo to bude. Není tam žádný blok, není „shora“ žádný důvod proč by to nemělo vyjít, jak chceš.
NiKi
:hug: Ano Císařovna mi vyšla i u mé kartářky na podzim a i ona řekla, že podle Kola štěstí se to rozběhne pak rychle. Teď mi sice vyšly blbě výsledky krve na hormony, ale beru to s rezervou, brala mi to doktorka moc brzo, sama přiznala, že se uvidí další odběr. I podle mojí kartářky nebudu řešit nástup do práce ani nic, na první pozici je dítě. Často mi říká, že jsem sama sobě nepřítelem, mám ráda řád a ten mě často blokuje. Přestavujem baráka už jsme hotový, do 14 dnů se stěhujem do nové kochyně a obýváku. Možná, že teď teprve, když tělo ví, že už nebude dělat žádnou dřinu, tak může otěhotnět :D Kéž by si měla pravdu. Už jsem hodila za hlavu, všechny ovulační testy, starosti s pěnězma, když budu doma zadarmo, až mi skončí tenhle rodíčák. Rodiče mi slíbili, že pokud se nám nebude dostávat peněz, tak nás finančně podpoří. :hug: Jsem prostě v klidu, všechno je dokonáno, hotovo, teď můžem splodit miminko. Tak to vidí můj mozek. :mavam: Díky za něději.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
12.5.13 14:33

@NiKina Ahoj, můžes se mi taky prosím podívat? Chtěla bych do roka otěhotnět. Ne hned, ještě musím odpracovat 6 měsíců, abych měla nárok na mateřskou. Jednoho dítě už doma máme a rádi bychom druhé. Díky moc Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat