Jak mě vytočili při venčení psů

3040
6.4.11 14:57

Důchodci mi pijí krev

Ahoj holky, tak už je to tu zase. Měla jsem celkem dlouhou prodlevu, kdy jsem byla v klidu, ale dnešní den to vygradovalo.
Jsou na světě důchodci a důchodci. Ti první si žijí svůj vlastní život, nešťourají se do životů ostatních apod. Bohužel jich je menšina. Já nevím, jak to dělám, ale se 100% jistotou narážím na ty druhé.
Na benzínce je to dnes a denně. Do svých aut natankujou za 200 Kč a u pokladny na mě vyjedou, že už nevím, co bych si za ten benzín naúčtovala. Ze začátku mě to nechávalo klidnou, ale teď už odpovídám, že jako majitelka celé společnosti si můžu dovolit napálit cenu jakou chci, a že tu mzdu 10 tis, co si vydělám za pokladnou mám jen jako dýžko. Někteří pochopí, že jsem na stejné lodi jako oni, ale většina nee.
Dnes opět při venčení psů. Ještě teď mi vržou zuby vzteky. Eiminka mi hárá. Sam celkem na ostatní ctitele nežárlí, pokud ovšem nejdou hned na věc. Dnes dojdeme k parku a kde se vzal, tu se zval jakejsi bílej smeták. Majitelé nikde. Snažila jsem se bránit Eiminu, protože on šel rovnou na věc, do toho začal Sam vrčet. Přitiskla jsem si jí zadkem k nohám a smetáka odháněla. Najednou se zjevili důchodci. „Jen ho nechce, ať si užije“ křičel na mě dědek. Mám šílenou rýmu, takže jsem nevěděla, jestli jsem se nepřeslechla, ale oni jakmile došli, tak to zopakoval. V tom Samovi došla trpělivost, chňapl psa za ucho a táhl ho směrem pryč. Zasáhla jsem, smetáka vysvobodila (neměl ani škrábanec) a než jsem se otočila, tak už zase trdloval na Eimině. V tom jsem se tak nasrala (omlouvám se za výraz, ale jinak to napsat nejde), čapla jsem psa za obojek a vyzvedla jsem ho nad hlavu. Majitelé se jen smáli. Měla jsem sto chutí s ním máznout o zem, i když jsem věděla, že chudák pes za to nemůže. Nakonec si ho připnuli, ale pán si ještě neodpustil poznámku: tak třeba příště. Na to jsem mu řekla, že jestli se chce vydat z peněz, tak není problém. Fena je papírová, chovná, obtěžkání tajtrdlíkem - hradili by všechno + bolestné, štěňata bych jim přinesla ihned po porodu, ať se starají. A ještě by zaplatili veškeré sankce za snížení kvality plemenitby. Nevím, kde se ve mně tyhle lži vzaly, ale působilo to opravdu věrohodně. :mrgreen: Sama bych tomu uvěřila. Jen jsem doufala, že tomu nerozumí. :mrgreen: Nakonec se omluvili a i s tajtrdlíkem odtáhli.
Tfůj, tlak 200 na 200. Proč mi tohle dělaj?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
6.4.11 15:00

a já si říkala že si už nějak dost dlouho v klidu :lol:
Já narážim na fajn lidi,nevim jak to dělám :lol: a ten kdo mě sere tak na toho se ani nepodívám a na obdrzlé házim vražedné pohledy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.4.11 15:02

ač teda s důchodcema pejkařema mám svoje blbý zkušenosti taky, připadá mi jako „sebevražda“ jít s háravou fenou do parku :roll: tam je skoro jistota, že na někoho takovýho narazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.4.11 15:04
kate02 píše:
ač teda s důchodcema pejkařema mám svoje blbý zkušenosti taky, připadá mi jako „sebevražda“ jít s háravou fenou do parku :roll: tam je skoro jistota, že na někoho takovýho narazíš…

Já nemám jinou možnost. Vlastně jo, ještě bych jí mohla venčit na magistrále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.4.11 15:04

a neexistuje na fenu nějakej pochvachránič? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.4.11 15:06
Kamča.dalmatinka píše:

Když jde čurat, tak nee. Když mají lidi psa na volno, tak hned křičím, ať si ho chytí, že háráme, ale tenhle smeták tam prostě byl sám. A na volno. Bych těm důchodcům fajt někdy nejraději jednu flákla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.4.11 15:10

tento příspěvek není určen pro mojí tchýni, nikde se v něm nepíše o mém synovi a jeho aktuálním stavu ani jiné podrobnosti z jeho života

Já včera trochu nevěřícně zírala na paní, která se na poště dožadovala oficiálního ceníku, obvinila pošťačku za přepážkou, že si cenu cucá z prstu a dodala, že tolik platí vždy jen na té jedné poště, že na jiných to tak drahý není.
Jako fakt jsem čučela jak puk, pošťačka to ustála se ctí, nehnula ani brvou, ženská tam zdržovala obr frontu za sebou,ale to jí bylo celkem fuk :cert:

Co se psů týká, tak většinu „pejskařů“ začínám nesnášet. Protože jsou pejskaři a pejskaři. Ti první vědí, co jejich pes dělá, zda si mohou či nemohou dovolit pustit psa na volno, psa nechají vykadit buď do křoví, na dno propasti či to po něm seberou, jejich čoklíci neštěkají v 11 večer jak pominutí a celkově o nich člověk skoro neví.
Ti druzí si myslí, jakého mají úžasného hafana cvičence, tudíž pouští naprosto nezvládnuté psi navolno (jsme v cyklistické zóně, když vidím čokla, jak se žene za kolem a chňape cyklistovi po kotnících a majitelé nic, otvírá se mi kudla v kapse), nechávají své psy s.át na chodníky (všude kolem křoviska, zarostlé louky, les, spousta košů s pytlíky), jsou přesvědčení, že zrovna ten jejich pejsek by nikdy nebyl agresivní a vždy jsou udivení, když jejich pes po někom vyjede (on by nikdy… to se nám ještě nestalo :evil: ).
Mám psa, jsem si plně vědomá, že musí být na vodítku, nikdy bych ho nenechala kálet na místě, kde vím, že by do toho někdo šlápnul, postupně se mi povedlo snížit jeho štěkací kapacity na minimum a připadám si jako bílá vrána :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.4.11 15:10

To znám, skoro při každém venčení se jeden takový blbec vyskytne… taky jsem měla fenku Basenjiho. Basenji naštěstí hárají jen 1× za rok, jinak nevím… :pocitac:
Dej si panáka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.4.11 15:16
lemaz píše:
kate02 píše:
Já nemám jinou možnost. Vlastně jo, ještě bych jí mohla venčit na magistrále.

Tak to je jiná :-) To pak fakt nic jinýho nezbývá… Já si oddychla, když jsem feňuli nechala vykastrovat, protože když hárala, aby člověk chodil kanálama… :-/
A i po té kastraci se našli experti, co mi tvrdili, že určitě hárá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.4.11 15:17

:mrgreen: No co, ještě že ses nenechala. Já bych měla zas opačnej problém, i kdybych naší fenu uchovnila, přivedla zástupy ženichů..nedá a nedá 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
6.4.11 15:18

Lemaz uplně mi mluvíš z duše.Já mám tedy ceůlkově averzi na duchodce ikdyž samozřejmě vím že jednou jim taky budu.No ale co se týká např těch psů to mi dokáže taky vždycky hnout pořádně žlučí.Důchodci zkrátka nechápou že dnes už jsou pejsci pěstěný,a šlechtění a že se nesmí krmit všim co mají doma..za to bych vážně vraždila :pocitac: :pocitac: no dál už se o nich radši rozepisovat nebudu at mě tady někdo neukamenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.4.11 15:21

Jinak přidám historku k dobru…

Byla jsem domluvená s kamarádem, vzala jsem psici a šla jsem na domluvenej sraz a cestou jsem potkala ženskou… Pes sice na vodítku, ale vodítko na zemi asi 10 metrů od ní, ona s francouzskou holí… A z dálky na mě volala „chyťte si ji, ta moje je zlá“, tak jsem si psici dala k noze (u nás může být podle vyhlášky s košem bez vodítka) a šla jsem tak, abych stála mezi ní a tím cizím psem (ženská svýho psa neřešila…) a psisko po mojí psici vyjelo, ta si ho nevšimla, tak jsme šly v klidu dál… Cestou zpátky stejná situace „Chyťte si ji, ta moje je zlá“ s tím rozdílem, že mezi psicí a tím druhým psem jsme šli s kamarádem už dva, moje psice šla u nohy… Ale podruhé ten pes vyjel fakt hnusně přímo po ní, ona uskočila bokem a nic neřešila (je tak vychovaná… :roll: ) a ženská jen řekla „no vidíte, já vám říkala, že si ji máte držet…“ :pocitac: Dodneška nechápu, jakej by byl rozdíl mezi psem jdoucím v klidu u nohy a psem na vodítku, asi jen ten, že by ta moje nemohla uhnout a fakt by skončila kousnutá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.4.11 15:23
:lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
Kamča.dalmatinka píše:

No z důchodci mám taky pěkné zážitky, asi před rokem sem byla nakupovat v kauflandu a měli tam zrovna zlevněná kuřata, tak si říkám bezva jedno koupím a udělám k obědu. Kouknu do mrazáku a tam poslední kuřátko, ještě si říkám jaké mám štěstí a s úsměvem na tváři ho vytahuji a najednou kde se vzal tu se vzal přílítl nějaký dědek, majznul mě hůlkou po ruce, vyrval mi kuře a pelášíl si to k pokladně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.4.11 15:24
Laskecka píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
Kamča.dalmatinka píše:
No z důchodci mám taky pěkné zážitky, asi před rokem sem byla nakupovat v kauflandu a měli tam zrovna zlevněná kuřata, tak si říkám bezva jedno koupím a udělám k obědu. Kouknu do mrazáku a tam poslední kuřátko, ještě si říkám jaké mám štěstí a s úsměvem na tváři ho vytahuji a najednou kde se vzal tu se vzal přílítl nějaký dědek, majznul mě hůlkou po ruce, vyrval mi kuře a pelášíl si to k pokladně :lol: :lol:

Ne nadarmo říkaj důchodcům v Kauflandu hokejisti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.4.11 15:26
Laskecka píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
Kamča.dalmatinka píše:
No z důchodci mám taky pěkné zážitky, asi před rokem sem byla nakupovat v kauflandu a měli tam zrovna zlevněná kuřata, tak si říkám bezva jedno koupím a udělám k obědu. Kouknu do mrazáku a tam poslední kuřátko, ještě si říkám jaké mám štěstí a s úsměvem na tváři ho vytahuji a najednou kde se vzal tu se vzal přílítl nějaký dědek, majznul mě hůlkou po ruce, vyrval mi kuře a pelášíl si to k pokladně :lol: :lol:

Tak to mě dostalo. Nejhorší je, že můj tatík je skoro stejnej. Jednou jsme přijeli na návštěvu, on vyndal ze špajzu cosi a říká - na, vemte si. A já na to - tati a co to je? On: já nevím, ale bylo to v akci a baby to brali útokem, tak jsem to vzal taky :mrgreen: Sem se málem počurala smíchy. Byl to tmavý chleba, takový ten stlačený. On ho nejí. Ale hlavně, že to bylo v akci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný