Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanca9 pepino dělá vážně falešné.. dobrý jsou in time,.Dr max, clearblue a livsane:)
@hanca9 myslíš ten test Pepino? To ale není pozitivní..možná tak pidi duch
. Teď už by třeba mohla čárka být vidět lépe když je to přeci jen delší čas.. ale zkus vážně jiný test
jak dlouho máš zpoždění?
@Kristý662 ano ten duch byl 2dny pred ocekavanou ms
na fotce to neni tolik videt jako slo v realu, testy si uz delat nebudu, jestli to behem pristiho tydne nedostanu dojdu na gyndu
dnes mam zpoždění 13dní
@hanca9 to by jsi už teď musela mít dálnici..
obdivuji že vydržíš netestovat!
mě právě udělal Pepino 6× falešné duchy..tak proto to píšu
@hanca9 píše:
@Kristý662 ano ten duch byl 2dny pred ocekavanou msna fotce to neni tolik videt jako slo v realu, testy si uz delat nebudu, jestli to behem pristiho tydne nedostanu dojdu na gyndu
dnes mam zpoždění 13dní
Já jsem jednou měla zpoždění 17 dni 😰 testovala jsem jak o život 😂
@Bresndas
to znám!!! Já měla po porodu cyklus +- 30-42 a bylo to strašný! 🤦♀️ 😁
@Kristý662 píše:
@Bresndas![]()
![]()
![]()
![]()
to znám!!! Já měla po porodu cyklus +- 30-42 a bylo to strašný! 🤦♀️ 😁 [/cita Je to na palici.. a pak vždy to zklamání 😭 snad už nebude! ♥️️
@Bresndas už jsem měla před nějakou dobou zpoždění i 3 měsíce
měla jsem to divoké.
Ano, zklamání už bylo nespočetněkrát. ![]()
@Kristý662 vydržím, bylo období kdy bych to nevydržela.. ale jelikož testy posledne neukazaly a jen jeden, tak nebudu zbytečně utrácet peníze za “zklamání” kdybych to nedostala dojdu na gyndu. 😊 Jinak mi je furt tak zvláštně, prsa bolí, žaludek na vodě po skoro všem.
Ale uvidíme 🙃 upřímně neřeším ani zpoždění, jako to jak se cítím.
@hanca9 a to máš takhle často to zpoždění? Máš nepravidelný cyklus?
Já mívám nepravidelný buď z hormonů, těhotenství a nebo cysty :/. Tak uvidíš.. ale zrovna in time test nebo livsane jsou spolehlivé a levné testy
.
@Kristý662 mam policysticke vaječníky
ale už pul roku to mam hezky srovnane.. zpozdeni tak + - pár dní
A jak říkám, udělala jsem si test jen protože jsem se cítila jinak, když vyběhl duch, tak jsem koukla kdy to mam dostat.. a bylo to 2dny před očekávanou ms. 😊 nejde mi o peníze, vážně na testech neschudnu. Jen je nechci dělat už. Počkám, buď to dostanu nebo gynda. ![]()
@Kristý662 jen ten paradox, že synka jsme počali hned na první vpal😁 😄 a nenapadlo by mě, že budu někdy řešit dva roky neli déle že nejde druhé. 🥺