Ryska nebo duch? Ráno a teď.

4482
7.8.22 15:26

Jde to vidět strašně blbě. Každopádně já bych tohle za pozitivní test nepovažovala. Pokud se MS nedostaví, tak testuj až třeba za týden, ať máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
7.8.22 17:19

Ahoj, já bych to za pozitivní test považovala. Máš tam dušíka. Zkus test za 2 dny a porovnej čárky. Mooooc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.22 17:40

Testování

Mám teď druhý den zpoždění MS, dneska ráno jsem dělala test a je tam slabý duch, po dalších 15 minutách od odečtení výsledku se tam ukázalo toto. Přidám fotky. Co to podle vás znamená? Mám koupit jiný test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.8.22 18:19

Ahoj holky, nezavazne se pridam, je mi nejakou dobu zle, nalady se stridaji.. aniz bych se divala kdy to mam dostat, jsem si udelala test.. nic jsem zprvu nevidela tak jsem neresila a odesla, pak jsem prisla a videla tam douška :srdce: snazime se o druhe miminko dva roky, a nikdy se mi toto neukazalo, a hlavne by vse odpovidalo, ze to tak bude.. bylo testovano 3dny pred ms a jeste k veceru. Dnes den pred ocekavanou ms mi to nedalo a koupila jsem primo tu klasiku dr. max… ale nic :? nejaky zkusenosti? Jsem na dovoleny, takze testu az za tyden dalsi a nejaky jiny. Myslite ze je tu nejaka sance? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.8.22 19:16
@hanca9 píše:
Ahoj holky, nezavazne se pridam, je mi nejakou dobu zle, nalady se stridaji.. aniz bych se divala kdy to mam dostat, jsem si udelala test.. nic jsem zprvu nevidela tak jsem neresila a odesla, pak jsem prisla a videla tam douška :srdce: snazime se o druhe miminko dva roky, a nikdy se mi toto neukazalo, a hlavne by vse odpovidalo, ze to tak bude.. bylo testovano 3dny pred ms a jeste k veceru. Dnes den pred ocekavanou ms mi to nedalo a koupila jsem primo tu klasiku dr. max… ale nic :? nejaky zkusenosti? Jsem na dovoleny, takze testu az za tyden dalsi a nejaky jiny. Myslite ze je tu nejaka sance? :dance:

Ahoj..občas se ukáže duch po limitu🧐 zkusila bych test po dovolené, když ms nedorazí a uvidíte. Moc moc držím palce ať to klapne 🙏 ♥️️Mě se dneska též ukázal duch ale v limitu.. očekávaná ms za tři dny, tak jsem zvědavá.. v noci odjizdime na dovču, tak beru testy s sebou 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.8.22 21:58

@Bresndas Ahoj, mě taky právě 3 dny před ms doušek😊 a teď den před ms nic, tak uvidim.. zkusím to vytěsnit z hlavy. A počkat je brzy ještě, dělala jsem si pepina co ty? 😊 nehledě na to, že se mi to za ty leta nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.8.22 22:00

@Maurablond ano, koupila bych už pro klid a jistotu další :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.8.22 22:01
@hanca9 píše:
@Bresndas Ahoj, mě taky právě 3 dny před ms doušek😊 a teď den před ms nic, tak uvidim.. zkusím to vytěsnit z hlavy. A počkat je brzy ještě, dělala jsem si pepina co ty? 😊 nehledě na to, že se mi to za ty leta nestalo.

Jde to těžko vytěsnit co ale co😂 tak snad nám to obou dopadne dobre 🙏 my se snažíme už skoro rok 😰 ja test dr max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.8.22 22:03

@Bresndas no to mi povídej, no my přes dva roky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.8.22 22:04

@Bresndas dala bych fotku, ale neni to na ni tak vidět jak na vlastní oči 😊