Duch ve snech

21.3.23 18:27

Duch ve snech

Ahoj
Snad mi někdo poradí.

1. Včera jsem měla takový mini sen. Skoro každý den mám lucidní sny a včerejšek tomu nebyl vyjímkou. Tento sen se mi zdál asi kolem 6-7h ráno a trval cca půl hodiny, probudila a zase usnula. Ve snu jsem byla u sebe doma u sušáku (byt má jednu místnost) a rovnala oblečeni. V jednu chvíli jsem ucítila negativní energii z levé strany kde je vchod do bytu, potom jak mně někdo silně popadl za ruku ( až jsem to cítila) a vzedl mě do vzduchu. Letěla jsem přes celou místnost a hodilo mě to na postel kde jsem se leknutím probudila. Bylo to pro mě živé víc než dosavadní lucidní sny, myslela jsem že je to fakt reálné a cítila to. Neviděla jsem kdo nebo co to bylo ale nějak jsem věděla že to je ženského pohlaví.

Ráno jsem na ruce našla škrábanec. Nevím asi tu mám ducha poslední dobou plno věcí padá z místa.

1. Dnes v noci se mi zdál opět podobný sen jako noc předchozí.

Šla jsem do chodby v bytě, otevřela dveře ale v místnosti bylo rozsvíceno, tak jsem zhlasla, znovu se rozsvítilo, zkoušela jsem to několikrát za sebou ale pořád se rozsvicelo, potom jsem se na to vykašlala a chtěla zavřít dveře do chodby, také to nešlo, tak jsem se to snažila přetlačit a opřela se do toho celou vahou těla v tom se ty dveře rozletěli a já utekla, v tu chvíli jsem se probudila.

Obávám se co přijde zítra. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
21.3.23 18:53

Pozvi kněze a nech si vysvětit byt a nebo si zajdi k psychiatrovi a nech si napsat silnější léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sierrablack
21.3.23 19:00

Znásilni ho :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 19:05

Sama sebe tak vyhukas, ze „ho“ budes videt vsude. Obycejne toto souvisi s nejakym traumatem, aktualnim stresem. Duchove proste nejsou, tečka. A jestli jsou, nikdy ti nemuzou ublizit. Vim z vlastni zkusenosti. Posli ho hlasite do haj*lu a mas klid…

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
21.3.23 19:07
@Guatemala281 píše:
Ahoj
Snad mi někdo poradí.
  1. Včera jsem měla takový mini sen. Skoro každý den mám lucidní sny a včerejšek tomu nebyl vyjímkou. Tento sen se mi zdál asi kolem 6-7h ráno a trval cca půl hodiny, probudila a zase usnula. Ve snu jsem byla u sebe doma u sušáku (byt má jednu místnost) a rovnala oblečeni. V jednu chvíli jsem ucítila negativní energii z levé strany kde je vchod do bytu, potom jak mně někdo silně popadl za ruku ( až jsem to cítila) a vzedl mě do vzduchu. Letěla jsem přes celou místnost a hodilo mě to na postel kde jsem se leknutím probudila. Bylo to pro mě živé víc než dosavadní lucidní sny, myslela jsem že je to fakt reálné a cítila to. Neviděla jsem kdo nebo co to bylo ale nějak jsem věděla že to je ženského pohlaví.

Ráno jsem na ruce našla škrábanec. Nevím asi tu mám ducha poslední dobou plno věcí padá z místa.

1. Dnes v noci se mi zdál opět podobný sen jako noc předchozí.

Šla jsem do chodby v bytě, otevřela dveře ale v místnosti bylo rozsvíceno, tak jsem zhlasla, znovu se rozsvítilo, zkoušela jsem to několikrát za sebou ale pořád se rozsvicelo, potom jsem se na to vykašlala a chtěla zavřít dveře do chodby, také to nešlo, tak jsem se to snažila přetlačit a opřela se do toho celou vahou těla v tom se ty dveře rozletěli a já utekla, v tu chvíli jsem se probudila.

Obávám se co přijde zítra. :,(

Ja jsem mela za to, ze pojem lucidní snění je pojmenování pro stav, kdy si spící člověk uvědomí, že sní a to mu dá možnost svůj sen vědomě a bez omezení ovládat.

• Citovat
  • Upravit
21.3.23 19:09

@Stará známá ne to co říkáte je Astrální cestování. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 19:11
@Guatemala281 píše:
@Stará známá ne to co říkáte je Astrální cestování. :D

To je ze vedome opustis sve telo a cestujes…i kdyz vis, ze tva schranka spi…

• Citovat
  • Upravit
21.3.23 19:13

@Stará známá jo pardon jo spravne ano mohu sny ovládat ale tento ne právě jsem cítila velkou bezmoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
21.3.23 19:13
@Guatemala281 píše:
@Stará známá ne to co říkáte je Astrální cestování. :D

Aha, tak se wikipedie a jine zdroje pletou :)

• Citovat
  • Upravit
21.3.23 19:15

@Stará známá pardon spatne jsem to cetla :D zmátlo mě to. Vím je to tak jak riká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 19:16

@Stará známá wikipedii pisou lidi a nekdy jsou tam strasne blbosti, klidne tam muzu napsat ze Zeman jeste zije a nikdo to nemuze opravit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
21.3.23 19:30
@Anonymní píše:
@Stará známá wikipedii pisou lidi a nekdy jsou tam strasne blbosti, klidne tam muzu napsat ze Zeman jeste zije a nikdo to nemuze opravit :mrgreen:

Slunicko, pisu i jine zdroje.

• Citovat
  • Upravit
559
21.3.23 21:27
@Anonymní píše:
@Stará známá wikipedii pisou lidi a nekdy jsou tam strasne blbosti, klidne tam muzu napsat ze Zeman jeste zije a nikdo to nemuze opravit :mrgreen:

A on je snad po smrti? :open_mouth:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat