Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je možné, že jsi v přechodu a to mohou těhotenstký testy vykazovat slabou pozitovitu.
A jaké testy to jsou? Mě dělají pěknou druhou čárku mamatest i Pepino a těhotná nejsem. Taky jsem byla kvůli tomu na krvi a samozřejmě negativní. Pak jsem založila skupinu o falešně pozitivním testu a je prý tento rok špatná šarže.. některý reagují i na vodu. Jinak mám taky dlouhý cyklus.. před porodem 30-38 dní a po porodu 42-48 dní. Ale já ještě kojim tak to může dělat kojení.. jinak nemám cystu ani žádný jiný zdravotní problém..ty testy jsou prostě vadný.. posílám moje foto.
(Na foto. klikli 2×, zaostří se)
@Anonymní píše:
Tak to je paráda, u mě jde o tyto stejné testy, Mamatest, Pepino a ještě Sluníčko. Dokonce jsem měla Mamatest, myslím že to byl on, nějaký do proudu moci a totéž. To vážně jednoho potěší.
Teď jsem koupila Dr.Max a právě udělala a sněhobílo. Je tedy fakt že ty ostatní jsou z ranní moči, ale vypadá to, že tento nereagoval a ty ostatní na něco ano
Sluníčko je myslím stejný výrobce jako mamatest..jsou i vzhledově stejný. Tak můžeš být naprosto klidná.. jde pouze o špatný test
kupuj radši dr max, clearblue nebo livsane
. Můžeš vážně kouknout u mě na diskuze.. píše tam spoustu holek a některé mají vážně i silnější ty čárky
![]()