Mama test

Anonymní
8.8.22 09:22

Mama test

Zdravím, vím že diskuzi na toto téma je hodně ale i přesto se zeptám na vaše zkušenosti. Včera jsem si dělala mama test při naklánění byl vidět duch dnes jsem test zopakovala a čárka se objevila ihned jak se moc vsakovala, pro potvrzení jsem zkusila nějaký digitální test z Benu a ukázal negativní a tak jsem zkusila ještě clearblue s tim plíškem a taky negativní. Ms má přijít zítra, kdy jsem měla ovulaci nevím. Je možné že je mama test falešný ikdyz se čárka objevila hned a nemusím ji lovit? Mama test citlivost 10 ten z Benu 25 a clearblue nevím. dekuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
8.8.22 09:24

Jako že logicky se Ti citlivost 10 objeví dřív. Na clearblue 25 je brzo. Nicméně ten Mama test je taky negativní 🤷‍♀️. Druhou čárku nevidím. “Duch” je sice slabší čárka než kontrolní, ale stále dobře viditelná.
Navíc se testuje až PO vynechání menstruace! Počkej tedy, zda se dostaví. Pokud ne, testuj znovu.
Já se na Mama test vždy mohla spolehnout, vždy ukázal správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.8.22 09:27

Já teda ducha vidím, počkala bych dva dny jestli bude sílit. Citlivost 10 ti ukáže ducha dřív než 25, ale hodně holek si teď stěžuje, že mamatest jim dělá falešný čárky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.8.22 09:33

Zkusím ještě jednu fotku kde je to lépe vidět ale na živo je ta čárka vidět opravdu krásne žádné lovení ducha, kouknu a vidím. No právě včerejší máma test měl opravdu ducha který se musel lovit pomalu pod lupou tahle čárka se začala objevovat hned jak se do proužku vsakovala moč, žádné čekání na objevení. Jsem z toho jelen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.8.22 09:40

@tea.terka jak sem psala počkala bych den, dva a měl by být vidět velký rozdíl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11819
8.8.22 09:45

Pokud ms nedorazí tak testuj znovu za pár dni, jiná rada není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.8.22 09:45

Ale jo, něco málo tam je, zatím je test hodně slaboučký. Při vsakování moči se čárka zvýrazní, i když bude test ve výsledku negativní, prostě když přebíhá barvivo přes tu testovací část. Na další testy s menší citlivostí je brzy, nevyhazuj peníze za zbytečné testy a vydrž s dalším testováním do dalších dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.8.22 10:11

Určitě vydržím ani zatím nějak nesilim, doma mám vymodlenou dvouletou dceru a ani nečekám že by se nám to povedlo tak rychle, jen mě zajímalo jestli den před ms musí být už pozitivní i test s citlivostí 25 nebo ne… Že mama test dělá falešné duchy vím ale zarazilo mě že čárka se opravdu objevila hned a zůstala. Na fotce to není moc vidět ale ve skutečnosti je čárka pěkně viditelná i z dálky, žádné naklánění na světle a podobně. Uvidíme zítra, všem děkuji za rady 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.8.22 10:29

@tea.terka určitě test může být pozitivní před očekávanou ms. Já v den ms měla na odběrech nějakých 450 jednotek, to by mi svítila už i ta citlivost 25. první duch co byl sotva vidět byl 7DPO a 9 DPO už byl víc, ale stále duch. Čárka z něj byla kolem 11 DPO, kdy už by byla podobná té tvé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
březnátko2023
8.8.22 11:40

Ahojky, já měla ducha až nějak 14dpo..už jsem tomu nedávala žádnou šanci, ale zázrak no :-)Tohle byl dr.max fakt pidi (takže nedoporučuji, má málo barviva),ale digi potvrdil..tak jsem poslala manžel pro mamatest a tam už byl ducha krásně vidět..,pak 16dpo už byli pěkné čárky, dnes jsem 10+0tt :srdce:
U tebe dušíka vidím(ano bohužel je spousta holek, kterým ukazuje často falešné),ale mě ukazuje dobře. Tak držím palce, co 2dny by měl být vidět rozdíl..ale já byla zvědavá a testovala i víckrát denně i ruznýma značkama :lol:
Ps:ty plastové od clearblue nebrat, dělají falešné..tedy na duchaření není dobrý.

• Citovat
  • Upravit
53
9.8.22 08:56

Tak dnes by měla přijít ms a je to 14 dpo. Sehnala jsem jen Dr max test a je negativní, takže u mě byl mamatest falešné pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 09:00

Testik

Ahoj holky mohu toto brát jako pozitivní? Je to z ranní moči a vyskočilo to hned v prvních vteřinách od namočení. Jsem 1 den před menstruaci. dekuji za názory :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.22 09:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky mohu toto brát jako pozitivní? Je to z ranní moči a vyskočilo to hned v prvních vteřinách od namočení. Jsem 1 den před menstruaci. dekuji za názory :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
53
9.8.22 09:05

Je to mama test? Takhle jsem to měla já včera do pár vteřin se ukázala, dnes jsem dělala Dr max a negativní tak pro jistotu zkus jinou značku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 09:12
@tea.terka píše:
Je to mama test? Takhle jsem to měla já včera do pár vteřin se ukázala, dnes jsem dělala Dr max a negativní tak pro jistotu zkus jinou značku :)

Máma test to je ale předevčírem jsem dělala sluníčko test a už tam byl slaboučký duch ještě mám jeden mamatest na zítra a uvidím jestli zesílí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex