Dobrá kartářka Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobra kartarka-praha
Ahoj,
mate nekdo dobre zkusennosti s nejakou kartarkou/kartarem? hledam nekoho opravdu zkuseneho, idealne nejakou „babu jagu“ ![]()
ja uz svoji kartarku mam u ktere mi temer vse vychazi, ale chtela bych zkusit porovnat nedavny vyklad i s nekym jinym, kdo me vubec nezna. moc prosim za nazory a kontakty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mohla bys mi prosím dát nějaký kontakt a více informací na tvoji současnou kartářku? Píšeš, že s ní jsi spokojená a já bych k nějaké dobré ráda zašla. Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nejsem sice z Prahy a nechci si dělat reklamu, ale pracuji i na dálku přes mail. Pokud budeš chtít, napiš mi, pošlu Ti odkaz na své stránky, můžeš zvážit, zda chceš zkusit mě. Jinak v Praze mám kamarádku, která pracuje s andělskými kartami, na tu Ti můžu dát kontakt, je to poklad zlatý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj… Mohla bych se podívat na tvoje stránky? A mohla by jsi mi dát kontakt na tu svou kamarádku, která vykládá Andělské karty? Děkuj.. Hela ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj Heli, nechci si tu dělat reklamu, když budeš chtít, napiš mi zprávu a odkaz na stránky i kontakt na Antonii Ti moc ráda pošlu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Elleno.. Psala jsem ti mailik, ale nevím jestli jsi ho dostala..
Ptala jsem se na partnerský vztah..Děkuji Hela ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hela2012 píše:
Ahojky Elleno.. Psala jsem ti mailik, ale nevím jestli jsi ho dostala..
Ptala jsem se na partnerský vztah..Děkuji Hela
Ahoj, jojo, dostala, jen jsem toho měla poslední týdny až nad hlavu a maličko nestíhám (hlavně kvůli malému, který lozí, řádí a nechá mě pracovat jen v noci, kdy konečně spí).. tak maličko nestíhám, snad co nevidět se k tomu dostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Elata prosím vykládáš ještě karty? Mohla by jsi mi na sebe dát když tak kontakt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit