Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
jsem téměř 2 roky po mimodeloznim. A jelikož teď máme jiné starosti, tehotenstvi jsem odložila až proste přijde. Ale dnes jsem objevila doma tt, tak mě napadlo jen tak si ho udělat. Mám cca 4-5 dni před ms. Chci se zeptat jestli taky něco vidíte jako já?
@Anonymní píše:
Ahojky holky,
jsem téměř 2 roky po mimodeloznim. A jelikož teď máme jiné starosti, tehotenstvi jsem odložila až proste přijde. Ale dnes jsem objevila doma tt, tak mě napadlo jen tak si ho udělat. Mám cca 4-5 dni před ms. Chci se zeptat jestli taky něco vidíte jako já?
a jak dlouho ten test doma máš? jako jestli není prošlý…koupila bych nový, ale ducha vidím pěkného.
Kupovala jsem cca 2 měsíce zpět, jelikož mi meskala ms, která pak dorazila, takže starý by nemel být ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky,
Zkus určitě jiný test..mamatest, sluníčko a Pepino dělají falešné duchy 👻. Je špatná šarže. Posílám. moje foto když jsem těhotná nebyla
@tea.terka mamatest teď dělá falešně pozitivní testy..stejně tak sluníčko nebo Pepino. Kup Dr max nebo livsane
posil.foto testu, kdy jsem těhotná nebyla.
Přesně takhle pozitivní jsem měla mama test před pár dny a těhotná nejsem. Menstruace se sice zatím stále nedostavila ale už jsou to 4 dny a ostatní testy negativní, takže mám jen opět rozházeny cyklus
![]()
Asi jak u koho, já bych dala ruku do ohně za jeho spolehlivost, když jsem těhotná nebyla byl jak sníh…a kdy jsme byla krásně ukázal. Já zase nemám dobrou zkušenost s maxem a je to tak..má málo barviva…ještě je dobrý in-time.
@Anonymní píše:
Asi jak u koho, já bych dala ruku do ohně za jeho spolehlivost, když jsem těhotná nebyla byl jak sníh…a kdy jsme byla krásně ukázal. Já zase nemám dobrou zkušenost s maxem a je to tak..má málo barviva…ještě je dobrý in-time.
Já testovala ještě 2 roky zpět a byl super..ale teď je špatná šarže a reaguje i na vodu.
založila jsem diskuzi mamatest 2022 a můžeš se podívat, jaké druhé čárky tam holky mají i když těhotné nejsou… ![]()