Tři výklady z karet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zabývám se výkladem karet, numerologií, sny… pořád si myslím, že pohlaví dítěte ovlivní jen vejce a spermoš… karťářka ho může tak maximálně tipnout, protože dítě, je prostě TO
… alespoň ve většině případů, rozdíl je cítit ženskou a mužskou energií, ale to není o pohlaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytkaaa A vychází ti to? Já bych to tak chtěla umět, ovšem myslím si, že sama sobě bych to asi vnitřně nějak podvědomě ovlivňovala
A jde to tedy i takhle na dálku, něco předpovědět, nebo zodpovědět??
- Citovat
- Upravit
Je velmi lehke tipovat ze dvou moznosti.. Bohuzel mam nazor ten, ze 98% kartarek jsou podvodnice. Tento dar maji zbyle 2% a nevydělavají na tom. Samozřejme ti reknou veci ktere se stavaji v beznem zivote, vdas se, porodis bla, bla… To vim i bez ni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@R.A.K.177 píše:
@Markytkaaa A vychází ti to? Já bych to tak chtěla umět, ovšem myslím si, že sama sobě bych to asi vnitřně nějak podvědomě ovlivňovalaA jde to tedy i takhle na dálku, něco předpovědět, nebo zodpovědět??
Ne, já sama chodím na výklad ke kartářce
Sama sobě si nedokážu říct čistou pravdu a buď vidím i to pozitivní v černých barvách nebo naopak a to mi pak uniká smysl
Všem ostatním to zatím vždycky vyšlo… ale sama na sebe jsem dost pes no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka 80 píše:¨
@NiKina prosím podaří se mi někdy otěhotnět? čekám na zázrak už skoro 10 let.
Leni, ahoj… mám u sebe zrovna karty, tak odpovím klidně takhle.
Ano, ale ty jsi v nějaký situaci, která je bolavá, přesto v ní jsi… potřebuješ odejít, fyzicky odejít jinam. Nebo od někoho odejít, z něčeho, z domova, z místa, z psychického sevření. Potom se to uvolní.
Ale právě to něco, co tě dusí (a není to strach z neotěhotnění) je příčinou, že čekáš marně…
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodím ke kartářce, které dost věřím, posledně mi vyložila, že druhé dítě bude, je to karta v druhém pořadí, takže celkem priorita, dle ní to mělo být těhotenství do dvou dnů, do dvou týdnů, do dvou měsíců, do dvou let
Obrazně řečeno. Je to měsíců 6, co se snažíme a já jsem smutná, že to nejde. Nechci k ní znova a jít a ptát se jí na to samé, i když vím, že od posledního výkladu uplynulo už skoro 8 měsíců a tak se už mohlo hodně změnit ![]()
A souhlasím, že často jsme si sami sobě nepřítelem a nejde to proto, že není správná doba, situace a atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NiKina Můžeš se mi na to taky kouknout??? Povede se mi otěhotnět teď někdy??? Například, během dalších 3 měsíců??? Zadaří se mezi květnem a červencem??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
@NiKina Můžeš se mi na to taky kouknout??? Povede se mi otěhotnět teď někdy??? Například, během dalších 3 měsíců??? Zadaří se mezi květnem a červencem???
ahoj, tarot čas nezná, netroufám si nikdy odhadovat čas… ale ty tady máš mimčo dost brzo… úspěch, naplnění a šup šup i Císařovnu, což je vyloženě symbol plodnosti.
Kdybych jako chtěla být hodně odvážná, tak řeknu, JO!!! Už jsi v tom!!!
Né… ale brzo to bude. Není tam žádný blok, není „shora“ žádný důvod proč by to nemělo vyjít, jak chceš.
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NiKina píše:
ahoj, tarot čas nezná, netroufám si nikdy odhadovat čas… ale ty tady máš mimčo dost brzo… úspěch, naplnění a šup šup i Císařovnu, což je vyloženě symbol plodnosti.
Kdybych jako chtěla být hodně odvážná, tak řeknu, JO!!! Už jsi v tom!!!
Né… ale brzo to bude. Není tam žádný blok, není „shora“ žádný důvod proč by to nemělo vyjít, jak chceš.
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NiKina Ahoj, můžes se mi taky prosím podívat? Chtěla bych do roka otěhotnět. Ne hned, ještě musím odpracovat 6 měsíců, abych měla nárok na mateřskou. Jednoho dítě už doma máme a rádi bychom druhé. Díky moc Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit