Ryska nebo duch? Ráno a teď.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
20.8.22 13:42

@Kristý662 mam policysticke vaječníky :roll: ale už pul roku to mam hezky srovnane.. zpozdeni tak + - pár dní
A jak říkám, udělala jsem si test jen protože jsem se cítila jinak, když vyběhl duch, tak jsem koukla kdy to mam dostat.. a bylo to 2dny před očekávanou ms. 😊 nejde mi o peníze, vážně na testech neschudnu. Jen je nechci dělat už. Počkám, buď to dostanu nebo gynda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 13:44

@Kristý662 jen ten paradox, že synka jsme počali hned na první vpal😁 😄 a nenapadlo by mě, že budu někdy řešit dva roky neli déle že nejde druhé. 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
20.8.22 13:47

@hanca9 tyjo, to mě moc mrzí :,( snad se teď jedná o těhotenství.. :srdce: dva roky si nemusím představit. Vím, že některé ženy čekají hodně dlouho a moc to obdivuji. Nám se první dítě podařilo po 9 měsících snažení a teď čekám krátce druhé a to šlo hned.. :think:.. chápu že si nechceš dělat zbytečně test. Skoro po 2 letech to chápu. Budu moc držet palce aby to dopadlo dobře a jednalo se o miminko :srdce: dej vědět. Budu držet palce i na nohou :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 13:51

@Kristý662 ano, není to uplně ideální. Děkuji a dám vědět. A Tobě gratuluji k miminku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 13:55

@Kristý662 proto jsem psala že za dlouhá léta se mi tohle nestalo víš, vždy byl jasně negativní 😊 proto jsem byla překvapená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
20.8.22 14:09

@hanca9 moc děkuju, já právě nemám moc času kvůli genetice a endometrióze. Máma byla ve 30 už neplodná. Nemá už ani dělohu ani zbytek :zed:.. a bohužel mám stejný výsledky.
Tobě se to určitě podaří! Musí :andel: :hug: vážně moc držím palce a budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 14:18

@Kristý662 to jsou osudy to je hrozný viď :zed: naštěstí budeš mít splněno :srdce:
A děkuji 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
20.8.22 14:20

@hanca9 uvidíme..na gyndu jdu až příští týden. Zatím mám jen pozitivní testy:).
A já nepočítám upřímně s ničím až do porodu..to je u nás taky takové časté:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 14:23

@Kristý662 to je v háji.. věřím a ty musíš taky věřit, že vše bude naprosto v pořádku😌 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 14:34

@Kristý662 tak mi to nedalo, a udělala jsem ten poslední pepino co jsem tu mela a je tam duch, takže jsem asi blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
20.8.22 17:24

@hanca9 to jsi kupovala dva kusy v balení, viď? :( Já měla takto Pepino a těhotná jsem nebyla… Ale uvidíš :srdce: :srdce: a máš foto???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 19:54

@Kristý662 Tohle uz je jiny baliček, ano mam ale je to skoro neviditelny na fotce, ted uz jsem nohama na zemi, 14 dni je dost na to aby mi tam vylezl duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
20.8.22 22:04

@hanca9 úplně pidi mducha vidím, tyjo..moc mě to mrzí. Ale teoretický mohla být ovulace dýl. Uvidíš co ti řekne na gynde! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.8.22 22:29

@Kristý662 myslíš, že bych tam měla dojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.8.22 16:20

Ahoj holky, jsem nedočkavec. Každopádně se chci zeptat jestli je to ryska nebo duch, carky vidim už všude sama to neposoudím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí