Mama test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
9.8.22 09:18

Tak budu moc držet palce :hug: a dej pak vědět ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
březnátko2023
9.8.22 10:15
@Anonymní píše:

ten vypadá krásně, určitě bude sílit :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.22 20:52

Ahojky holky,
jsem téměř 2 roky po mimodeloznim. A jelikož teď máme jiné starosti, tehotenstvi jsem odložila až proste přijde. Ale dnes jsem objevila doma tt, tak mě napadlo jen tak si ho udělat. Mám cca 4-5 dni před ms. Chci se zeptat jestli taky něco vidíte jako já?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.22 21:48
@Anonymní píše:
Ahojky holky,
jsem téměř 2 roky po mimodeloznim. A jelikož teď máme jiné starosti, tehotenstvi jsem odložila až proste přijde. Ale dnes jsem objevila doma tt, tak mě napadlo jen tak si ho udělat. Mám cca 4-5 dni před ms. Chci se zeptat jestli taky něco vidíte jako já?

a jak dlouho ten test doma máš? jako jestli není prošlý…koupila bych nový, ale ducha vidím pěkného.

• Citovat
  • Upravit
9.8.22 21:52

Kupovala jsem cca 2 měsíce zpět, jelikož mi meskala ms, která pak dorazila, takže starý by nemel být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
12.8.22 11:50
@Anonymní píše:
Ahojky holky,
jsem téměř 2 roky po mimodeloznim. A jelikož teď máme jiné starosti, tehotenstvi jsem odložila až proste přijde. Ale dnes jsem objevila doma tt, tak mě napadlo jen tak si ho udělat. Mám cca 4-5 dni před ms. Chci se zeptat jestli taky něco vidíte jako já?

Zkus určitě jiný test..mamatest, sluníčko a Pepino dělají falešné duchy 👻. Je špatná šarže. Posílám. moje foto když jsem těhotná nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
12.8.22 11:53

@tea.terka mamatest teď dělá falešně pozitivní testy..stejně tak sluníčko nebo Pepino. Kup Dr max nebo livsane :palec: posil.foto testu, kdy jsem těhotná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.8.22 19:52

Přesně takhle pozitivní jsem měla mama test před pár dny a těhotná nejsem. Menstruace se sice zatím stále nedostavila ale už jsou to 4 dny a ostatní testy negativní, takže mám jen opět rozházeny cyklus :? :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 21:41

Asi jak u koho, já bych dala ruku do ohně za jeho spolehlivost, když jsem těhotná nebyla byl jak sníh…a kdy jsme byla krásně ukázal. Já zase nemám dobrou zkušenost s maxem a je to tak..má málo barviva…ještě je dobrý in-time.

• Citovat
  • Upravit
546
12.8.22 23:25
@Anonymní píše:
Asi jak u koho, já bych dala ruku do ohně za jeho spolehlivost, když jsem těhotná nebyla byl jak sníh…a kdy jsme byla krásně ukázal. Já zase nemám dobrou zkušenost s maxem a je to tak..má málo barviva…ještě je dobrý in-time.

Já testovala ještě 2 roky zpět a byl super..ale teď je špatná šarže a reaguje i na vodu. :lol: :lol: založila jsem diskuzi mamatest 2022 a můžeš se podívat, jaké druhé čárky tam holky mají i když těhotné nejsou… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí