Dobrá kartářka Praha

35
13.12.12 18:30

Dobra kartarka-praha

Ahoj,
mate nekdo dobre zkusennosti s nejakou kartarkou/kartarem? hledam nekoho opravdu zkuseneho, idealne nejakou „babu jagu“ :-)
ja uz svoji kartarku mam u ktere mi temer vse vychazi, ale chtela bych zkusit porovnat nedavny vyklad i s nekym jinym, kdo me vubec nezna. moc prosim za nazory a kontakty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alen01
10.1.13 18:17

Ahoj, mohla bys mi prosím dát nějaký kontakt a více informací na tvoji současnou kartářku? Píšeš, že s ní jsi spokojená a já bych k nějaké dobré ráda zašla. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
4034
11.1.13 23:21

Ahoj, nejsem sice z Prahy a nechci si dělat reklamu, ale pracuji i na dálku přes mail. Pokud budeš chtít, napiš mi, pošlu Ti odkaz na své stránky, můžeš zvážit, zda chceš zkusit mě. Jinak v Praze mám kamarádku, která pracuje s andělskými kartami, na tu Ti můžu dát kontakt, je to poklad zlatý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.1.13 09:30

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s Lindou Dragonari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hela2012
29.1.13 18:47

Ahoj… Mohla bych se podívat na tvoje stránky? A mohla by jsi mi dát kontakt na tu svou kamarádku, která vykládá Andělské karty? Děkuj.. Hela :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4034
29.1.13 22:47

Ahoj Heli, nechci si tu dělat reklamu, když budeš chtít, napiš mi zprávu a odkaz na stránky i kontakt na Antonii Ti moc ráda pošlu. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hela2012
25.4.13 20:00

Ahojky Elleno.. Psala jsem ti mailik, ale nevím jestli jsi ho dostala..
Ptala jsem se na partnerský vztah..Děkuji Hela :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4034
25.4.13 20:33
@Hela2012 píše:
Ahojky Elleno.. Psala jsem ti mailik, ale nevím jestli jsi ho dostala..
Ptala jsem se na partnerský vztah..Děkuji Hela :mavam:

Ahoj, jojo, dostala, jen jsem toho měla poslední týdny až nad hlavu a maličko nestíhám (hlavně kvůli malému, který lozí, řádí a nechá mě pracovat jen v noci, kdy konečně spí).. tak maličko nestíhám, snad co nevidět se k tomu dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.10.17 17:05

@Elata ahoj, věnujes se tomu ještě? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.10.17 08:39

@eTeryna Jojo, pořád. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.7.19 13:12

Ahoj Elata prosím vykládáš ještě karty? Mohla by jsi mi na sebe dát když tak kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat