Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, už druhý deň mi mešká menstruacia ale testy mam pozitívne 5 dní.
Momentálne som podľa poslednej ms v 5 TT (4+5)
Stále mam pocit akoby pred menštruáciou, dnes má začali pobolievat jemne kríze.
Chrbát ma boli už tretí deň, prsia mam občas veľmi jemné citlivé nič hrozné.
Je v poriadku že nemám také žiadne extra príznaky tehotenstva? Mali ste to niektorá podobne?
Uplne v pořádku. Podle priznaku ci jejich absence prosperitu těhotenství nikdo odhadnout nedokaze. Je to individualni pro kazdou zenu i těhotenství. ![]()
Och ja už som sa strachovala ci je všetko v poriadku, vždy trpnem keď idem na toaletu aby ms neprišla.
Dúfam ze bude všetko v poriadku ![]()
Je to normální. Já neměla žádné. Pouze vynechaná menstruace a pak mi rostlo bricho. To bylo všechno.
lepší než mít problémy.
@Gabi556 meska ti dva dny, co by si chtěla? Zvracet od rána do noci? Neboj to může přijít a taky nemusí. To ti nikdo neřekne. A bolesti břicha jako před ms jsou normální
To je normální, já si v té době říkala taky jaká to bude paráda, že mi nic není, cítila jsem se podobně… Začalo to o týden později a vesele zvracím už 10 týdnů ![]()
Ono je to moje prvé tehotenstvo, ktoré sa nám podarilo po veľmi dlhom snažení tak si myslím ze obavy sú na mieste aj keď predpokladám ze ich ma každá žena 😊
Len som chcela vedieť ci je to v poriadku z pohľadu žien ktoré už tehotenstvom presli 🤗
V prvním těhotenství mi vynechala MS, pak rostlo břicho a malá kopala. Toť vše. Ve druhém je to teď dost podobné, jen mě bolí kojení kvůli citlivosti.
I kdybys příznaky měla všechny, neznačí to prosperitu těhotenství a naopak.
@Gabi556 píše:
Ono je to moje prvé tehotenstvo, ktoré sa nám podarilo po veľmi dlhom snažení tak si myslím ze obavy sú na mieste aj keď predpokladám ze ich ma každá žena 😊
Len som chcela vedieť ci je to v poriadku z pohľadu žien ktoré už tehotenstvom presli 🤗
Neboj, ja jsem mela uplne stejne obavy u prvniho tehotenstvi, ktere se podarilo po vice nez 5 letech, jako u druheho a tretiho (obe po 5 mesicich) i ctvrteho (hned druhy cyklus snazeni)
Drzim palce ![]()
@Gabi556 píše:
Och ja už som sa strachovala ci je všetko v poriadku, vždy trpnem keď idem na toaletu aby ms neprišla.
Dúfam ze bude všetko v poriadku
Jako bych četla o sobě poprvé, podruhé i potřetí
Neboj, je to normální, držím palce ![]()
Já jsem v 7tt a zvracet jsem začala dnes přesně před 14 dny. Buď ráda, pokud žádné příznaky nemáš ještě
já si příjdu jak kdybych byla 24/7 s kocovinou ![]()