V domě je asi duch
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Cuarentena
Ahoj, já mám tetu, která měla to samé.. pravidelně ji duch večer i přes den navštěvoval, každý den. Viděla ho, stál nad její postelí, když šla spát nebo ji dokonce v noci i budil tím, že na ni koukal a nebo ji pouštěl televizi. Nechtěla o tom s nikým mluvit, protože nechtěla, aby ji měli všichni za blázna a aby se k ní nikdo nebál chodit.
Nakonec to dopadlo tak, že se svěřila své nejlepší kamarádce, když spolu mluvily a narazili na stejné téma, že ta její kamarádka měla podobnou zkušenost a poradila ji, aby duchovi řekla: “Bež pryč, já tě tu nechci, nic jsem ti neudělala a opusť můj dům prosím”. Od té doby měla opravdu klid a nikdy už se nevrátil
tak to můžete také zkusit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, vím, že je tato diskuze už dost stará. Postupně jí pročítám celou a už mi dochází husí kůže
![]()
Kdysi před asi 18 lety jsem měla půjčenou knížku (asi z knihovny), byla hodně zajímavá a hlavně co mi utkvělo v paměti bylo, že zvířata zlváště pejsci při štěkání vyhání zlo, že pokud pes (rádoby) bezdůvodně štěká v domě, tak se nesmí napomínat, právě proto, že nás chrání a vlastně nastavuje svůj život místo lidského.
Byla výborná, dokonce jsem si něco kopírovala, ale nemůžu ji najit. Nikde. nepamatují si název, heslovitě googlim a taky nic.
Nebyla to knížka „VÁŠ PES TO VÍ“.
Neznáte někdo tuto knížku prosím?
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 A co teprve když si dáš čočku nebo fazole. To je potom duchů plný barák.